IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
pescarush
post May 21 2008, 06:31 PM
Post #631

Musafir

Ariana, iti spun La Multi Ani si aici (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) sis a stii ca si eu te-am indragit si te iubesc. (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
Si eu sunt bucuroasa de ziua mea, ma simt rasfatata, cu atatea urari pe care le primesc de la familie, prieteni, colegi. Intotdeauna ma impresioneaza urarile primite de la prieteni vechi, cu unii dintre ei chiar nu mai pastram legatura (din lipsa de timp, din pacate).
3A sunt mai bine, mi-a trecut raguseala. Acum mi-am amintit, sa merg sa sun, poate reusescs a-mi fac appointment la masaj, ca vineri n-am reusit.
Wow, Scumpic, iti faci implant? Sa-mi spui si mie cum e si cum il suporti. Si eu trebuie sa-mi fac un implant, dar e mai complicat, intai am nevoie de implant osos, acolo unde s-a retras osul gingiei. Noroc ca e in spate si nu se vede, ca pana m-oi hotari eu sa merg...
Gata, ma duc in masina sa sun si apoi sa citesc, ca umblu cu "Paula" dupa mine peste tot. Acum am intrat pe-aici pana am mancat, mai am o jumatate de ora din lunch.
Va pup fetelor (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) in special pe sarbatorita, dar nu le-am uitat nici pe celalalte.

Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post May 21 2008, 07:29 PM
Post #632

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Vroiam numai sa specific ca e o diferenta intre laryssa si Laryss_A . Adica....a fost o confuzie la inceput , eu imi pastrasem nickul de pe un alt forum si era foarte asemanator si ca scriere cu cel al laryssei si Maat m-a rugat sa-l schimb nitel si am ajuns impreuna la formula Laryss_A. De tiza mea nu mai stiu multe, adica eu una n-am mai prea vazut-o decat rar, stiam ca are si un bebe acum, nu-i asa? La inceput de amuzam de confuziile pe care le starneam si asa am si intrat repede in vorba, numindu-ne la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oricum, esti scumpa ca ai spus asa frumos insa eu pe aici nu m-am prea bagat in seama si de asta m-am gandit ca poate tu te referi la cealalta Larisa.
Sper ca nu am gafat cu precizarea asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si ramane perfect valabil tot ce am scris si mai sus, in celalalt post . La multi ani inca o data ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ariana
post May 21 2008, 08:47 PM
Post #633

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De gafat eu am gafat...da, v-am confundat.
Acum mi-am adus aminte de faptul ca avem doua Larisuci aici.Despre tine recunosc faptul ca nu stiu prea multe.
Despre cealata Lary stiu mai multe, m-a invitat la nunta ei si am regretat ca nu am putut sa fiu prezenta acolo.Stiu ca vroia sa isi deschida o florarie.Oare a reusit? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oricum amandoua aveti un prenume extrem de frumos.
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase.
Ma emotioneaza si stiu ca suna poate telenovelic(cum tot spun eu cand ma exprin in felul asta)...fiecare cuvant fain si gand frumos ce vine spre mine.

Si ca un rezumat al zilei de azi...am fost impresionata de doi din colegii mei de birou care mi-au facut o carticica a lui Kundera cadou.Si asta pentru ca nu ma asteptam.Sunt niste copiii extraordinari inca studenti la arhitectura la care eu tin mult iar cadoul acesta de la ei a fost asa ca un blasam sufletesc si m-am bucurat tare de tot.
M-a mai impresionat un mesaj de la cineva despre care povesteam la un moment dat pe aici ca e cel mai rautacios om din lume.
Si care a trecut peste orgolii si mi-a urat La multi ani!recunosc,nu ma asteptam.
Telul lui Di. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-a luat prin suprindere...placut.
Cartile de arhitectura de la Bogdan.
Lantisorul cu ingeras de la parintii mei.
Telefoanele de la copiii mei de la gradi.
Trandafirul de la Alina pe care de 6 ani mi-l trimite prin curier si in fiecare an ma simt o mica printesa cand il primesc.
Mesajele fetelor de aici.
Si telul unei colege care e internata in spital si la care am fost azi asa rapid sa ii duc o bucata de tort.E o femeie cu un suflet extraordinar insa soarta nu a fost prea darnica.sper sa ii fie bine.
Si...daca imi mai aduc aminte mai completez.

+Quote Post
Ariana
post May 21 2008, 11:27 PM
Post #634

Membru de Onoare

Macii mei si gandurile mele triste...adunate si rasadunate si tricotate.
Am primit in final un sms care m-a intors pe dos.Deh...asta e viata.iti maitrage cate una asa ca sa nu uiti ca de fapt totul e ciudat.
Si vreau la mine aia faina nu aia penibila si deprimata.

+Quote Post
3A
post May 22 2008, 12:49 AM
Post #635

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Ahaaa, acum m-am lamurit merci (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nu-i bai, se mai intampla.

Ari, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
taare frumos suna ziua ta! Imi pare rau de mesajul deprimant, dar e doar unul, alea pozitive or sa-l "absoarba" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pesca, ma bucur ca te simti mai bine.
Scumpic succes la implant, tinem pumnii. Si eu ar trebui sa-mi fac vreo 2, dar nu ma incumet...

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru toate fetele!

+Quote Post
scumpic
post May 22 2008, 12:59 PM
Post #636

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Ari, nu fii trista, ai mai multe lucruri frumoase in jur si un singur sms. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Pesca, 3A multumesc pentru incurajari, va tin la curent.

+Quote Post
Ariana
post May 23 2008, 06:52 AM
Post #637

Membru de Onoare

Sunt socata de moartea lui Melek Amet.bumiacita de somn nu mi-a venit sa cred ca stirea spusa scurt si cu jumatate de gura de cea de la televizor nu e inchipuire de-a mea.
Stiu ca o vazuzsem anul trecut parca la televizor cand povestea despre boala ei ,cum a descoperit-o si ii multumea medicului.Avea un mesaj optimist si parea un alt caz rezolvat in mod fericit.
Isi puna pe tava povestea vietii cu o naturalete pe care la inceput am suspectat-o drept dorinta de a epata.Dar mai apoi am ajuns sa o apreciez si sa realizez ca e pur si simplu un om care iubeste oamenii,viata si ii place sa ofere bucati din setea ei de a trai.
Extrem de trist mi se pare...da extrem.

+Quote Post
Ariana
post May 23 2008, 09:18 AM
Post #638

Membru de Onoare

Azi "Gain the word" si Morcheeba
http://www.youtube.com/watch?v=RdxyQo3IvRc
Imi place multtttt.

+Quote Post
lotte
post May 23 2008, 09:50 AM
Post #639

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Draga Ari,

Iti citesc jurnalul cu mare placere, tu nu ma stii, dar eu te stiu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nu am stiut ca e ziua ta, dar tin acum sa iti urez La multi ani, sa ramai la fel de pasionata de viata, de oameni, de arta, iubire!Sa iubesti la fel de frumos precum gandesti, si in acelasi mod iubire se va rasfrange asupra ta.

O zi frumoasa!

+Quote Post
Ariana
post May 23 2008, 11:21 AM
Post #640

Membru de Onoare

Lotte...m-ai lasat masca... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Multumesc...!Ca de obicei in chestiute de genul asta nu imi gasesc prea mult cuvinte.
Ce am invatat eu de aici e puterea impresionanta a cuvintelor bune si cat de mult pot schimba starea unui om.Cel putin pentru mine experienta aceasta a jurnalului de aici e una speciala si mai zambesc de multe ori cand realizez cat de inspirata am fost in gasirea acestui titlu.

+Quote Post

89 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 04:39 AM