![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ari si eu am avut un prieten doctor una din love of my life, desi a inceput foarte stupid da' asa m-a prins in mreje de mi-a trecut doar peste 2 ani dupa ce ne-am despartit. Dar asta chiar mi-a fost prieten adevarat adica m-a ajutat cu o gramada de timp de ascultat povestile mele si supararile mele la vremea aia. Nus nici eu nu-l vedeam insurat s-a insurat tarziu pe la 42 cred era cu 10 ani mai mare ca mine. Si acum daca ne vedem nus exista un soi de comunicare nonverbala intre noi. Nus cred ca la un mom. dat am luat a bad decision ca s-a terminat din cauza mea am mai scris despre asta. Asta a fost barbatul cel mai compatibil din viata mea si i-am zis pa, de teama ca mai tarziu sa nu pot sa-mi revin din cauza despartirii. Acu' nus daca regeret ca era mai mare si nu puteam sa il invart cum ii invarteam pe pretenii de varsta mea. dar cred ca nus undeva prin adancuri ramane un coltisor alocat amintirilor frumoase.
Deci povesti d-astea cu asistente si doctori am auzit destule si multe sunt true, o nevasta acasa o amanta la servici. Eu tin minte ca eram prieteni si ma duceam la spitalul unde lucra sa jucam tenis si o dat plecam spre casa si eu eram in masina se intalneste omul cu o colega de faculatate si aia facea abstractie de mine desi stateam in dreapta, asta era in masina si ea afara si vorbea cu el de parca vroia o intalnire. Pe mine m-a distrat faza si i-am zis dar cate d-astea nu se pot intampla si femeile si-o cauta uneori, unele chiar isi merita statutul de amanta. Ce fain ca ti-a iesit aprobarea pt. casa, mare rahat ce se intampla in primariile astea si la noi acelasi treaba. Eu cu vre-o 2 ani inainte sa ma marit ma gandeam ca n-o sa ma marit never, ma obisnuisem singura, nu ma batea nimeni la cap, faceam ce vroiam era superOk. 3a ce faza haioasa cu pantoful, nu stiam de ea. Apai tot am vrut sa-ti spun aia de la HR sunt stat in stat, ei apara interesele fiemei nu cele ale angajatilor. De colegii tai care au tinut cu cei de HR sunt din aia care se indoaie dupa vant ii plina lumea de ei, asa ma enerveaza natia asta, astia iau lucrurile asa cum sunt si restrictiile decat sa se puna cu sefaraia. Bine macar ca ai un sef OK. Nus la noi la 3 luni se mai mareau cu ceva salariile si atunci se impartea la fiecare departament o foaie cum s-a marit pe nivele poate exista si la voi asa ceva, poate seful tau sa stie de asta. Eu am invatat sql facand tranzactii pe baza de date de la personal, bineinteles ca aia nu stiau si noi It-ul aveam acces si pe bazele alea si ma minunam cum unii care erau lingaii de lingai aveau salarii mari si nu erau deloc productivi. Nu ca era Ok ce faceam, da' eram curioasa cat de bine se plateste pup in curismul. Larisa poti sa-ti recuperezi parola pe majoriatea site-urilor e optiunea Forgot your ID or password sau recover password si acolo tre' sa dai adresa de mail ce ai introdus-o cand ti-ai facut contul si iti trimit ei parola pe mail-ul respectiv. This post has been edited by Master of Norules: May 31 2008, 10:15 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hihihihi, sa va spun cinstit, cred ca-mi ramasese o strangere de inima ca n-am aruncat buchetul, si iaca am divortat, dar ma bucur ca m-ai sunt si alte "zgarcite" ca mine si n-ati avut aceeasi soarta, deci Q.E.D. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aaaa, fain asa Cleo, sa vezi ce ciudat o sa te simti la inceput ca esti singura, dar in final sunt sigura ca o sa-ti fie bine, chiar daca o sa-ti fie dor de acasa, dar uneori e fain sa ti se mai si duca, si sa duci dorul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mie imi place mult chitara, si mai curand am descoperit o pasiune pentru tobele africane...am crezut ca-l tentez pe fi-miu cu tobele, dar cred ca o sa ma duc eu singurica, prin toamna. E f. destresant si eu sunt moarta dupa ritm. Ii caut si lui niste ore de chitara, dar nu gasesc ceva pe gustul meu. L-am dat si eu la inot, initial am vrut sa-l invat eu, dar na tinut. A mers la curs cu chiu cu vai vreo 6 luni, dar nu pot spune ca a invatat calumea, poate acum cand s-a mai marit s mai incerc o data dar e cam scump...vedem. Mi-ar place sa faca un sport de echipa, ca el cam e atras doar de astea individualiste, dar nu reusesc sa-l conving... Cu colegii, e si mai grava situatia...Majoritatea s-au angajat in firma juniori si stau acolo de 20, 30 de ani, si sunt total diferiti de unii care au mai schimbat ceva locuri de munca. Tocmai d-aia si seamana cu cei din Ro...Si faza era ca i-am simtit ca negau si aplicau nitel teoria cu capra vecinului...Hmmmm, daca ma gandesc mai bine cred ca ai dreptate cu lingusala, pentru ca prea s-au schimbat 180 de grade cand a trimis seful mail la toti ca e voie, dar nu pentru mine. Si Ari, da, asa e sunt unii mai civilizati, dar cum aici e teoria, cientul nostru stapanul nostru, sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura lor, nu te injura, adevarat, dar sunt f. presanti (pushy - le zic astia la cei demanding). Cat despre planuri la nunta, ai perfecta dreptate, daca as da timpul inapoi cred ca asta as schimba. Nunta restransa intre prieteni si atat. Ma imbracam cu rochia de printesa la biserica si era suficient. Dar asta e. Nici nu mai tin minte unde am vazut faza cu pantoful, ca nu e prea des intalnita, cred ca am vazut-o doar o daa, mi-a placut si am tinut-o minte (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Noruletz, ti-a fost frica sa iubesti...am avut si eu o poveste d-asta, dar bine ar fi daca ai reusi sa scapi de regrete si sa intelegi ca daca v-ati despartiti indiferent din ce motiv inseamna ca ceva n-a mers si nu va potriveati. Fac o paranteza cu povestea mea din tinerete. Am iubit ca o nebuna un baiat din Cluj, am innebunit amandoi cata naveta am facut un an de zile Bucuresti Cluj, ne mai vedeam si in BRasov. Si tot eu am zis stop ca vroiam sa ma marit. Apoi m-am maritat...cu exul... Normal ca dand de greu visam cu ochii deschisi si am cam regretat o vreme povestea mea. Acum ramanand singura, mi-am zis: ia sa vedem ce mai face omul, dupa 12 ani, de cand nu l-am vazut, s-a insurat? cum ii merge? Si l-am sunat era singur, a fost casatorit un singur an si divortat. I-a facut placere si a zis ca sa vina incoace un concediu (sunt nebuna ati putea spune pe buna dreptate) Si cand a venit am ramas socata...si dezamagita...s-a schimbat mult in sensul ca devenise tipicar si nu era, perfectionist si nu era, desi aveam aceeasi comunicare, devenise obsedat de munca si zgarcit... Si ce m-a bulversat a fost faza ca mi-am dat seama ca daca m-as fi casatorit cu el...omul care-l credeam cel mai compatibil...tot la divortz ajungeam si inca unul si mai nasol decat cel pe care l-am avut....si iaca asa mi-am luat eu gandul si ma bucur ca am avut sansa sa vad lucrurile asa cum sunt, dar mi-am luat si lectia: daca ceva nu merge nu mai am regrete, inseamna ca n-a fost sa fie si gata. Hai ca am avut logoree fetele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nus a fost o stare tare ciudata atunci m-am imprietenit cu el ca el a fost insistent eu nu prea aveam tragere sa ma bag in asa o relatie si pe la inceputuri asa gandeam eu ca o sa fiu prietena cu el pana apare altul ganduri infantile -aveam 23 de ani deci ii de inteles- acu' ma buseste rasul in sensul ca nu-i chiar OK fata de ceilalti ca gandeam asa. E si am fost noi prieteni vre-o 4-5 luni ne vedeam zilnic si uite asa m-am bagat intr-o relatie pe care la inceput n-o vroiam. Si apoi ne-am despartit eu am zis stop dar timp de 2 ani ne-am mai vazut cand aveam vre-o problema mergeam si ma plangeam la el si de fiecare data avea timp de mine desi nu mai eram impreuna asta nu mi se mai intamplase pana atunci cu vreun fost prieten si am ramas in relatii Ok.
Deci din multe puncte de vedere chiar n-am nici un regret doar ca am intalnit putini oameni care sa aiba atata rabdare si sa fie Ok si dupa ce le-ai facut o faza nu tocmai OK. Asta-i singurul regret ca i-am facut o faza de rahat si ca n-o merita. Mi-a fost frica da pt. ca simteam ca o sa capat un soi de dendenta de el si nu vroiam asta si asa l-am uitat greu, cand m-am impritenit cu al meu sot l-am uitat cu totul sa zic asa. Cu inotul si fiica-mea vrea sa mearga asteptam cu interes sa repare bazinul de langa gara -de vre-o 2 ani se chinuie- ca pana in Poiana 24 km dus si intors mi-e greu sa merg. Cu rolele si bita ne dam si noi. Incepem asa usurel sa jucam tenis, eu am facut ceva timp tenis cu antrenor dar nu de performanata ca era deja tarziu in vacanta dintr-a 10 spre a 11-a am jucat toata vacanta a fost super. Apoi am mai avut un prieten antrenor si ala mi-a explicat in detaliu pozitia corpului, prizele deci as putea asa de beginner s-o invat doar ca fiica-mea cand vede ca nu reuseste sa dea cu mingea in racheta de 2 ori o lasa balta. Eu cred ca vara asta in vacanta o duc la dansuri ca ii place tare si ma bate la cap. Iarna mergem la ski cu totii si suntem superincantati. Ce fain ca aveti cursuri de tobe acolo 3A, eu am o prietena acolo a facut un curs de olarit, alta chestie tare misto. A mea a fost simpla nunta doar prietenii si rudele apropiate mie mi-a placut asa si nici al meu sot nu-i cu nuntile asa ca a fost chiar OK. Si eu am avut logoree tre' sa-mi fac si eu un jurnal ca aici scriu multe chestii care le am pe suflet, in loc sa raspund la ce scrie Ari. This post has been edited by Master of Norules: Jun 1 2008, 08:49 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
In Timi parca a inebunit vremea.Ieri a fost o caldura din aia plina de zapuseala atipica pentru perioada asta.Seara chiar inainte sa ies a inceput sa ploua cu galeata.
Azi ne planificasem sa evadam la unguri la strand dar cred ca ramaneam acasa. M-am intalnit aseara cu doi din fostii mei colegi de faculta.Atata mi-e de drag de oamenii astia!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ei sunt cu 4 ani mai mici decat mine si s-au maturizat asa fain de cand ii cunosc.Unuul din ei are o papusica de prietena de vreo 9 ani.Mereu l-am admirat pentru felul in care o iubeste sii a ocrotit=o mereu.si fatuca asta e genul care se face tot mai frumoasa pe masura ce se indrapta spre 30 de ani.Oameni faini cu care e o placere sa te intalnesti. De celalalat....e prietenul meu cel mai bun si daca as putea sa ii intorc vreodata binele pe care mi l-a facut in viata asta as fi f fericita.Am mai scris eu de asta pe aici. Greu cu iubirile astea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci esti de acord cu mine la faza cu medicii. Missnn tare te inteleg la faza cu dependenta.Parerea mea e ca nu ca ti-a fost frica sa iubesti ci ti-ai dat seama ca ar fi fost o iubire toxica.Ori decat o iubire toxica mai bine fara. :)Ca iubirile astea toxice iti subjuga sufletul si te fac te pierzi pe tine iar deznodamantul genului asta de povesti eu sunt cnvinsa ca rar e unul fericit. Ca is iubiri din alea ce iti fac harceaparcea psihicul si suferinta aia l un moment dat ajunge si fizica. Io tot o tin cu soarta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Indiferent de cat de mult iti doresti pe cineva daca nu e sa fie al tau nu e si gata. Missnn da nu trebuie sa raspundeti la ce scriu eu.:)Ma bucur tare ca va am aici si v-am indragiti ca imi colorati gandurile si scrisul. ai vazut pe mine cand ma apuca melancoliile si fazele filosofice apai scriu.Puteti voi sa vorbiti si de castraveti murati ca eu tot in filmul meu raman. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3A eu nu imi imaginez cum sa semene lumea de acolo cu cea de aici din Romania.Mai am un prieten plecat in state care isi doreste cu ardoare sa se intoarca acasa si nah nu povestete in termeni frumosi despre societatea de acolo. Pentru mine e ciudat pentru ca traiesc aici si de multe ori raman uimita de atitudinea oamenilor. |
|
|
![]()
|
|
Clar sunt de acord cu tine la faza cu medicii, mai ales ca am aflat atunci cand am fost prietena cu el cam cat timp le mananca cariera, timpul petrecut in spital era mult si aveau mari sanse sa se intample si la servici una alta. Cat am fost prieteni nu s-a intamplat asta pt. ca eu simt chestia asta simti ca iti scapa ceva ca nu e al tau cu totul, dar se putea foarte bine intampla la un mom. dat si n-avea rost sa sufar inutil.
Asa-i Ari mi-a fost frica ca n-o sa-mi mai revin dupa despartirea cu el si d-aia am pus punct desi a fost al naibii de dureros si atunci. Parca imi intrase sub piele si nu mai puteam scapa de obsesia lui a fost greu. Asa-i daca nu e sa fie oricat te-ai straduii nu e si eu oricum nu ma straduiam si nu vroiam sa ma marit cu el, discutia asta o avusesesm cu el si stiam amandoi ca n-o sa fim impreuna forever. Dar pasiunea se adancea si asa am decis sa termin. Ce fain prietenii adevarati sunt putini si stii ca te ajuta in orice situatie daca e cazul poate nu ai nevoie de ajutor dar e bine sa stii ca daca ai avea o problema mare, ei te-ar ajuta fara sa ai impresia ca tre' sa le fii forever recunoscator. Te ajuta pt. ca asa sunt ei buni de la natura si nu le trebuie nimic in schimb, mare calitate asta. Asa-i m-a apucat melancolia multam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ma simteam oarecum vinovata ca scriu in jurnalul tau povestile mele de corason. This post has been edited by Master of Norules: Jun 1 2008, 11:12 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Io am spus mi-e drag tare de voi.Si sunt tare happy ca sunteti aici.
Si e buna cateodata o reintoarcere cu gandul la ce a fost si o oveste intre gagice. Io fug la mancat la chinezi.Va pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Cam asa e cu doctorii, am avut si eu unul si m-am lasat ca tot veneau asistente dupa el, de cite ori eram la el la cabinet isi tot faceau aparitia si tot glume si curiozitati in legatura cu mine. N-am rezistat, oricum nu m-am implicat prea tare si mi-a fost usor sa ma retrag incet.Si acum daca vreau sa-l sun ma ajuta cum zicea si Master si e mereu acolo daca am nevoie de ceva medical insa, evit.
3A iti dau dreptate cu fostii la care te intorci dupa niste ani. Am observat ca mai toti oamenii, dupa un divort sau o despartire, atunci cind se simt singuri cauta in amintirile lor si gasesc un fost pe care il regreta, dar asta doar fiindca l-au idealizat si se tot gindesc:"Oare nu era mai bine daca ramineam cu el?" Atunci cind iau legatura cu el insa, isi dau seama ca viata nu i-a despartit degeaba si ca nu se potriveau. Din experientele mele am constatat ca intotdeauna e bine sa mergi inainte, nu inapoi. Ariana sa-ti raspund acum la intrebare.Hm, cum ma faci tu sa spun o poveste acum! Eu sint in Bucuresti, dar iubitul meu e in Canada, am zis eu mai sus pe undeva si fetele din Canada au retinut, normal. Vrem sa ne casatorim, pentru asta o sa vina el in Romania prin toamna si vrem sa si plec odata cu el daca asta s-o putea, daca pot sa iau viza. El sta acum in Regina SK si ne tot gindim sa ne mutam in alta parte a Canadei cind ajung eu acolo, pentru ca in Regina e fooooarteee frig.Ne gindim la British Columbia si fetele tocmai pusesera poze de pe acolo, despre asta era vorba, ziceau ca vin si ele in vizita cind ma mut eu. Asa sa ne ajute Dumnezeu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun, sa va iubiti si sa fiti fericiti! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Eu o singura data am avut de a face pentru o perioada f. scurta cu un doctoras, dar era unul fara ambitii, era student inca de fapt, vroia sa termine si sa se duca inapoi la el in sat, si povestea cam cu emotii depsre o fata de acolo, asa ca l-am lasat in plata Domnului.
Da, Scumpic, stiu, oricum e bine ca nu l-am cautat ca sa reincepem ceva, de fapt dupa cateva conversatii pana sa vina, mi-am cam dat eu seama cum stau lucrurile si a venit ca prieten nu "pretendent" dar avusese un necaz mare cu un an in urma si era cam terminat asa ca am zis ca o schimbare de piesaj il scoate din ale lui. Asa e, e de mers numai inainte, dar eram si eu curioasa, nah...Oricum mi s-a taiat de acum curiozitatea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa fie intr-un ceas bun Scumpic! Cica inainte era o lege ca aveau voie sa vina aici ca logodnice fetele si dupa 3 luni se putea casatori sau intoarce acasa...acum au scos legea aia, asa ca va tin pumnii sa va mearga actele repede! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
dar stiu ca scrieti nu jucatarie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... va citesc mai pe seara sa-mi mai dau si eu cu presupusul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
la vancouver merg eu singura, dar merg la o prietena. voi repede v-ati oferit ! daca nu cititi rand cu rand (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nah ca v-am pacalit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) o duminica faina |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:31 AM |
|