IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
scumpic
post May 29 2008, 08:08 PM
Post #681

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Daa, stiu ca in Regina e si mai rau , dar ne mutam zice, ca nici el nu mai suporta si crede ca eu n-o sa pot rezista acolo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va tin pumnii sa se incalzeasca.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post May 29 2008, 08:33 PM
Post #682

Musafir

Unde, unde Scumpic? (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Veniti pe-aici, prin zona? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scumpic
post May 29 2008, 09:36 PM
Post #683

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

In Columbia Britanica.

+Quote Post
pescarush
post May 29 2008, 10:40 PM
Post #684

Musafir

Uf, chiar in partea cealalta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Acolo plouuuaaaa mult (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
Venim sa facem o intalneala la Pacific. (IMG:style_emoticons/default/fish1.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

+Quote Post
3A
post May 30 2008, 01:54 AM
Post #685

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Dragele, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , povestea e mai lunga. Eu m-am angajat in anul trecut in septembrie si ei socotesc concediul din iunie. Deci daca eram junior aveam dreptul la 8 zile doar. Acum faza e ca era scris in josul paginii respective din cartulie ca daca am gradul 10 am dreptul la 3 saptmani ca un angajat cre a muncit un an...dar in contract scrie ca sa se ia dupa carte. Si ei au schimbat cartea...au scris gradul P12...ca sa nu mai am eu dreptul...
Mai mult decat i-am intors pe toti cu fundul in sus nu pot sa fac...Sefu am vazut ca e de partea mea si aia m-a calmat mult.
Planuiesc sa ma pregatesc de o paruiala cu aia de la HR, dar intai pun planul la bataie, ca pe aia n-o inghit de cand m-am angajat...
Oicum urmarea a fost ca azi am primit un mail cu updatari la carte...de care TOTI inginerii habar n-aveau, adica se marise suma entru ochelari, dentisti si ale nimicuri d-astea...

Nu scapa aia de la HR asa usor de mine, nici o grija, numa' ca o astept la cotitura (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) cu d-astia nu poti sa te certi decat pe dovezi clare.
Le-am zis la colegi ca urmator pas e sa aflu cat e range-ul de salariu pentru fiecare grad si mi-au ras toti in nas. Dar mai vedem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Oricum atitudinea colegilor m-a socat ca tineau cu aia de HR, ca are dreptate, cu toate ca ei nici nu citisera partea aia de care vorbeam eu, se contraziceau ca-s eu nebuna...Aia va asigur ca m-a enervat si mai tare, d-aia m-am calmat cand am vazut ca sefu imi da dreptate.

Scumpic, frumoasa zona acolo, dar eu nu cred ca s rezista la atata ploaie...m-ar depresa...
Nasol cu implantul, dar arata bine dupa aia si la mine ar fi cazul de vreo doua...dar nici macar nu ma gandesc daca sa ma hotarasc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai vedem...

Ari esti in pasa melancolica?! Pe mine nu m-au mai apucat starile astea de mult...Adica, mai bine zis, sunt asa de aproape de marginea butoiului de melancolie, ca daca ascult muzica de genul asta, mi-e ca pic d-abinelea in butoi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post May 30 2008, 12:07 PM
Post #686

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Va tzuculesc...la mine azi e cu...socuri... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

La ora 11.20 s-a casatorit una din fostele mele colege de liceu pe care o declar si prietenutza buna.Si om din ala cum a zis siWlpurkic la un moment dat...pansament sufletesc.
In timp ce ma gateam ma suna seful sa vin rapid la lucru.Pfua...am inelmnit pentru ca nu vroiam sa lispesc de la eveniment.Am ajuns insa in ultimul moment asta dupa ce am incalcat toate regulile de circulatie in vigoare si ma simt un mic Schumi.
Am ajuns...fara flori evident dar cu aparatul la gat ca sa imortalizez momentul.
Roxi...cu Roxi m-am batut la propriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in clasa aIXa dupa care am devenit bune prietene.Inteligenta,frumoasa,capricioasa si oricand un prieten bun....cam asa e pentru mine ea.
La 31 de ani e plina de viata si neschimbata...ba da...cu mai multa incredere in ea si mai frumoasa.

Nah si...am prins eu buchetul.Dupa ce fata il aruncase o data si toate ne-am ferit de el.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie nu-mi plac obiceiurile astea dar avand in vedere ca a fost vorba de Roxi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iaca am cedat...am prins si buchetul.

Ajunsa la birou ma astept o alta supriza in mail.Sa mai spuna cineva ca Facebookul asta nu e are un sens! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O cunostinta, prieten...nici nu stiu cum sa il definesc...un om pe care l-am intalnit in niste circumstante ciudate in viata asta si cu care am pierdut legatura desi nu as fi dorit asta.Ei mesaj de la el...m-am bucurat si abia astept sa aflu care ii e povestea ultimilor 6 ani.In poze arata imbatranit si incruntat de parca viata nu s-a jucat frumos cu el.

+Quote Post
3A
post May 31 2008, 05:19 AM
Post #687

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Ari, ai avut socuri frumoase!
E, ca p-asta n-am facut-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu m-am cotonogit doar cu baieti!

E o prietena de nadejde dupa cate povestesti si ma bucur ca ai asa oameni in jurul tau!

Interesanta imaginea, sa nu vrea nici o fata sa prinda buchetul. S-au schimbat vremurile! O sa dispara in timp si zicala: "te grabesti ca fata la maritat" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

E adevarat cu internetul asta, te poti intalni si reintalni cu o gramada de oameni si asta mi se pare tare fain!
Ce frumos ai zis: de parca viata nu s-a jucat frumos cu el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa e!

Fetele eu am emotii, vine mama la mine, maine ajunge si suntem toti bulversati, se ingrozeste ca pierde avionul ca n-are cu ce sa ajunga...e panicoasa rau la d-astea, desi face pe grozava...

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 31 2008, 08:12 AM
Post #688

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Daca ai prins buchetul iti vine si tie randul. Si mie mi se pare aiurea chestia asta, da' eu cand m-am casatorit am aruncat buchetul si l-a prins o vara de-a sotului meu si peste un an s-a casatorit si ea. Acu', sa va zic mie nu-mi plac nuntile ma enerveaza atata lume, atata agitatie nus nu-mi plac si gata si nu stiam ce se intampla cu buchetul ca il pastreaza cea care-l prinde sau cel putin asa a fost in cazul nostru. Apoi dupa ce l-am aruncat mi-a parut rau ca l-am aruncat a fost tare frumos si vroiam sa-l pastrez poate suna a egoism sau sentimentalism da' eu sunt mai cu romance-ul in sange.
Apai cu maritatul si eu zic ca nu e nici o graba.
Ce faina faza cu Facebook-ul. Depinde cat de agitata si stresata a fost viata lui. Peste noi isi pun amprenta necazurile sau poate viata cu execese la un moment dat isi ia rasplata.
Un prieten bun de-al meu imi spunea ca barbatii nu imbatranesc treptat ca femeile ci imbatranesc brusc, poate si la tipul asta s-a intamplat asa.
3A sa treceti cu bine peste sosirea mamei tale. Acu' oamenii mai in varsta isi pierd din simtul de aventura vor ca viata lor sa fie lina. Poate de aici atatea griji.
Va pup pe toate sa aveti un wee fain.

+Quote Post
Laryss_A
post May 31 2008, 09:18 AM
Post #689

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Ari, ti-ai luat belea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu stiu o tipa care la nunta a prins buchetul ( nunta unei alte prietene, nu a mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) iar iubitul ei a luat jarteaua miresei si peste un an s-au casatorit si ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In ce priveste internetul, mi-aduc aminte ca-mi facusem candva un cont pe un site de gasit colegi, un site romanesc. Si in comunitatea aia mi-am gasit doua foste colege de generala, le-am trimis email, una dintre ele mi-a raspuns si cand a fost sa-i scriu dupa ce-i cerusem numarul de telefon ca sa ne putem regasi si-n viata reala, mi-am dat seama ca nu-mi mai amintesc parola de logare pe contul ala . Si nu mi-o mai amintesc nici pana azi . (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)

Weekend placut !

+Quote Post
Ariana
post May 31 2008, 01:23 PM
Post #690

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetele eu initial m-am panicat dar una din tipe a spus ca ea a prins buchetul de 4 ori si n s-a casatorit si m-am mai linistit.
La birou colegii au facut misto intreaga zi pe tema asta.
si pe mine ma enerveaza la maxim nuntile.rochia aia de printesa,pozele in parca,amabilitati cu toata lumea brrr...cred ca doar sedata as face fata unui asemenea eveniment.Si cred ca am mai zis eu pe aici...cosmarul meu din liceu :fug din fata preotului.Da cred ca pana sa ajung la reot as fugi si de la Starea civila.Filmul ala cu julia Roberts parca imi e dedicat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Io nu inteleg de ce e as ao mare grozavie sa nu iti placa asta.
Amuzant e ca la referatul despre rochii de nunti am luat 10. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Missnn ai dreptate...acum realizez ca pete unii barbati timpul isi asterne urmele intr-un mod ciudat.
Abia astept sa ii aflu povestea ultimilor 5 ani.Mi se pare tare ciudat ca un barbat inconjurat mereu de femei frumoase ,cu o cariera de invidiat (e medic ginecolog) care si acum 6 ani era in cautari...sa ramana dupa atata vreme singur.

Eu azi lucrez in focuri la ale mele proiectele.Maine vreau sa ies oriunde numai in Timi sa nu stau.

Va pupez.
3A sa ne pove cum e cu mami tau. Ea de cate ori a mai fost la tine?
Acum sincer si pe mine ma terorizeaza aeropoartele si avioanele.si cand mai trebuie sa si schimb...brrr nu imi place.

Lary...de ce nu incerci sa o mai cauti?Io la faze din astea is detectiv.:)Ma agit pana dau de capat misterului.

+Quote Post

89 Pages V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:27 PM