![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hmmm...oare lumea e uneori total nebuna?
Sunt oameni cu care nu imi doresc sau pur si simplu nu pot sa le fiu best friend. Cum palaria mea sa ai atata creier incat sa ceri ajutorul unui om caruia o data i-ai facut rau?Pfua...sper ca eu nu fac din astea. Am ramas asa cu spranceana putin ridicata mai ales ca niciodata persoana respectiva nu a parut sa aprecieze ceea ce fac.Hmmm din pacate in general oamenii nu sunt ceea ce vor sa para. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ari, primul raspuns ar fi ca pur si simplu nu realizeaza ca au facut rau...
Al doilea raspuns ar fi ca ei sufera o tragedie, adica atunci cand supara pe cineva unii pot avea o reactie total inversa...adica sa ceara ajutorul (atentie) in loc sa o ofere. Si motivul de baza este egoismul evident... Ari, bravo pentru referat! Larry, da, acum am inteles, pai da, asa ar fi fun daca ai reusi sa te duci part time. Si pe mine m-a tentat psihologia o vreme dar n-a fost sa fie. Scumpic, ma bucur ca am vazut bine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si ca te simti si mai aproape de noi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ari, nu-mi dau seama asa mult de discrepanta la tine, pentru ca te pot "citi" usor (probabil si din cauza asemanarilor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) Angel precis are o privire obiectiva! Eu m-am cam enervat la servici azi, cu concediul...au facut o greseala in cartea de benefits pe care mi-au dat-o la inceput sia cum cica a fost typo...deci anul asta pana la anul in iunie am dreptul doar la 8 zile (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asta e... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum asa 3A? Nu renunta la ce ai dreptul. O fi typo, dar se poate corecta. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Hai ca ma enervez si eu. Cum de n-au gresit sa-ti fi "typed" o saptamana in plus?
Astept sa mergem la teatru, nu cred ca mama e dornica sa ramana peste noapte in Toronto, dar ne vedem la teatru... speram ca fara paltoane (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca mai vine si vara asta odata. Scumpic, tot spun ca nu caracterizez oamenii dupa zodii, si uite ca iar cad in pacatul asta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Racii au nevoie de multa afectiune, eu stiu ca am un racusor acasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (pe fiu-meu cel mare). Larysa si Ariana, multumim de urari, va asteptam si pe voi sa mergem impreuna la teatru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Intr-adevar, si mie imi place mult Mihail Sebastian. Acum am ajuns si eu acasa, e ora 8, doar ce-am pus sa fac mancare la juniori. 3A, ghici ce fac de mancare??? Tocanita de cartofi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am pus si costite in ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pupilesc pe toate, ma duc sa nu ard tocanita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si eu tot asta am!! tocanita! Am facut pauza de invetii si inovatii, pana in weekend (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Au corectat-o acum, in asa fel incat sa nu mai fie dubii si eu n-am dreptul, dar macar sa nu mai aiba discutii de acum incolo...Dar eu m-am socat de altceva: Chiar am fost eu singura care am vazut asta? ailalti chiar nu citesc drepturile lor? Pai sa stii ca cica au facut typo si in contract! Ca dupa mintea lor creata, ar fi trebuit sa am 8 zile din septembrei trecut pana in iunie 2009...dar daca faceau asa ma luam de ei ca incalcau legea. Si au gresit au scris ca am drept la 8 zile din iunie 2007 pana in iunie 2008... E, pe aia n-au avut cum sa o combata ca era semnat contractul, dar asta e pachetul general pe companie.Asa ca au lasat-o asa, si au gasit o cale de mijloc sa-mi inchida gura, adica mi le dau inca o data pe alea 8 zile... Sefu' a fost simpatic, ca se enervase si el nitel cu aia de la HR si vine la mine si zice, uite esti martor ca o distrug p-aia cu typo. Si eu zic razand " Yeees, but I have another one at home (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) " si l-a pufnit rasul... Oricum e stilul lor, ca pe colegul brazilian l-au ciupit de 5 zile...Companie de 2 lei si cica e a treia in lume...Si se mai mira de ce atatia angajati ii dau in judecata, sau cica a fost unul care s-a razbunat la greu: a dat totul pe degeaba, deci clar razbunare, la o companie concurenta! si n-au avut ce sa-i faca, dar compania a pierdut enorm... Si ce crezi ca au facut?! in loc sa-si revizuiasca atitudinea fata de angajati, au marit masurile de securitate...politica proasta... d-aia nu ma vad eu facand multi purici aici, dar macar de as rezista vreo 5 ani minim...vedem...daca-mi scot parleala cu cursuri si sa nu ma stresez f. tare in job poate ma motiveaza in altfel... Sa stiti ca e prima oara de cand sunt aici si am asa o senzatie puternica de "acasa" (in sensul nu tocmai placut) Cand patesc din astea imi zic ca mai bine primesc eu rasplata de la Al de Sus, ca de la oameni...mai greu... Hai ca m-am mai racorit nitel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, clar abia astept si eu sa vedem spectacolul. Pai ma gandeam ca e ora cam tarzie sa iei drumul inapoi in Kitchener... hai ca mai vorbim pana atunci ca mai avem. Tatonez si eu terenul la mama si vedem. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Pesca, ziceai ceva de paltoane la moda? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Te invidiez ! In Bucuresti deja , dupa gustul meu, nu se mai poate sta fara aer conditionat. Ieri dadeau la stiri ca s-au inregistrat cu peste 10 grade fata de media normala in perioada asta a anului. Deja lume cu lesin pe strada. Apoi, pe dupa amiaza a dat o rapaiala cu tunete si fulgere si grindina cat jumatate de ou. Se-ntoarce lumea cu fundu-n sus . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie sincer primavara asta mi s-a parut echilibrata.
A fo' ploaie, a fo' si soare si caldura. Caldura asat sufocanta este din cauza poluarii. Si iar dau ca exemplu Valcea, care e numai verdeata; acolo desi erau peste 30 si ceva de grade afara, nu era sufocant. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Si mie mi-a placut mult primavara asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi :Katie Melua - In my secret life...imi place mai mult varianta ei e mai...feminista. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.youtube.com/watch?v=io2ltaWzBKQ...feature=related Clar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi sunt indragostita de cantecele lui Katie. Hmmm...sa-mi fure cineva din concediu.Nah asta car nu mi-ar placea deloc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
3A da stai bine cu nervii eu cred ca m-as fii enervat rau de tot. Cum Doamne iarta-ma sa lucrezi un an intreg si sa ai 8 zile de concediu sunt stricati la cap aia de la HR.
Larisa daca nu-ti place faculatatea la ce mai faci master, mai bine te apuci de a 2-a. Nu se stie cu facultatea poate iti gasesti o portita in domeniu care sa-ti placa. Eu cand am terminat m-am intrebat asa oare ce o sa fac, nu stiam programare desi asta mi-ar fii placut da' am avut niste profi de mai bine si-ar fii dat demisia ca de explicat nu prea stiau ei, nu toti dar cativa era plutasi pe Dunare. Am avut o profa de statistica se straduia femeia era cat de cat OK si m-am intalnit o data cu ea si ziceam oare de ce nu pot studentii sa-si aleaga materiile care ii intereseaza si sa se duca pe un domeniu macar in domeniul ala sa stii ca esti bun. Am invatat putin din toate nu indeajuns din nici un domeniu ca sa fii maestru si uite asa parca n-am invatat nik. Poate asa s-ar alege profii buni de ceilati care sunt in orice facultate din pacate. Dar deocamdata nici nu se vrea asta, eu asa am impresia. Cand am dat la info ma gandeam ca nu vreau mate ca mi se parea un domeniu prea rigid puteai sa fii doar prof. alte optiuni nu mai aveai, info parea mult mai creativ si este da' din pacate spun si eu invatamantul romanesc nu pune accentul cat trebuie pe practica si pe ce se cere unde vrei sa lucrezi. Inca se cramponeaza de materii care n-au nici o relevanta in cariera care vrei sa o urmezi. Ai scapat de examene Ari sau mai ai? Multa bafta daca mai ai. Primavara asta n-a fost asa calduroasa la noi, asa ca si eu sunt deplin multumita, ca nu suport bine caldura. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mmm ,m-au enervat si pe mine cu concediul tau 3A, nu renunta, sa-si corecteze greselile.
Pescarush stii tu ce stii. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ariana si eu ma inebunesc dupa Katie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Laryssa, pai la ele sint multe luni de frig intr-un an, s-or fi saturat de atita iarna, si e frig din ala serios acolo(am aflat eu din niste surse (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Eu azi iar am fost la dentist si am facut detartraj, a fost usor.Am vorbit din nou de implant, ii tot pun sa imi povesteasca si ma tot analizeaza la maxilar, mi-au zis ca e o operatie de 1 ora, cu anestezie normal, ca taie gingia si dau niste gauri in os (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) si baga surubul si pe urma gata. Iei si antibiotice 7 zile si astepti 3-4 luni sa creasca osul in jur pina cind pun dintele deasupra.Si au zis ca e mai putin traumatizant decit o extractie.Inca nu m-am programat, dar...nu mai e mult pina ma hotarasc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu compara iarna din Southern Ontario cu cea din Regina. O fi iarna pe-aici, dar sa vezi tu acolo! Dar ai dreptate, nu numai ca m-am saturat de iarna, intru in depresie daca mai aud cuvantul asta. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Azi sunt 23 de grade si la noi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hai ca incet-incet se misca si acul termometrului in directia in care trebuie. Wow, e ceva bataie de cap cu implantul ala. La mine e si mai complicat, asa ca eu mai am ceva pana ma hotarasc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Master, si aici e aceeasi situatie. Cred ca nicaieri in lume nu scapi de materii de-astea de umplutura, de care n-ai nevoie mai tarziu. Noi ne straduim sa organizam "a girls' night out", toate colegele si fostele colege, care sunt pe la alte firme acum. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Mai greu e cu gasitul zilei in care sa fim toate disponibile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am mai facut anul trecut parca, si a fost super-duper. (IMG:style_emoticons/default/super.gif) This post has been edited by pescarush: May 29 2008, 08:32 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:33 PM |
|