![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
servus dragelor
Ari am ras tare la `Feritul de buchet` (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in filme ce buluceala si-n viata de zi cu zi daca ar filma cu vreo camera ascunsa fix opusul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta ca sa vedeti ce s-a deteriorat imaginea casniciei. Aporpo eu mai egosita, n-0am aruncat nici un buchet ca si-asa nu cred in asa ceva. Cred ca l-am pastrat vreun an doi sau cat cert e ca aici nu l-am adus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 3A asa-s mamele si-apoi si noi cand calatorim avem ceva emotii ca doar ii drumul lung si neprevazutul pandeste. Apropo de colegi si regasiri , mi-am cautat si eu la un moment dat cativa pe siteurile astea si pt ca n-am gasit tin minte ca l-am gugalit pe prietenul meu (amic) din liceu care era genial si ma gandeam ca sigur dau de el cu vreo mare realizare. Mi-a aparut o lista a absolventilor facultatii de informatica din TM si tocami el n-avea adresa de email. Am scri unui alt nume de pe lista aia si l-am rugat sa-mi de adresa pritenului asta caruia i-am pierdut umra cand am plecat eu la Bucuresti si el la TM insa el s-a mutat cu tot cu parinti. In fine, ne-am gasit acum vreo 4-5 ani si am facut un grup yahoo si ne-am adunat vreo 15 din fostii colegi si punctul culminant a fost ca una din prietenele de-atunci e in Vancouver si ma duc s-o vizitez la inceputul lui iulie (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) ca ma roaga de 2 ani sa vin s-o vad. iar Vancouverul e o locatie de vis. Ocean si munti inalti unul langa altul. Orcium eu vreau sa mergem in natura, de cladiri sint satula. sa va pun niste poze (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/canada-vancouver.jpg) ;(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/VancouverMoutains.jpg) ; si Whistler unde se poate schia si vara (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/whistler-lakeview.jpg) (nu ca am vreun gand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) s-aveti un w-end superb (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Hasulica te pupacesc cu drag. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Norocul meu ca nu ma pasioneaza schiul ca iar am dor de duca si daca-mi puneai o poza cu soare doi elefanti si vreo doi negrii cred ca incepeam sa uru ca Tarzan pe aici.Hmmm da tot faine is si imi vine sa plec. Tanzaniaaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sau Indiaaa sau Kenyaaaaa....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) zbier poate ma aude cineva. La ora asta sunt in stadiul in care mi-as dori sa -mi arunc telefonul pe geam si sa strang vreo doi clienti de gat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai dreptate cu buchetul in viata reala fuge lumea de el ca de cea mai mare pacoste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) L-am luat eu pentru ca stiu ca Roxi ar fi fost dezamagita sa il mai arunce de vreo 5 ori pana se indura careva sa il prinda.Asta asa ca sa am o explicatie logica.Adevarul e ca m-au cam trecut transpiratiile cand m-am vazut cu buchetul in brate.dar sstttt e secret...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ari cand lucrezi cu oameni in general in felul in care lucrezi tu iti mai vine sa strangi pe unul si altul de gat. adica unoeri prostul gust e prezent si degeaba insisti sa-l transformi caci... gusturile sint gusturi. Si uite asa te mai traverseaza niste intentii agresive (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa la finalul zilei iti dai seama ca totusi asta e meseria care-ti place si trebuie s-o iei cu tot ce aduce. in tarile 'tale' mi-e teama de caldura ca-s tare rea la caldurile alea umede am un var care calatoreste mult si a fost anul trecut in Thailanda si printre alte multe poze ne-a trimis si una calare pe elefant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) parca era din alta lume... apoi strict legat de forum Ari daca ai 2 minute la subforumul CAsa si gradina la topicul 'living`te intreaba cineva ceva. va pup, fug cu copilul la ora de pian apoi intre timp trebuie sa-mi fac si cumparaturile de w-end |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, eu m-as duce in Vancouver (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca mi-a placut ce-ai pus aici. Dar o astept intai pe Scumpic sa se mute acolo, sa am la cine merge. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
cat despre lucrul cu oamenii... asta este, trebuie sa te inarmezi cu muuuulta rabdare. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by pescarush: May 31 2008, 03:40 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pfua si Thailandaaaaa!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hasulica ma inebunesti....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ore de pian! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stiam eu ca esti o mamica din aia super.La balet ai dus copilul? Eu am avut mare noroc ca am facut balet cat am fost kinder deoarece anii aceia mi-au impus oarecum o tinuta corecta avand in vedere ca am niste inaintari cat casa Poporului sunt sigura ca fara balet as fi avut o tinuta nasoala. Am aruncat un ochi la topicul respectiv.Multam ca m-ai anuntat.imi fac vreme si pentru fata dupa ce scap de ultima intalnire pe ziua de azi.si daca nu ies deseara la betivit ma ocup de ea pe indelete. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Aa, Vancouver e acolo unde ma mut eu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiam, dar imi place. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
M-ai amuzat Ari cu buchetul, si eu l-am prins anul trecut la nunta varului meu.Ma feream de stat acolo cu fetele la prins buchetul ,nu de alta dar eram prea batrina printre ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , am stat mai intr-un colt asa ca m-au impins toate babele si cind...ce sa vezi...pica buchetul la picioarele mele. L-am luat, deh, ce era sa fac? Si pe mine ma sperie ingrozitor nuntile, mai ales nunta mea...de-aia nici nu vreau sa fac.Baiatul meu nu intelege deloc ce am si ma tot roaga sa-i explic ce ma deranjeaza si gaseste tot felul de solutii, dar nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-e groaza de multa lume, de pupaturi, rochii, machiaje, de facut jdemii de poze... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ma sperie multimile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, 3A, o inteleg pe mama ta, asteptam sa ne spui cind ajunge.O sa-ti fie taaaree bine cu ea.Mama mea s-a dus acum la sora mea si e fericita ca ii gateste tot felul de mincaruri romanesti. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Fetele pupici,
Mai, eu va zic cinstit ca visam la nunta mea, dar la o singura parte, sa fiu ca o printesa. Deh, mi-a placut mie asta. In rest de lume agitatie, organizari, si chestii d-astea am avut si eu groaza... Eu n-am aruncat buchetul, acum mi-am adus aminte, in schimb am facut alta faza. Aveam 5 prietene si le-am zis sa vina la mine acasa cand ma imbrac. Am fost cam dezamagita ca am au venit doar 3 si pe ele le-am pus sa-si scrie numele pe talpa pantofului ca asta e o alta chestie simiara cu prinsul buchetului. Ele isi doreau toate sa se marite atunci ca aveau prieteni, si s-au casatorit toate 3 intr-un an. Eh, frumos Vancouverul, o astept si eu pe SCumpic, ca alte cunostinte n-am pe acolo (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) O sa aveti un concediu super, Cleo!! Cat despre a mea mama, asa e, Noruletz, parca i s-a taiat de tot spiritul de aventura, bine niciodata nu l-a avut f. dezvoltata, adica in mod special cu drumurile...isi face prea multe griji ca lasa casa singura, gradina nesapata si alte chestii d-astea... Clar, o sa scap de gatit, desi i-am promis ca de data aasta o sa mai gatim din cand in cand impreuna. Sper sa si reusesc si sa nu ma lenevesc numai cu invatatul... Ari, asa e cu lucrul cu oamenii, si eu ma gandesc ca daca fac cursul asta si mi-as lua un post in domeniu, ar trebui sa fac fata oamenilor. Si nu mi-e de oameni in general ci doar de cei demanding..la care momentan nu prea le fac fata, ca ma streseaza prea tare...Cred ca e si asta o arta, care se capata in timp. Cat despre doctorul care n-a gasit pe nimeni depinde ce cauta...si cat de greu se potriveste cu cineva, ca el fiind doctor, nu stiu daca are f. mult timp pentru o familie... |
|
|
![]()
|
|
3a (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) las' ca noi doua nu dam buchetele ....eeeeei! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
cine vrea sa-si cumpere (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ari cand avea 4-5 ani a vrut la balet si pt ca n-am gasit in zona decat jazz fusion (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am zis sa vedem cu ce se mananca. Apai facea femeia aia niste miscari atat de unduite si cimplicate de nici eu femeie-n toata firea n-as fi reusit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si-apoi parintii n-aveau voie in sala asa si cum fii-mea era mai timida n-a vrut sa danseze. A stat lipita de perete prima ora am zis sa mai venim odata si tot la perete a stat asa ca ne-am lecuit. Am incercat tot prin anul acela s-o dam la inot. Aici insa au un stil mai aparte. Piscina olimpica ii 'testeatza' pe copii punandu-i sa sara in apa (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... cum sa sara in apa de 2 m daca nu stie sa inoate? Si bineinteles ca zana mea cand a auzit asa s-a pus pe-un urlat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) de-a venit sotul meu cu ea acasa val vartej. Deci am eliminat=o si pe-asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... anul asta totusi mai incerc odata. Oricum ne-am luat si role, pe bicileta zboara ... profu de pian mi-a spus ca are o memorie grozava (insa eu stiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si m-a intrebat daca mi-a cantat compozitia ei. Dar ea i-a cantat-o lui tat-su. El cu chitara ea la pian ..eu? cu urechea la usa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ohoo cu Vancouverul voi n-ati inteles cum trebe ...ma duc singura in excursie (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) . de ce ? "pt ca merit!" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, si 3A, si io-s de aia mai egosita si n-amm aruncat buchetul. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Scumpic, nu-i nimic, acum stii, te mutam noi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cleo, SINGURICA??? Nici macar cu o prietena? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Nu zi de 2 ori, ca ma ofer. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nu de alta, dar si io merit. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Scumpic poti sa pove un pic unde te muti tu?Ca eu sunt un pic derutata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acum stiu ca esti in Bucuresti. Apropos de doctori astia intotdeauna mi s-au parut o specie aparte.Clar nu mi-ar fi placut sa am mascul doctor.Povesti cu relatii intre asistente si medici.Le stiu si de la tipul de care povesteam si tin minte ca faceam brrr la idea asta.Cred ca as sta mereu cu matura in fata cabinetului si as risca sa imi infig mainile in freza vreunei asistente. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai am o cunostinta ce a fost casatorita cu un medic si asta era si ea paranoica de gelozie.in final au divortat.Nu-mi amintesc cu placere de gagica pentru ca am icnercat sa ii ofer sprijin moral ca sa aflu mai api ca ea ma barfeste.Nu-mi plac oamenii astia. Hasulica daca regret ca nu am facut o chestie e asta cu pianul.Mereu am visat sa am un pian.Ai mei dragii de ei mi l-ar fi cumparat si pe asta doar ca din fericire faceam alte chestiute care nu mi-au lasat loc in program si de pian.Dar mereu am admirat oamenii care canta la pian.Asa ca probabil daca voi avea o fetita voi incerca sa o indrept spre asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si io iubesc al mai mult rollele...is superokiedokie desi in ultima vreme imi zac in portbagaj si nu imi fac timp de ele.:(Dar le iubesc.Se pune? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma bate si pe mine gandul sa ma refugiez intr-o vacanta vreo 7 zile singura.Sa-mi iau vreo 10 carti cu mine si efectiv sa zac la soare.Nu stiu cat as rezista sa nu comunic.Dar in momentul asta parca as avea nevoie de asa ceva.Liniste, vreau multa liniste. 3A oamenii de acolo oricum sunt mai civilizati.Pe mine ma dispera lipsa de educatie.Oricata rabdare am la un moment dat imi sar din pepeni.si dumnezeu mi-e martor ca am rabdare...Parca traim in jungla. In ultima vreme drept e ca nah cu o singura exceptie nu pot sa ma spun ca am avut probleme sa zic asa.Dar si cand apare exceptia asta imi vine sa sar pe geam. Ce simpatica povestea cu numele pe talpa papucului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nah mie la o nunta nici asta nu-mi place.Ca ma gandesc ca-ti face atatea planuri si vise si cand nu iese ceva e nasol rau totul e exacerbat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aaaaaa mi s-a autorizat casa tiganului.Nu ma intrebati cum.Am ajuns sa plang pin primarie ca aia mi-au pierdut un dosar.eu asa ceva nu am vazut de cand mama m=o facut.si scuze ca folosesc expresii din astea. Pe bune!Eu ma indoiesc ca nesimtire si proasta crestere si tupeu scarbos cum exista in Primaria Timisoara mai putem gasi in alte primarii.Si din pacate acelasi primar care le-a dat nas o sa iasa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:44 AM |
|