IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Ariana
post May 24 2008, 04:51 PM
Post #641

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetele va pup.Mi-e dor de voi.
Scumpic ti pumnii cu implantul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi am fost hyper turbo activa in fata compului intre Autocad si Arhicad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si am primit plocon doi pui proaspat taiati si o plasa cu oua de la niste clienti.Asa imi plac oamenii astia simplii de la tara.Au o inocenta si o bunatate pe care nu o intalnesc la lumea cu care interactionez zilnic aici in Timi

In ultima vreme am avut aer de Anna Karenina.Sper sa plece starea ca nu-mi place sa fiu aeriana si dramatica.

Deseara imi inchid toate telurile si compuri si tot si ma dedic lui Allende si Kundera.
Go to the top of the page

+Quote Post
3A
post May 24 2008, 06:42 PM
Post #642

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Fetele, eu zac...e a 3-a oara pe anul asta cand am dureri in gat si febra...n-am mai avut asa din copilarie...
Mi s-a umflat si ganglionul...doctorul mi-a dat antibiotic, si astia nu prea se grabesc cu ele...

Gata, m-am plans (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Am reusit sa fac un tort d-ala simplu de ananas, frisca si piscoturi, si in rest nimic deosebit.

Ai papat puii? Da, asa e, e un anume fel de recunostinta simpla, care la oras s-a cam pierdut...

Spor la citit

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 24 2008, 11:11 PM
Post #643

Musafir

3A, multa sanatate! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
sa aveti un week-end cat mai placut.

+Quote Post
3A
post May 24 2008, 11:49 PM
Post #644

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Multam Pesca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Maine cred ca o sa-mi fie mai bine, azi a fost "varful", asa sper eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Weekend placut si tie si fetelor!

+Quote Post
Ariana
post May 25 2008, 10:22 PM
Post #645

Membru de Onoare

3A te pupic si insanatosire grabnica.
Si pe restul fetelor le pupic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am avut un weekend cu multa agitatie vis-a-vis de proiecte, cina la chinezi (preferatii mei) azi poze cu maci,plimbat descult in curtea bunicii,mancat cirese din ciresul meu de la bunica si multe poze in maci si purtat fusta mea preferata pe care am avut-o la nunta Alinei, fusta in care ma simt asa...speciala.Parca e vie fusta asta a mea.Are o culoare vrajita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bunica m-a intrebat de ce am venit asa "gatata" la ea!? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi de obicei imi cam controlez tinuta cand merg la bunica deci teoretic nu era ceva neobisnuit.
Aaaa si mi-am facut o coronita din maci.
Bogdan al meu a eclamat la un moment dat "Frumoase flori macii astia!" A fost tare sweet la faza asta.
Si...incepe nebuniaaaa...saptamana viitoare examene si eu sunt n pom.am ceva referate de pregatit si nici un chef...sper sa trec si peste asta.

Si in gand imi inmuguresc vise de vacanta...o caut pe ea pe vacanta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post May 25 2008, 10:29 PM
Post #646

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Nu stiu unde-ai gasit macii astia... Am vazut de maxim patru ori pe viu maci. Au ceva atat de ....firav (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Si in ce priveste examenele, Doamne -ajuta sa treaca cat mai bine posibil (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif)
Nu stiu daca si tu esti in sesiune sau este vorba despre alte examene dar iti doresc multa bafta ! Am facut o pauza de invatat , ca sa postez pe forum , incercand sa-mi aman supliciul.

+Quote Post
kalua
post May 25 2008, 10:55 PM
Post #647

Musafir

Bafta la examene, Ari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Poate lasi planurile de vacanta ca recompensa pentru perioada de dupa examene? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Ariana
post May 26 2008, 07:45 AM
Post #648

Membru de Onoare

Multumesc fetele...Bafta si tie Lary.
Sesiune Lary,sesiune la un parlit de master.
Azi am dead line la predat un referat despre moda pe care nu am nici un chef sa il fac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ma pun sa caut online sa vad daca gasesc ceva.
Cursul ala de Istoria Modei a fost interesant la inceput dupa care a devenit o mare porcarie pentru ca individul era pasionat de monolog si nu suporta sa fie intrerupt.M-am mai apucat sa ma si contrazic cu el vis-a-vis de tinutele din India caci eu stiu ca exista regiuni in India unde femeile nu se imbraca la fel de colorat ca in Delhi.Apoi iar stiu de la prietena mea ca in Jaipur sunt cele mai colorate tinute din intreaga Indie.Soacra prietenei mele acolo e nascuta si se diferentia de celelalte indience ,desi imbracate destul de colorat ea avea tot felul de accente mestesugit imbinate.
No si ala a fost nervos ca am indraznit sa am o alta opinie iar dialogul dintre mine si s-a finalizat cu ceva de genul el ca un copil bosumflat:"Eu am fost in India!" replica mea "Si eu!" si ...liniste.
Mie mi-a devenit antipatic si...chef de referat ioc.

+Quote Post
Master of Norule...
post May 26 2008, 09:08 AM
Post #649

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Bafta la examene Ari si Larisa.
Subiectul suna fain, incearca sa faci abstractie de prof si poate asa o sa ai ceva mai multa tragere. Ignore e cuvantul de baza cand cuiva ii se pare ca are dreptate chiar daca n-are oricum nu reusesti sa-l convigi ca o tine pe a lui. Asa m-am luptat si eu cu soacra-mea si acu asa ii dau ignore, ma doare la basca ce zice pur si simplu n-o mai bag in seama, dar dupa multi nervi acumulati. Deci nu merita sa te demotivezi din cauza lui, poti lua asta ca pe o provocare si sa faci o lucrare faina sa-i dai peste nas.
3A multa sanatate. Asa am patit si eu intr-un an de 3 ori am racit in primavara si o data cu frisoane -eu care nu fac febra aproape niciodata cand racesc- pana a venit vara. Si mi-a zis medicul de unde lucram ca sa mananc 10 zile 2 lamai pe zi ca nu stiam ce sa mai fac si l-am intrebat ce sa fac sa nu mai racesc. Apoi n-am mai racit da' a venit si vara.
Ganglionul ala se trage in timp. Si eu am avut unul umflat de la o raceala puternica si s-a tras dar in mai mult timp.

This post has been edited by Master of Norules: May 26 2008, 09:12 AM

+Quote Post
Laryss_A
post May 26 2008, 09:36 AM
Post #650

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

E o tipologie anume asta a profesorului caruia ii place sa se auda vorbind si care nu admite ca ar putea sa mai existe pe lume o alta parere, diferita de a lui, dar cel putin la fel de valabila. Inca ne mai izbim de genul asta de oameni, inca mentalitatea este veche dar cred eu ca peste niste ani se va schimba , vor veni din urma profesori mai tineri si mai putin indoctrinati.
Oricum, Ari, crede-ma ca esti o norocoasa, pe langa altii. Facultatea pe care ai urmat-o si implicit masterul te-au pregatit pentru o viata profesionala in care iti va veni usor sa te implici, sa i te dedici, iti va solicita imaginatia si din mainile tale vor iesi lucruri pe care tu inainte le-ai vazut cu ochii mintii.
Si asta iti spune o fata care-si roade coatele cu multa nefericire in suflet, pe bancile ASE-ului, care din pacate nu a fost sa fie pe sufletul meu dar am urmat-o inertial si astept sa se termine. Imi doresc sa mai fac o a doua facultate sau sa-mi gasesc si ceva "pe langa" fiindca mi se pare esential sa poti vibra si afectiv vizavi de ce intrepinzi. Ori eu nu am intalnit pe nimeni care sa vibreze la problemele de macroeconomie, la incasso ori la acreditive, la balante de verificare (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) . Mi-a venit sa-mi iau campii cand am realizat ca ASE-ul in majoritatea cazurilor, dupa terminarea lui, nu inseamna decat un venit cert, constant si dar mai ales o viata in rutina si mult stres.

Asa ca gandeste-te la asta si investeste ce ai mai bun in casele pe care le faci, in proiectele tale.
Spor ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

89 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 01:48 AM