![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am intrat si eu sa vad ce mai fac fetele de-aici. V-am citit in fiecare zi, doar ca nu apuc sa scriu... sau n-am ce (mai ales la capitolul iubiri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Ariana, imi pare foarte rau pentru colega ta, sper sa fie bine, sa treaca peste necazul asta. In vremurile de azi, daca e descoperit in faze initiale cancerul, sunt sanse mari sa se vindece. Sa dea Dumnezeu sa fie un caz dintr-asta. 3A, ce faci? Cum a ajuns mama ta? M-am gandit ieri ca nu scrii, ca stai cu mama ta. Oricum, nici eu n-am avut timp ieri. Azi am stat acasa, ca e bolnavior cel mic. A vomitat toata ziua (a inceput la 6 azi dimineata) si zice ca e dizzy. Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 3 2008, 11:22 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Si eu mai citesc dar n-am mai scris ca am fost cam deprimata zilele astea.Cind mai citesc si cazuri din astea ma intristez si mai tare.Sa speram ca o sa fie bine.
Pescarush, ce e cu micutul tau? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu Scumpic, sper sa fie doar o indigestie. Eu ma ingrijorez repede, ca ai mei nu prea se imbolnavesc, si nu sunt obisnuita. (asta dupa lupte seculare de intarire a sistemului imunitar, mai ales la cel mic).
Dar tu ce ai patit? Daca vrei sa spui, bineinteles. A, parca am vazut ca ai spus ceva si pe la bar. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Fetele pupici, am intrat nitel pe fuga si eu. Da, fetele a ajuns mama cu bine, si ieri am stat numai la sporovait si desfacut bagaje, si azi curs...
Martea viitoare am examen (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) musai sa invat macar 2 ore pe zi pana atunci ca altfel e jale... Ari si mie mi se cam riica parul maciuca, mai ales cand aud de cancer...tata a avut cancer dar era asa cum spunea Larissa, intern si l-au descoperit f. tarziu... Eu am observat, ar nu e regula generala, ca in general oamenii care nu se exteriorizeaza, furii, emotii, si tin in ei, sunt mai predispusi la boala asta... Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru colega ta! poate n-ar fi rau sa incerce si ceva metode naturiste, ceaiuri, diete... Pesca imi pare rau sa aud de fecior ca e bolnavior...o fi forma aia de raceala cu varsaturi. Daca n-are febra si maine isi mai revine e ok. Scumpic, eu n-am mai apucat sa intru la bar, dar iti tin pumnii sa fie ok, de presia uneori isi are rolul ei, ca ne mai dam nas in nas cu noi insine, totul e sa nu fie prea lunga, dar la tine nu cred ca e cazul asta. va tuc pe toate |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Tocmai am citit ieri un articol, care dupa mintea mea nu are cum sa fie adevarat , cum ca este mai bine sa iti interiorizezi emotiile. S-a facut studiul lu' peste si a scos la iveala ca cei care isi interiorizau problemele dupa o perioada erau mai optimisti decat cei care, in decursul aceleiasi perioade , vorbisera despre problema lor.
Acum, depinde clar de la problema la problema. Cele minore e drept ca mai bine le tii in tine, altfel in clipa in care le exteriorizezi risti sa le hiperbolizezi si sa te alimentezi negativ si inutil din propria-ti povestire despre problema. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pesca sanatate puiului tau.
3A tu esti absorbbita cred zilele astea de mama ta si cred ca esti si f happy. Lary ce chestie...!! Eu nu am mai auzit niciodata ca e negativ sa iti exteriorizezi emotiile.F ciudat.Si o veste proasta pt mine daca faza asta are vreo baza adevarata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Scumpic tu de ce esti deprimata?La tine ar trebui sa fie cu fluturi in stomac si floricele avand in vedere ca esti cumva la rascruce de drumuri prin prisma povestii tale de dragoste. Si eu sunt pe dos...nu stiu de ce.Mult de lucru.Lipsa de bun simt din partea oamenilor la un moment dat .Si pe mine orice chestiuta marunta ma cam intoarce pe dos. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Pesca sper ca e mai bine baiatul tau.
Eu nu am patit nimic, doar ca m-a apucat asa o tristete si nu mai am chef de nimic.Am avut un soc duminica cu un unchi care a ajuns de urgenta la spital, e operat de anul trecut si are numai probleme de atunci si poate de asta sa zic ca m-am ingrijorat, dar trebuia sa imi treaca pina acum. Apoi am aflat ca l-au internat si ca e bine, nu e nimic grav. Ari am fluturi in stomac, pentru ca n-am mai fost de mult asa indragostita si cu toate planurile pe care ni le facem chiar sint fericita. Ne simtim bine impreuna, vorbim zilnic de la 3 ore in sus si abia asteptam sa ne spunem ce am mai facut peste zi. Azi parca e ceva mai bine, ma lupt cu mine, m-am dus mai devreme si m-am tuns, mi-am mai schimbat putin starea de spirit. Ma duc acum sa beau ceva (IMG:style_emoticons/default/beer.gif) , poate ma mai inveselesc. Asta cu chestiutele marunte si la mine e la fel, ma afecteaza putin. Cred ca depinde de starea noastra de moment. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Da, adevarul e ca e fain, dar mama a cam imbatranit...asta ma intristeaza cel mai tare...
Larry, s-ar putea sa fie ceva adevar dar nu in extreme, sunt multe nuante. Poate e bine sa nu vorbesti f. mult de problema dar e bine sa o constientizezi si sa o accepti ca atare...si asta e cumva cam ca un ideal... si intr-adevar daca vorbesti prea mult despre necazuri, mai rau faci...e o linie fina de demarcatie... Scumpic suna tare fain ce zici tu. Pesca, nu mai zici nimic? cum e cel mic? pupici |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va pup...
Scumpic eu zic sa te bucuri de povestea frumoasa pe care o traiesti.Imi inchipui ...de fapt stiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...cum e cu relatiile la distanta si ce rol important are telefonul in toata povestea asta. Avantajul tehnologiei si rolul ei in orice fel de relatii in care sunt implicati un numar mai mare sau mai mic de kilometrii. 3A si eu mai am socuri de genul asta cand o vizitez pe bunica.si cel mai mare soc l-am avut acum doi ani cand a fost tata operat si l-am vazut dintr=o data neajutorat. Imi iubesc enorm parintii.mi-as dori sa le pot arata asta mai des.Din pacate am un comportament de multe ori de neinteles dar...ii iubesc...mult.eu sper ca totusi ei sa simta asta dincolo de unele din iesirile mele. Aseara m-am suparat si nu le-am mai raspuns unor clienti.Urat din partea mea.Dar...am cedat.Sper sa imi treaca fazele astea. Ascult Mihaela Runceanu... http://www.youtube.com/watch?v=lIi0Lp7SDPI...feature=related Pesca te pupic... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ari, ce amintiri mi-ai treziiit....am ascultat si eu acum melodiile ei, am crescut cu ele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:11 AM |
|