![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu 3A, eu n-am planuri sa ajung prea curand prin Romania. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mai, daca nu veniti voi in Romania...venim noi in Canada. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi va asteptam, Scumpic. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Am inceput si eu cartea "Paula", imi place, dar nu prea am timp sa citesc cum mi-ar place. Azi, fiind long week-end (si un friiiig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) ) mi-am propus sa stau sa citesc. Deocamdata mi-am baut cafeluta in pat, acompaniata de "Paula". (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Azi "CAFENEAUA" cu Horatiu Malaiele, Dana Dogaru si Emilia Popescu...
Piesa de teatru perfecta ce iti reaminteste de ce merita sa iubesti teatrul , sa dai 700 de mii de lei vechi pe bilet fara sa regreti investitia,sa iti amintesti de vremurile in care mergeai cu clasa la teatru si de asemenea placerea de a te imbraca frumos din respect pentru tot ce inseamna locul unde pentru o ora doua ai sansa de a evada din cotidian. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi am multe carente cand vine vorba de cultura...iubesc teatrul iar in seara asta. GANDURI CU MACI La 18 mai de ziua mea am facut o poza intr-un camp de maci.Am sa o caut sa o scanez.Cred ca toti avem poze pe care le iubim pentru ca ne vedem cumva prinse toate gandurile acolo.Eu iubesc poza asta. Iubesc macii pentru ca sunt de ziua mea.Ii mai iubesc pentru ca sunt capriciosi, frumusetea lor dureaza putin si au culoarea asta bestiala. Iubesc macii mai mult decat trandafirii,zambilele sau orice alte flori care rar ma impresioneaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.flickr.com/photos/ari_ariana/2505844275/ http://www.flickr.com/photos/ari_ariana/2506864072/ nu m-am hotarat pe care dintre cele doua poze le iubesc mai tare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am evadat in weekend in campurile mele cu maci ca sa imi iau energie de la ei.Nu am ajuns sa descarc pozulicile.O voi face. Mai am un pic si pasesc inspre "minunata" varsta de 31 de ani. Ganduri pentru asta...nu prea am...ca m-am trezit iar trista si pe dos.Nu stiu ce nu-mi prieste in relatia mea cu mine.dar ca intotdeauna cand aterizez in butoaie de genul asta astept cu nerabdare momentul in care ies de acolo pentru ca urasc starile astea. De fapt mi-am amintit de tot felul de oameni.... Maine imi promit sa fiu vesela. Ma gandeam azi ca acum patru ani ne sarbatoream modest zilele de nastere la birou.Acum...se lasa cu adevarate festinuri si e fain. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intre timp am mai achizitionat ceva carti si am inceput sa citesc Eva Luna lui Allende...are o scriitura fantastica femeia asta. Asa ca o sa ma retrag azi in lumea lui Ene cu Eva Luna. Ce imi place la Isabel Allende e faptul ca printre randuri ea sugereaza ca a iesi din cliseele societatii nu e un lucru rau.E un pic feminista gagica dar atat cat trebuie.e ca o gura de aer proaspat si de incredere. Iar "Paula" este o carte extraordinara pentru mine.felul in care isi prezinta drama si isi deschde sufletul...eu nu am mai gasit la nimeni ceva asemanator. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ari, ma confuzezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adicatelea ziua ta e pe 18? inseamna ca esti nascuta in aceeasi zi cu Cleo. Eu am crezut ca e chiar pe 21, De Sf. C-tin si Elena...
Si spui ca mai ai un pic si calci pe 3. Daca d-abia ai facut 30, stai ca mai e un an pana la 31 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si stii vorba aia: 'n-aduce anul ce aduce ceasul' (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cat despre momentele astea de care zici tu ca vrei sa scapi cat mai repede, sa stii ca si eu faceam la fel, dar in ultimii ani, am schimbat tactica, si le "savurez" dar nu in sensul ca ma las "coplesita" de ele, ci doar stau acolo eu cu mine, nu mai fug, si sa stii ca de multe ori ma prinde de neiste chestii f. interesante (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu am venit de la curs, tocmai ne-a invatat diferenta dintre leader si manager. Interesanta perspectiva. Stau sa ma gandesc daca o sa ajung eu sa profesez asa ceva vreodata, imi pare f. departe.. Oare Pesca s=o simti mai bine? Asa ciuda mi-e cateodata ca n-am acces la internet de la servici... Cleo, sa stii ca azi am gatit, orez prajit cu legume si peste, dar aveam o foame in gat ca n-am apucat sa fac poze.. Scumpic ce mai zici tu cu dentistul? Ai terminat? Clar ca va asteptam aici, nici eu nu am in plan prea devreme sa ajung in Ro, inainte musai un concediu la ocean! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3A te pupic...nu , ziua mea e azi.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imi vine sa o bat pe di ca tot scoate editul ala mai ales de la jurnale unde oamenii ar trebui sa aiba optiune sa isi schimbe scrierea cand au chef sau cand dorm cuochii deschisi si scriu.
Pozulica era facuta la 18 ani da a iesit mai... Si...31 fac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...mai era un "pic" in mintea mea pentru ca mai erau vreo 2 oe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pfua nici nu am stiut ca in 18 mai a fost ziua lui Cleo. Hasulica te pup si te iubesc si cu intarziere (desi am un obicei din a face urari cu intarziere : () iti doresc din tot suceftul; LA MULTI ANI! si tot binele de pe lume. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani draga Ariana, ce iti doresti tu cel mai tare sa ti se implineasca. Azi e ziua de facut de cap no stress, just relax.
Sa fii fericita si iubita si sa ai spooooooooooooooorrrrrrrrrrrr in tot ce vrei sa faci. This post has been edited by Master of Norules: May 21 2008, 09:30 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
La muuuulti ani ! Sa ramai cel putin pe cand de sensibila pari din randurile pe care le asteprni aici, in jurnalul tau.
Nu ti-am scris insa te citesc de fiecare data , iar dupa fotografiile tale nici nu mai este nevoie sa spun ca ma innebunesc. Impart si eu aceeasi pasiune dar deocamdata incerc sa strang banuti pentru un aparat de fotografiat performant. Fotografiile tale ma inspira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si-mi place ca esti dedicata muncii tale si ca te implici cu dragoste in atatea lucruri. Visez sa simt si eu asta, de fapt....sunt intr-o perioada de cautare. Iar cand iti citesc jurnalul imi spun " uite ca se poate, o sa imi gasesc si eu placerile " (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ma mai fascineaza drumetiile tale, i-am facut capul calendar iubitului, care ma stie drept pasare calatoare, cu excursiile tale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ne plimbam si noi mult, insa chiar pana in India spre exemplu, n-am ajuns (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) In orice caz, n-o mai lungesc : sa ramai fix la fel ! Esti deosebita asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
LA multi Ari!
Iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si frumusetea sufletului tau sa isi gaseasca implinirea asa cum visezi tu! (IMG:http://i222.photobucket.com/albums/dd318/amaelie/Cumparaturi/maci2JPG.jpg) Eu cu dentistul meu? Am terminat prima runda saptamina trecuta, am rezolvat partea stinga.Miine incep cu dreapta, o sa imi pun un implant. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) Sper sa fiu apta simbata, la intilnirea cu fetele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu iubesc iasomia.Am un tufis maare in fata blocului si ma uit cu jind la el de cite ori trec pe acolo, are un miros divin si florile albe sunt superbe. |
|
|
![]()
|
|
Fetelor va multumesc din suflet.
Lary pe tine te iubesc mult dar tu stii asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si pe Scumpic si pe Hasulica, pe Pesca ,pe 3A (cu ea am senzatia ca am f multe puncte comune) Roxanica (tu unde esti?) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sigur ams a uit pe cineva,Delphinuta,De angelu ce sa mai zic? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca nah cu ea mai am sansa sa mai pove pe aici face to face si e o scumpa ...pfua... Chiar imi sunteti tare tare dragi toate. De ziua mea sunt happy de fiecare telefon sau mesaj... As vrea sa am mereu aceeasi energie.As mai vrea sa imi desprind mintea de unele momente din trecut...si imi doresc multa sanatate pentru mine si ai mei asta cel mai tare. ...aaa si fetele multam pentru maci...mi-e drag de ei si aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:24 AM |
|