![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Lari apai nici pe mine nu m-ar atrage o cariera in domeniul ASE-ului, poate m-ar atrage un job ca si broker la bursa -dar pt. asta nu-ti trebe' facultate- si ca sa ajungi sa stii mai multe despre dedesupturile bursei cica tre' sa fii trader si de la broker la trader e un pas destul de mare plus ca astia sunt doar in Bucuresti, dar nu-s inca sigura 100%. Daca crezi ca nu rezonezi deloc cu ce faci, atunci ti-ar fii mai usor s-o incepi pe a 2-a cat mai repede, apoi pe masura ce trece timpul o sa o lasi in background si poate n-o mai faci.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Mai am un an si termin asa ca am zis sa o las in plata Domnului, o termin si ma hotaresc pe urma. Poate intre timp apar alte variante, alte posibilitati, poate imi mai schimb si eu mentalitatea. Din pacate, nu am avut curajul sa o las balta atunci cand m-am prins ca nu-i de mine. Am zis ca daca tot m-am zbatut sa intru, macar sa se cheme ca am si terminat-o. O sa fie o diploma in plus, nu se stie cand o sa imi foloseasca. Mi-a fost teama de esecul de a o intrerupe si de a incepe altceva si de a ma trezi ca nici acel "altceva" nu ma multumeste.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Larry si Ari bafta la examene!! Tare nasol e sa inveti cand incepe caldura afara...
Fetele, multumesc, azi imi e mai bine, deja s-a mai tras nitel ganglionul. Asa e Monule, ca trece greu. Mi-e frica sa nu fac Doamne feri vreo complicatie...O dau si pe lamai daca e cazul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cu proful ala, stiu ca e greu, mai ales ca pentru cineva cu drag de oameni asa ca tine e aproape primordial... Dar din pacate asa cum zicea si Larry mai sunt multi oameni de genul asta, si va completez nu doar profesori, pot fi sefi, colegi, sau in cercul de prieteni. Cel mai greu e sa-i accepti asa cum sunt, si sa-ti dai seama ca intr-un fel sunt de compatimit, pentru ca fiind atat de inflexibili se izoleaza in lumea lor si nici de evoluat nu prea au cum sa o faca. Ari, concentreaza-te pe materie, si nu incerca nicidecum sa-l multumesti pe profesor, adu-ti aminte ca-ti place si daca stii exact ce nu-i convine, evita chestia aia. Spune-o aici in jurnal intre prieteni (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si vei fi mai castiga, ca aici te AUDE cineva, la el...n-ai sanse. Larry, nasol momentul sa nu-ti placa meseria pe care o vei profesa. Sa stii ca sunt si economisti pasionati de situatii. Cred ca nu ti se potriveste asta tie. Si nu fii si tu asa pesimista, totul e sa nu renunti la vis si sa incerci diverse chestii pana vei reusi sa te definesti, asta imi place asta nu-mi place si atunci vei putea alege. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Larry si Ari bafta la examene!! Tare nasol e sa inveti cand incepe caldura afara... subscriu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) 3A cum te simti? Poate ai vreun streptococ ascuns pe-acolo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hai ca am aruncat intai buzduganul, raspunsul scurt, ai apoi am reluat pe larg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, si eu m-am gandit la asa ceva...daca mai fac o data o sa cer un exudat. Ce mor eu de ciuda e ca asta trebuia sa-mi recomande doctorul nu sa-mi zbat eu creierii cu solutia... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
3A fa-ti neaparat un exudat ca macar stai linistita daca e streptococ atunci pana nu-l killaresti o sa te supere, dar e posibil sa fie si o sensibilitate la amigdale care recidiveaza. Am uitat sa-ti zic tinctura de propolis e buna buna pt. dureri de gat si vezi ca tre' sa gasesti Heat Lotion are o frunza de aloe pe ea rosie de la Forever Living -e cam 10 euroi- ii facuta de americani deci sigur e pe la voi, crema aia e miraculoasa. Mie imi treceau durerile de gat cu ea de seara pana dimineata. Oricum daca e mai grav -daca ti-a dat antibiotic nu-i roza situatia- ajuta ca chestie complementara.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Cleo, 3 A, Norulet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru incurajare. Astazi am avut un examen si zic eu ca m-am descurcat onorabil (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe principiul trebuie sa incerci din toate pana sa iti dai seama ce ti se potriveste si ce nu, mie mi se pare ca in cele mai multe cazuri, 18 ani este o varsta prea frageda ca sa dai la facultate. Dar deh, trebuie. In realitate cred ca atunci cand dai la facultate te iei mai mult dupa Gicu, dupa Maricica, dupa nu stiu ce ai citit intr-o revista . Nu prea exista experienta de viata necesara ca sa iti faci o idee cam ce-ti doresti si mai ales cam ce ti se potriveste. Evident, exista si exceptii, oameni foarte pasionati si care au picat la tanc pe domeniul care li se potriveste. Ari, ce mai faci? Ca noi am monopolizat discutia prin jurnalul tau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Va pup fetelor, am venit si eu aseara dupa 2 zile la bunici, iarba, liniste, multe intrebari din partea lor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si am fost foarte obosita, am avut peripetii si la dus si la intors.
Cind am plecat duminica dimineata, m-am trezit cu noaptea in cap, la 6, m-am deplasat la gara unde am aflat ca nu mai am trenul de la 7 pe care il stiam eu, m-am intors acasa ofticata ca nu am dormit mai mult si am plecat cu trenul urmator, la 9.40. Ieri, cind sa ma intorc, mi-am chemat un taxi sa vina la 2.30 ca aveam tren la 3, bineinteles ca a venit la fara un sfert (ca ei acolo nu au notiunea timpului, chiar daca l-am avertizat sa nu intirzie ca am tren) si m-a dus intr-o goana nebuna la gara, am ajuns cu doua minute inainte de venirea trenului, bineinteles ca n-am mai avut timp sa iau bilet si binenteles ca...m-a prins nasul.Cu care am rezolvat-o pina la urma. Am auzit ca e Mercur retrograd, asa ca treaba cu comunicarea si calatoriile... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa ca totul trebuie pregatit din timp si cu mare atentie. Fetelor succes la examene! Cred ca are codita si pe aici Mercur. Laryss_a simt la fel cu tine in cazul Ase ului. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Asta dupa ce am profesat destul de mult. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, ce m-am distrat de peripetiile tale. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu-i de ras, dar mi-ai amintit de vreme studentiei, cand "rezolvam" cu nasul in tren calatoria. Numai asa am circulat timp de 3-4 ani, ca apoi nu s-a mai putut. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eram deja maestri in negocieri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fetele, bafta la examene! Lary, daca nu-ti place ceea ce faci, poti schimba, esti tanara, ai toata viata inainte. Nu ramane "prizoniera" in ceva ce nu-ti place. Va pup pe toate, ma apuc si eud e treaba, ca azi iar am intarziat, desi nu-mi sta in caracter (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . In ultimul timp mi s-a intamplat acm des, ar trebui sa-mi revizuiesc atitudinea. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele va pup cu multtttt drag ...nu am vreme sa scriu.
Telenovele cu geotehnicianul,maine examen,poimaine examen, am de terminat o procarie de proeict pt joi pt scoala si tot asa. Da imi fac eu vreme. am vrut numa sa va tzc.Nici sa va citesc nu am apucat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Da recuperez eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:13 PM |
|