![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
A, Pesca, azi ma distrez si eu, dar ieri eram de numa', numa', i-am facut capul calendar taximetristului pina am ajuns ca sa nu ma duca pe mine ca vintul, ca sa nu ma dea peste cap fiindca n-a venit la timp, ca sa respecte ora s.a.m.d.Pina la urma a zis ca daca nu prind trenul ma duce el pina la Ploiesti...gratis. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numai sa tac din gura.
Bafta Ari! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, ti-ai pregatit paltonul? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am luat si eu bilete la teatru. Pentru fete: mergem la "Ultima Ora" de Mihail Sebastian.
Scumpic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu am gura mare, daca ma enervez, si mai ales daca stiu ca am dreptate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Vazut "Ultima Ora" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vizionare placuta cred ca se ureaza si la teatru, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pana la urma am facut referatul despre...rochia de mireasa.Aia din cosmarurle mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...
Acum ma refereturesc cu instalatiile termice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o nebunie...chillere ,radiatoare... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3A eu anul asta am scapat fara gripa.Yupiii....in schimb stranut de la puful de la plopi. Scumpic eu o singura data in viata ema am pierdut trenul...Tare nashpa senstimentul.Iar de alergat sa prind trenul...incerc sa evit sportul asta caci imi am un mare disconfort la ideea asta. Acum la tine a fost din ciclul pataniei mele cu avionul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lary ai dreptate in ce spui.Nu am cuvinte sa ii multumesc lui Dumnezeu si alor mei ca mi-au dat libertatea de a-mi alege singura o cale profesionala care spre norocul meu mi s-a pliat pe suflet. Dar niciodata nu e prea tarziu.Termini ASE-ul si gata...te orientezi spre altceva.Nu e nici un bai. La mine a fost un noroc enorm faptul ca la Pedagogic am facut XIII clase.Eu abia in clasa a XIII a am descoperit ca vreau sa dau la arhitectura. E prea cruda varsta de 18 ani pentru decizii de viata si de moarte. Pescaaaa pregatesc si eu rochita de iesit la teatru in gand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....ce il iubesc pe Mihail Sebastian!!!!!! Scumpic si eu vorbesc de multe ori ca o moara stricata spre disperarea colegilor mei de birou. :)Cred ca uneori vor sa ma scoata la amanet.cum spune colegul meu daca ma ia cineva ostatica o sa plateasca ei numai sa fiu acceptata inapoi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa povestea cu melek musai sa ma prezint si eu saptamana viitoare la un control.Asta apropos de doctori.Cred ca am dezvoltat o fobie vis-a-vis de subiectul asta. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
E prima data cand aflu ca exista si XIII clase. Apropo de asta, stiam ca tu ai avut si o perioada in care ai lucrat cu prichindei. Ma bate gandul de ceva vreme sa ma angajez part-time la o gradinita , nu stiu inca pe post de ce anume fiindca nu am nici o pregatire in domeniul pedagogic. Si ma intrebam daca se poate face rabat de la acest criteriu in conditia in care ma multumesc si doar sa ii supraveghez si sa ma joc cu ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Imi doresc sa incerc sa fac asta , cred ca iti umplu inima cu bucurie niste copilasi odata ce ti s-au lipit de suflet.
Cautand anunturi pe internet insa, am gasit cateva si absolut toate pretindeau macar liceu pedagogic sau experienta anterioara. Asadar....am vreo sansa doar pe criteriul ca am zulufi si dorinta sa fac treaba buna? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ari, succese la examene! tin pumnii stransi!
Scumpic, sa nu te superi, dar pe mine m-a pufnit rasul si stii de ce? cand am citit mesajul, la cate peripetii ai avut, nu te-am recunoscut, ca tu esti o fire linistita, s-apai cand ai mai zis ce i-ai facut soferului, imi dau seama cam cat de nervoasa ai fost de ai rabufnit din coltul tau de lniste. Discrepanta m-a facut sa zambesc. Deci care va sa zica, zace in tine pasiunea, si tu nu-i dai frau liber (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Fetele, clar ca m-am gandit la voi cand am primit pe mail anuntul cu piesa! Asta o fii cadou de Sus, sa nu mai necajesc cu atatea intalniri in Bucuresti, ca prea ma simteam ca Marte din post a lipsit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Super Pesca, si sa stii ca daca ar fi vremea de azi nici macar nu mi-ar fi cald cu paltonul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) V-a tenta sa ramaneti la mine peste noapte? Mie mi-ar place, dar nu stiu ce ar zice mamele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Larry, e frumoasa meseria, dar din paate in afara de satisfactiile sufletesti nu prea te alegi cu altceva, probabil ca o vreme ar merge dar mai tarziu...iar vei fi nevoita sa alegi, asa ca si Ari. Incearca intai in cercul de prieteni sa intrebi fiecare ce meserie are si ce anume face. Asa macar iti mai faci o idee si despre alte fielduri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
3A, eu ma refeream strict ca un part-time sa-mi umple timpul cata vreme imi permit sa mai "copilaresc" in timpul asta. Mai am un an si termin facultatea plus masterul aferent iar pe perioada masterului clar va trebui ori sa ma angajez "pe bune" ori sa incep o a doua facultate si sa ma angajez pe contabilitate sau ceva de genul acesta ( am toate atestarile necesare pentru ca acum vreo doi ani m-a apucat pe mine ca vezi Doamne ce feblete am pentru contabilitate asa ca am facut tot felul de cursuri si mi-am luat doua acreditari de la Ministerul Muncii....muritoare de foame n-o sa ajung sper (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) .
Deocamdata, imi permit sa ma feresc sa intru adanc in campul muncii si atunci as vrea sa lucrez ceva care sa imi mai destinda nitel mintea , sa-mi gasesc si eu un rost. Asa....uneori pur si simplu am impresia ca intr-o zi nu fac nimic pentru mine, nimic care sa ma bucure cu adevarat. Si cum o zi are 24 de ore, sa las sa treaca pe langa mine atatea 24 de ore , e mai mare pacatul. Am multi prieteni in domenii care necesita anumite abilitati. Stiu destui spre exemplu la arhitectura dar eu cu desenul de genul asta nu am nici o treaba . Am castigat cand eram mica cateva concursuri de pictura dar nu au nici o relevanta, a trecut atata timp de atunci iar acum nu m-as mai descurca. Mai stiu din domeniul filmului dar la cum e industria la noi, e cu doua taisuri foarte ascutite treaba asta. Medicina....n-as putea sa fac, imi vine rau cand vad un strop de sange. Si lista continua in acelasi fel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ma gandeam inclusiv psihologie?! Dar tatonez. Exista varianta apoi de a lucra in publicitate si asta mi se pare foarte captivant. Pe de alta parte , deschiderea unui cabinet privat, la noi este inca ceva greu de realizat. Mentalitatea romanului este sa stea la o barfa mica decat sa dea bani la straini sa-i rezolve problemele. In scoli , nici atat. Psihologul este ciumatul scolii, imi amintesc in liceu cum erau priviti cei care dintr-un motiv sau altul treceau prin cabinetul psihologului. In intreprinderi, psihologul este cred , doar cu numele pe hartie. De ce sa iroseasca ditai compania bani pe psiholog pe bune? Cam asa se gandeste , in mare, pe aici. Cu toate astea, sa le lucrezi cu oamenii, sa incerci sa-i intelegi si sa le fii aproape, sa-i analizezi, mi se pare captivant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) V-am ametit de tot, am logoree cand imi beau cafeluta de dimineata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O zi buna, fetelor ! Pupici. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sa fie...
Dupa ani de scoli in sfarsit pot sa spun ca am obosit si m-am saturat. :)Desi...daca as avea 25 de ani as face o faculta de media,foto ceva...dar...ne abtinem eu si cu mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da Lary 13 clase se faceau la Peda si a fost fain ca am mai copilarit un an.Noi am facut multa practica la gradinita.Cu tare mult drag imi amintesc de Pedagogic.Au facut cea mai mare prostie ca au desfintat liceul ala. Cand am iesit de pe bancile liceului si am aterizat intre puii mei a fost ok.Un pic dezorientata la inceput dar m-am descurcat fara probleme la clasa datorita pregatirii din liceu.Nu acelasi lucru l-as putea spune dupa arhi sau design insa...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt tot felul de after school-uri (sper ca asa se pronunta).Incearca acolo.Sa mergi suplinitoare la gradi nu merita.Trecem peste salariul avand in vedere ca bucuria de a lucra acolo o sa compenseze asta dar te lovesti de ce m-a alungat pe mine din invatamant....sistemul bolnav cu oameni incompetenti la conducere.Si apai...orice accept da nu sa imi dea ordine un om inferior mie.Eu am probleme cu atitudinea vis-a-vis de sefi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma mai batea gandul sa merg voluntar la orfelinat in weekend apai...numai de asta nu am vreme din pacate. Te inteleg ca vrei sa faci ceva pt ca asa sunt si eu...nu pot sta o clipa locului. Mie mi-e dor de puii mei, de meseria aia faina in care iti pui sufletul pe tava si nu simti ca te irosesti... Pe hartii inca sunt educatoare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...si in suflet tot asta sunt...in realitatea habar nu am ce o sa fac in toamna ca nu-mi vine sa renunt la ce mi-a fost mai drag...dar... Eu am mai facut promotii prin faculta ani de zile.Si asta mi-a placut mult si se castigau bani frumosi. Eu cred ca ti s-ar potrivi ceva in publicitate Lary.Te intuiesc comunicativa si creativa. Am uitat sa spun ca am sters pozele de pe flickr...de fapt am sters tot contul.Asa am simtit... Raman cele de pe picassa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Cum sa ma supar 3A, nu ma supar, chiar ma bucur ca v-am facut sa zimbiti, imi place cind reusesc asta, fiindca eu ma deschid mai greu si oamenii care nu ma cunosc bine cred ca sint cam nesarata la inceput.Daca isi fac timp sa ma cunoasca vad ca sint altfel si da, pasiunea e inauntru, multa, multa dar n-o scot la suprafata prea usor.De asta era discrepanta.
Ari, asa am simtit si eu dupa ce am terminat cu scolile, am zis ca nu imi mai trebuie sa invat nimic, ca m-am saturat de invatat si examene si ca vreau sa fiu libera sa imi aerisesc mintea.Cu timpul am vazut ca tot trebuie sa mai invat si iarasi m-am apucat de cursuri de tot felul, apoi iar m-am linistit o perioada.Acum m-au linistit ei (doctorii) de tot ca mi-au dat o pauza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Aseara am vazut elefanti la televizor si cred ca vreau in Kenya sau Tanzania.
Mi-am luat si cartulia "Indragostita de un masai" deci am toate premisele. Si mi-as dori sa stau catarata in varf de pat si sa vad un film din ala dramatic cum imi place mie gen :Boylen Girls sau Parfumul... Scumpic si la mine....cred ca e discrepanta intre ceea ce se vede la inceput si ceea ce sunt de fapt....cred. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa ii cer Angelului parerea ,ea ma cunoaste mai bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:22 PM |
|