IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
pescarush
post Jun 5 2008, 06:19 PM
Post #731

Musafir

Va pup, fetele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Se pare ca cel mic e mai bine, sper sa fie numai ceva viral, din cate am inteles, un coleg de-al meu ar fi avut acealeasi simptome ieri, si a plecat acasa. Oricum, judecand dupa faptul ca am primit doar un telefon azi dimineata, si ala sa se planga de comportamentul lui frate-sau, se pare ca e pe drumul cel bun. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
3A, te inteleg asa bine ce spui, acelasi lucru l-am vazut si eu la mama anul asta, ti-am si spus. Cred ca varsta incepe sa-si spuna cuvantul si ele sunt de aceeasi varsta, chiar si din aceeasi luna. Ca si noi doua, de altfel (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce coincidente!
Ariana, cu totii mai avem iesiri, si eu fac tot ca tine, si apoi imi pare rau, de multe ori. Ma mai scoate din pepeni cateodata, cand vad ca ma trateaza de parca as fi de varsta lui fiu-meu, dar na, sunt mame. probabil ca si noi vom face la fel, copiii sunt puii nostri indiferent de varsta.

This post has been edited by pescarush: Jun 5 2008, 06:21 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Jun 8 2008, 09:44 PM
Post #732

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

DESPRE MINE CEA DIN ULTIMELE ZILE:

Muncit destul de mult...la un moment dat realizez ca eram ca si o cioara ce isi admira puii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a placut mult ce a iesit din liniile mele in ultimele zile.
Azi evadat la Szeged unde m-am rasfatat cu o rochita galben cu negru pe care abia astept sa o imbrac maine desi imi impune sa ma catar pe tocuri si asta inseamna ca nu o sa pot sa ma batai si trebuie sa ma comport ca o doamna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si...m-am impacat cu Radu cel despre care la un moment dat scriam ca e cel mai rautacios om din lume,tot el mi-a spus ca sunt inculta. M-am bucurat sa il regasesc indragostit si cu gandurile prinse la inceput de poveste si...il inividiez. Ma mai bucur tare de tot ca am reusit sa trecem peste rautati si resentimente si sa povestim iar ca niste vechi prieteni.E un om complex,cu personalitate puternica pe care de multe ori imi vine sa il strang de gat dar...e Radu deci il iert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ganduri premature de vacanta.
Framantari sufletesti ici colo in vreun moment cand uit ca nu vreau sa le am.
Si...rochia mea cu flori galbene...

Un om urat si cu barba si cu aere de artist spunea pe un forum foto ca macii sunt niste flori urate care se chinuie sa semene cu lalele.Ce tembel!Si el e un om urat,chinuit sufleteste ce se chinuie sa fie artist si nu ii iese.
L-am cunoscut personal la o intalnire foto.Nu mai repet experienta pentru ca au fost vreo doua persoane ciudate care nu mi-au placut si pe primul loc e barbosul asta.By the way...niciodata nu mi-au placut barbosii....Calugarii mi se par f urati.Stiu ca suna pueril.

Ma duc la Allende a mea si la Eva Luna a ei...

Va pup...

+Quote Post
Ariana
post Jun 9 2008, 05:52 PM
Post #733

Membru de Onoare

Sunt happy....am fost dupa rezultatele de la testul Papanicolau si la o colposcopie si sunt in regula dupa ce am patimit vreo doi ani de zile cu o rana pe col.
Nici nu stiu cum sa ii multumesc unei prietene pentru ca mi-a recomandat o super tanti doctor, in varsta dar extraordinara.

+Quote Post
3A
post Jun 9 2008, 11:36 PM
Post #734

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ari, ce fain! si faptul ca te-ai impacat cu Radu, e o senzatie faina.

Eu am cam sfeclit-o maine am examenul sa-mi tineti pumnii ca am citit eu ceva dar nu am terminat evident, era prea mult de citit...
VEdem ce o mai fi

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jun 10 2008, 07:03 AM
Post #735

Membru de Onoare

3A te pup...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Baftaaaaa!!!
Tin pumnii tare tare....sunt convinsa ca o sa fie bine.

+Quote Post
scumpic
post Jun 10 2008, 03:08 PM
Post #736

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

3A ne gindim la tine, te asteptam cu vesti!

+Quote Post
kalua
post Jun 10 2008, 03:27 PM
Post #737

Musafir

3A, bafta si de la mine!

Si pupici varateci celorlalte! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jun 10 2008, 10:49 PM
Post #738

Membru de Onoare

De vreo saptamana ma tot preumblu prin bluguri cu margelute si cercei colorati la propriu...
Margele alaturate intr-un fel care iti fura privirea sau margelute alaturate fara pic de simt artisitc,cercei pictati intr-un mod vesel,posete fara gust,multe coliere printre care mi-am ratacit privirea si nu am putut alege...multe situri caora le-am pierdut siru...undeva am vazut un inelus cu un colaj din frunze din piele si cercei asorTati dar...i-am pierdut urma...si niste cercelusi veseli cu personaje...Dar ii gasesc eu...
Ce nu imi place la elady si stiu ca nu o sa ii pice bine lui Di (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar asa sunt eu cand am ceva de spus apai spun...Deci nu imi place cenzura asta vis-a-vis de siteurile care ne plac si pe care eu personal simt uneori nevoia sa le pomenesc doar pentru mine sa nu le uit si sa pot reveni la ele cand doresc si ma enerveaza la maxim faptul ca trebuie sa ma cenzurez aici in coltul meu.
Asa...am mai gasit un blog al unei fatuci Adelle care tine un fel de evidenta al lucrurilor vntage online.Faina ideea si imi place mult sa ii controbai prin site.e ca si cand as cauta prin sertarele din casuta bunicii.
si tot printre margele am gasit si poezia asta....

SCRISORI NESCRISE - de Radu Gyr

Viata noastra-ascunde-adese
intr-un colt de paradis
scrisori ce nu ne-au fost trimese
de-o mana care nu ne-a scris.

Nu stim pe foi ce-am vrea sa fie,
ce cant de dragoste nescris,
dar mana care nu ne scrie
o leganam mereu vis.

Si frazele ce n-au sa vina
in asteptari mai scumpe ni-s,
iar umbra ce n-a dat lumina
in piept ni-I floare de cais.

Si-asa cum stam in usi deschise
pandim cu-n dor nicicand ucis
scrisori ce nu ne-au fost trimise
de-o mana care nu ne-a scris.

Maine merg cu fetele la "Totul despre sex" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...mergem in haita feminina spre disperarea colegilor nostrii de birou care au spus ca din serialul asta numai prostii invatam.
A si vreau la balet iar la "Spargatorul de nuci" am uitat sa il informez pe al meu ca o sa il tarai acolo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

si...azi am avut o zi grea...si am fost un pic dezamagita de o clienta cu care nu reusesc sa fiu pe aceeasi lungime de unda.Vreau vacanta.Sper sa ne putem lua concediu si cred ca...Egitpt e alegerea finala.Un pic de compromis dar...asta e.
Insa pana atunci dizeratia...pe joi am de prezentat lucrarea intr-o forma de inceput...in 26 e sustinerea...
...iar eu...am cam obosit un pic...

3A sper ca totul e ok.Scumpic,Pesca,Hasulica,Misnn,Roxaica,Lary,Kari daca ma cititi eu va pup cu drag si pe restul pe care nu le-am pomenit.

Scuze ca sunt bursuc azi.

+Quote Post
Cleo
post Jun 11 2008, 01:42 AM
Post #739

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

te pup Ari, spor la treburi.

zilele astea fac act de prezenta mai mult. m-am enervat foarte tare la servici, de fapt enervarea are la baza o mare dezamagire insa am avut si-o revelatie care sper sa-mi foloseasca pe viitor.

+Quote Post
3A
post Jun 11 2008, 04:58 AM
Post #740

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Fetelor va pupic (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multzam pentru suport!

Acusica am aterizat de la examen...Si-mi desert gusitza aici la Ari (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
In primul rand, de scris mi-am cam dat peste maini sa scriu, ca ma stiu vorba lunga...si nu ma mai opream, dar de citit tot v-am citit!
Pumnii stransi de voi au contat! ca am reusit sa ma mobilizez. Azi am stat acasa, asa ca in final am reusit sa citesc tot cursul, adica baza, cartea de care ziceam cu 300 pagini am reusit sa citesc doar 100.
Aveam emotii ca e primul examen aici, test grila, eu nu am apucat asa examene...

No, si a fost cam greu,in primul rand m-am enervat ca numai 15 intrebari din 50 au fost din curs, si carte.
Restul erau o combinatie, si normal ca au raspuns mai usor cei care au experienta in domeniu.
Ok, in afara de asta, profu' stia el ce stia, si am verificat raspunsurile in clasa si la 7 itrebari majoritatea am raspuns intr-un fel in care nu era corect...asa ca a ramas ca o sa se uite pe intrebarile alea...

La sfarsitul orei, i-am spus ce aveam pe suflet, ca nu au fost doar din curs intrebarile...si era f. surprins...

Ce ma ustura pe mine la buzunar e ca trebe sa iau 80% ca sa-mi deconteze cursul astia la servici, DACA or vrea...ca altfel nu ma agitam eu asa...

DAR una peste alta, mi-am mai venit in fire, ca se poate invata, si e chiar fun, asa cum zicea si Ari, ca sunt intre oameni, si e un challenge care m-a facut in final sa ma simt bine!

Ari, scumpa sunt sigura ca toate fetele citesc, dar am eu asa un feeling ca a fost o perioada mai incarcata pentru fiecare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Bafta joi!! si spor la treburi, pe 26 tinem pumnii stransi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Asaaa, care va sa zica te duci la film! o sa ai fun, eu inca n-am ajuns sa-l vad...cred ca o sa o tarai pe mama cu mine daca reusesc sa o scot din ale ei.

Si mie imi plac margelusele si cercei. Am avut o perioada cand am dat iama in ele. Aici imi place ca am descoperit un fel de targ, cu expozitie la vanzare. Si mi-am facut colectie, de ineluse si cercei cu diverse pietre pretioase! Am tras-o si pe Pesca dupa mine, dar ea s-a limitat la un inel, fata cumpatata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-am luat niste pietricele si mi-am facut singura margele.

Ca varianta sa salvezi acele site-uri care-ti plac, eu folosesc cu incredere draftul din e-mailul de yahoo (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Si acolo e al meu personal, cand vreau sa ma uit, intru si deschid mesajul respectiv (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ari, din pacate nu poti multumi pe toata lumea, dar sunt sigura ca vei capata experienta cu timpul si o sa reusesti sa te intelegi si cu oameni mai dificili, o sa-i prinzi tu chichita.

Cleo, tot necajita (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...ma bucur ca a aparut revelatia. E f. nasol sentimentul de dezamagire...e mai mult decat frustrant, e o mica durere...Eu una, incerc sa ma tin cu picioarele pe pamant, sa nu mai am expectatii, si atunci am observat ca dezamagirile sunt mai mici...Dar e greu tare...ca-mi plac oamenii si implicit ma atasez in diverse forme...

Va pup cu drag pe toate, si Ari, multam de gazduire aici la tine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ma simt ca "acasa"

Hai ca am recuperat cu scrisul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

89 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 09:43 PM