IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
scumpic
post Jun 11 2008, 08:29 AM
Post #741

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Salut fetele!
Bineinteles Ari ca te citim, chiar ma intrebam ce stare de spirit mai ai zilele astea, caci am impresia ca ne cam asemanam. M-ar interesa si pe mine inele si cerceluti deosebiti, daca mai gasesti astfel de siteuri imi dai si mie adresele pe privat, te rogg? Bafta si joi si mai ales pe 26!
3A ne bucuram ca te-ai mobilizat si ne gindim in continuare la tine sa iasa asa cum vrei tu pina la capat, cu 80%. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cleo (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Jun 11 2008, 09:09 AM
Post #742

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Hasulica ma gandesc ca undeva cineva te-a dezamagit tare si incerci sa o iei ca pe o lectie.Saracia sa le ia de lectii...De ce avem nevoie de ele? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
3A am zis eu ca ne asemanam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...imi zic si eu ofurile peste tot pe und emerg si risc sa se uite lumea urat la mine.Dar asta e "hate me or love me" cale de mijloc nu e la personalitati din astea ca sampania (care mie nu imi place pt ca ma doare stomacul dupa). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Scumpic iti trimit site-urile pe pm.Am ajuns ca si pe net sa fiu ca in viata reala cand vine vorba de shoping...ochi de vultur.

Intre timp mi s-a pus pata pe un cea Ck Hypnotic se numeste si imi mai doresc si un ceas auriu tip bratara tot de la ei.
http://www.watchshopuk.com/ladies-calvin-k...209-p30323.html
Numai ca nu stiu de unde o sa le achizitionez...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Pe asta http://www.watchshopuk.com/ladies-calvin-k...330-p30357.html l-am cumparat cand am venit din Filipine in avionul Air France.Cu peripetii si el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

...si inelul asta imi placeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://jewellery.watchshopuk.com/calvin-kl...-p99927645.html

+Quote Post
pescarush
post Jun 11 2008, 01:36 PM
Post #743

Musafir

Ariana, eu citesc aici tot timpul, doar ca nu stau bine deloc cu timpul, ca doar se apropie vara. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
3A, felicitari pentru examen! Hai ca mai ai un pic, si imdeiat termini 8 cursuri. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu sunt intr-o perioada cam frustranta, si de deazmagire, fara un motiv aparent. Nu ma bagati in seama, imi trece.
Bafta tuturor fetelor cu examene.
Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Corectie: 3A, mi-am luat un inel si un colier (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A, si cred ca stiu care e unul din motive ca ma simt frustrata: nu am timp deloc pentru mine, in cartea de fotografie n-am mai citit, de Pilates nu m-am mai apucat desi de cateva zile imi propun f. serios in fiecare zi, de citit citesc o pagina - doua seara si adorm. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 11 2008, 01:55 PM

+Quote Post
Ariana
post Jun 11 2008, 02:08 PM
Post #744

Membru de Onoare

Pesca te pup...Inseamna ca e ceva in aer...si eu am o senzatie din aia de nemultumire.
Am si pus o colectie de kilograme in plus pe mine si ma simt cat un tanc...hmmm cred ca sunt intr-o perioada in care nu ma prea iubesc.
Mi-am comandat niste cercei colorati din ata.
Pfua ce mi-as dori si in timi un targ din ala cu multe si faineeeeee...

Nici eu nu am avut timp de foto in ultima vre,e ,cursul l-am terminat...
Astept vacanta in care sper sa imi fac de cap...

+Quote Post
Roxana_
post Jun 11 2008, 02:38 PM
Post #745

Musafir

Ari, te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cum sa nu citesc eu un jurnal al unui suflat cald? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te citesc si-mi pare rau ca n-apuc sa mai scriu si eu din cand in cand, dar timpul nu prea ma lasa. Apropo de pasiunea noastra comuna pentru cartile Allende-ei, n-am mai apucat sa-mi cumpar o carticica scrisa de ea, dar am de gand.
Multa bafta si joi si pe 26!

Sa-ti spun ca te-am purtat in gand, cand am fost in Bulgaria (acum 2 saptamani aproape) si-am vazut multi maci pe camp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si-mi place jurnalul tau ernorm, ca mai aflu si despre celelalte fete cate ceva. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De-abia astept sa ne povestesti despre Egipt.

+Quote Post
scumpic
post Jun 11 2008, 04:14 PM
Post #746

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Multam, am primit Pm.Inca n-am avut timp sa ma uit decit putin, dar o sa ma uit atent la cercelusi si inelute.Foarte faine sint.
Pescarush (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) las ca vine el si timpul tau.

+Quote Post
Ariana
post Jun 11 2008, 06:01 PM
Post #747

Membru de Onoare

Roxanica te pup...si eu mor de ciuda ca tot o plimb pe net Luna prin poseta poate poate mai apuc sa citesc o pagina doua.Daca am noroc sa imi iasa pasenta cu doua saptamani de vacanta ma voi rasfata si megarasfata cu multeeeele carti achizitionate in ultima vreme care imi fac zilnic cu ochiul...
Deci tu ai avut parte de o minivacanta....pe mine Bulgaria ma duce cu gandul la Balcicul din "Panza de paianjen"...apropos citisem undeva ca o sa fie reeditata cartea.Abia astept sa o cumpar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre macii...parca anul asta mi-au zambit mai mult decat oricand.Si imi plac mult pozele pe care mi le-a facut al meu printre ei desi nu aveam eu o stare tocmai buna de pozat.

Se pare ca azi nu mai ajuns la film ...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce dor imi e de Alina mea...cu ea mergeam peste tot.
Dar ies o o coffe si la un pahar de vorba cu o persoana extrem de draga mie si reconfortanta asa ca prezenta.
Si o sa vad eu la un moment dat si filmul....nah is cam tristuta ca nu ajung azi.

Scumpic iti mai trimit descoperiri din acestea de-ale mele daca te intere si pe tine subiectul asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 11 2008, 08:01 PM
Post #748

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Noi suntem tot in plop si plopu-n aer cu camera Ninei. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tot vine aproape in fiecare zi cu o idee noua de m-am saturat. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

A trebuit sa-mi las un pic de naduf aici din cauza asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 11 2008, 08:54 PM
Post #749

Musafir

Kalua, nici acum nu s-a finalizat decorarea? Si la mine a fost f greu cu al meu, ca unul avea o idee, celalalt alta...multe se bateau cap in cap. Pana n-am lasat fiecare de la noi, n-a iesit nimic.

Ari, tocmai mi-am cumparat 'Casa spiritelor' si 'Despre dragoste si umbra'. Pe care mi-o recomanzi s-o iau prima la citit? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deocamdata ma delectez c-un cadou primit de la o prietena draga, adica 'Un an in Provence' de Peter Mayle.
Cat priveste vacantele am avut una anul asta (super tur Budapesta-Viena-Praga-Cracovia-Poprad) am scris la turism despre. Cel mai mult m-a marcat vizita de la Auschwitz. In Bulgaria, am fost 3 zile la Nessebar, cu firma, in team-building. Mi-a placut f tare orasul vechi. E intrat in patrimoniul Unesco. Despre Balcic stiu multe, dar n-am ajuns pe acolo. Am o prietena care-si incarca in fiecare an bateriile acolo, in gradina de la castelul Reginei Maria.
Urmatoare destinatie de anul asta, si dup-aia ne potolim, va fi Bodrum. Abia astept sa descopar si Turcia.
Nici eu n-am apucat sa ajung la SATC, dar las' ca nu dispare el asa repede din cinematografe. Tot incerc sa-mi corup prietenele, ca nu vreau sa-l chinui pe al meu.
Te pup si le pup si pe restul fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ma duc cateva pagini in urma, ca sunt un pic in urma cu cititul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
pescarush
post Jun 12 2008, 04:32 AM
Post #750

Musafir

Master, acum ti-am vazut si eu ultimele poze Ai o papusa tare dulce si curajoasa. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Scumpic, nu stiu cand vine si timpul meu, cred ca mai am de asteptat. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Azi am venit acasa de la servici cu o durere de cap, dupa ce m-am enervat pe toti cu care trebuie sa lucrez. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am si eu cate o zi, cand parca nu suport pe nimeni, bine ca si ei sunt nepasatori si nesimtiti in unele cazuri, dar de obicei reusesc sa trec peste nimicuri. Bine, ca si azi, desi am fost nervoasa, n-am lasat sa se vada.
In fine, sper sa-mi treaca starea asta, dar adevarul este ca sunt si obosita.
Ma duc la culcare acum, ca m-am descarcat aici. Noapte buna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

89 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:41 PM