IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
3A
post Jun 12 2008, 04:56 AM
Post #751

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Ari, te rog tine-ma si pe mine la curent cu site-urile colorate cu cercei si margeluse (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar ca sampania! ca bine zici, si daca n-ai grija s-o tii cu dop se rasufla (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Cum asa Ari cu kg? Esti bine asa cum esti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Daaa, si eu am vazut dulceata lui Noruletz, si mai ales am vazut cum o sorbea mamica din priviri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Hihihih, sadica mai esti Pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Imi pare rau de durerea de cap...stii solutia, respiri adanc, numeri pana la zece si fa-ti musai loc macar de o juma de ora pentru tine. Asa e cand e casa plina, e valabil si pentru mine...ca de cand a venit mama nu mai e strop de liniste la mine in casa, ba vorbeste mama, ba fi-miu...Am plecat la examen cu o ora mai devreme ca sa citesc acolo in liniste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kalua, daca face asa, poate merge daca ii dai un termen limita, si-i zici sa se hotarasca sa va puteti apuca de treaba.
Sau poate e ceva anume ce vrea ea si tu nu prea vrei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ca asa facea si fi-miu, ma invartea ma ametea, si tot la ce vroia el ajungea...Adevarul e ca e si mititica, are 5 ani? sau fac eu vreo confuzie?

Roxi, e tare fain sa te plimbi asa prin concediu. Mie cel mai mult imi place sa am de-a face cu oamenii sa intru in vorba cu ei, si sa ma plimb la pas pe strazi.

Scumpic, multzam

Maine am antrenament la volei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Abia astept!
Am dat de un "fir" la joaba , e un fel de donatie...Adica in loc sa donezi bani joci in numele spitalului de copii...cam imbarligat, n-am priceput exact fenomenul, dar scopul e nobil, jocul imi place desi nu prea l-am aplicat asa ca..la atac (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Cleo esti mai bine? Stii tu vorba ceea: "nu mor caii cand vor cainii" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la toate fetele
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Jun 12 2008, 08:51 AM
Post #752

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Ma duc la scoli si nu am vreme sa scriu dar ma gadila degetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...vreau doar sa va supertzuc pe toate si revin mai incolo.

Gata...m-am intors si ma pun pe scris.

Roxanica am gasit un interviu interesant cu Isabell: editat

"Despre dragoste si umbra" nu am apucat sao citesc."Casa spiritelor" a fost prima carte citita.Si m-a cucerit din primul moment total.Urmatoarea a fost "Fiica norocului"."Tara mea inventata" de exemplu nu pot sa spun ca a avut acelasi efect...
"Paula" ramane preferata mea...din fericire a contat si momentul in care am citit=o.
Pentru a o citii pe Isabel si a o indragii ai nevoie de o anumita stare de liniste.Scuze daca m-am repetat caci sunt convinsa ca am mai scris despre ea in felul acesta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Roxanica noi doua vad ca aavem acelasi gusturi in materie de carti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci...te intreb eu pe tine...ce mi-ai recomanda din ce ai citit si ti-a placut tie?

Si WAW la excursia ta.Pe cont prorpiu sau organizata?Si noi vrem sa ajungem la Praga.Din pacate noi suntem cei mai activi si dispusi la iesiri de genul asta dintre cunoscutii nostrii si am tot sperat ca o sa reusim sa ii pacalim pe prietenii cu care am fost la Viena sa ne insoteasca la Praga.

Pesca pupici de la noi...lasa ca si eu ca tine sunt. :)Dupa ce m-a calcat pe nervi tanti care nu stia ce vrea de la proiectul ei...si am acceptat sa ma calce pe nervi de vreo 4 ori si sa imi manace mie timpul acum...asa de urat mi-e de ea de nu mai vreau sa ii raspund la telefon.
Nah asa sunt oamenii...plini de surprize din astea si cum noi suntem niste blege ce punem totul la suflet...:)Asta e.

3A...okiedokie am inteles.Sa traiti!Iti trimit si tie siteuri cu minunatii.Desi la voi oferta e extrem de mare spre deosebire de Romania ca sa nu mai spun de Timisoara.Mie asa mi-a ramas sufletul la Londra cu Portobello Market....!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nici nu am stiut eu ca in tine se ascunde asa sportiva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azi imi place asta:
http://www.youtube.com/watch?v=aHW3BTF5pWY

si asta...multttt http://www.youtube.com/watch?v=VPu_Ykpwviw

:)Kari nu poti sa ii dai dead line?

This post has been edited by Maŕt: Jun 20 2008, 11:33 AM
Reason for edit: editat - intezis postarea linkurilor catare siteuri romanesti

+Quote Post
Ariana
post Jun 12 2008, 08:31 PM
Post #753

Membru de Onoare

Aseara....aseara mirosea a tei in centru.
Acum miroase-a ploaie peste tot....si e bine...
Ma simt obosita.Al meu spune ca asa sunt mereu la inceput de vara si ca in fiecare an ma plang.Eu in fiecare an uit ca m-am plans anul trecut....oboseala anului trecut se sterge cu buretele din memoria mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pfua...si...nu mi-e dor de gradi si ma simt vinovata ca nu mi-e dor de gradi.Am fost atat de incantata si prinsa de proiectelele mele incat nu mi-e dor.

Sunt oameni cu care nu-mi face placere sa vorbesc nici macar din politete.Azi m-a apelat pe mess un astfel de om.Un om pe care nu mi-a facut placere sa il cunosc.Mi-a displacut el ca personalitate desi ca prezenta fizica se incadreaza in categoria aratosilor.
Azi...nu mi-e dor decat de Alina.Atat...Si mi-a fost dor de ploaie...eu care nu iubesc ploaia.

+Quote Post
3A
post Jun 13 2008, 02:21 AM
Post #754

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

mmm, ce fain, miros de tei si ploaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Daaa, sunt sportiva, acu' daca fotbal nu pot juca, m-am gandit eu ca ma pot reprofila pe volei, dar e cam greu ca eu n-am jucat la fileu pana acum si au la reguli de am capul varza, si nu le tin minte, si tot ca mine fac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Multzam pentru site-uri, pai nu-i musai sa cumpar, dar ma mai uit si eu asa de placere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Simpatica faza cu oboseala, asa e, cel de langa noi uneori vede mult mai bine anumite lucruri. No, acum stiti amandoi, el stie ca e programul din fiecare an, tu...vine oboseala si trece (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Asa e, sunt unii oameni care imi sunt si mie antipatici de la inceput, si nici n-as stii de ce. Dar oricum in general e bine sa-ti asculti instinctul si sa fii pe faza in apropierea oamenilor de genul asta...

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jun 13 2008, 09:21 AM
Post #755

Membru de Onoare

Cautam ceva in genul "Nesabuitei" lui Llosa...nu am gasit...L-am gasit pe net pe Bernhard Schlink cu evadari din iubire.

"Sapte povestiri despre dorinte refulate si rataciri nedorite, despre pasi gresiti, dictati de disperare, si evadari spectaculoase, despre puterea ireversibila a obisnuintei, despre culpabilitate si renegare de sine. „Evadari din iubire” sint totodata si istorii ale vietii in metropola, si nuvele despre o generatie dezorientata, periclitata mereu de capcanele propriului trecut. Personajele se confrunta cu cite o taina: a altora, dar si a propriului eu, pe care adesea nu si-l cunosc prea bine. Fiecare povestire nu este numai radiografia unei variante a iubirii, dar si urmarirea etapelor – de regula dureroase – ale deslusirii de sine. Impliniri si destramari ale sentimentelor, refugiul in si evadarea din iubire nu duc decit la limpezirea partiala a tainei revelate treptat: cititorul isi poate formula optiunile, dincolo de sfirsitul (niciodata happy-end clasic) propus de autor. "

La o cautare simpla am gasit si cartea online.Sa ma simt vinovata pentru asta?Nu...am sa vad ce e cu ea si daca merita o cumpar daca nu nu...Asta apropos de carti scanate si puse ilegal pe net.Nu cred in asta si sustin chestiuta cu riscul de a-mi ridica tot mapamondul in cap.Iubesc netul si posibilitatea de a lua anumite carti de aici.
Cartile bune te cheama sa le cumperi.Pe Cella Serghi,pe Sebastian,pe Allende sau pe Llosa si multiiiii altii care imi sunt dragi...pe ei ii vreau in casa mea chiar daca ii gasesc si pe net.
"Singur sub dus" a lui Chisu...tin minte ca era extrem de scumpa si...nu, nu si-ar fi meritat banii.

Si gata...inapoi la linii si culori.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 13 2008, 08:48 PM
Post #756

Musafir

Ari, o carte care mi-a placut si-am citit-o pe nerasuflate de Craciun: 'Nasterea lui Venus' de Sarah Dunant.
Da....am impresia ca avem aceleasi gusturi, doar ca eu mai citesc din cand in cand si carti mai putin profunde, gen Kinsella. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si mi-a mai placut 'Viata, viata legata cu fir de ata' a Ileanei Vulpescu.
Ari, excursia a fost una f reusita. Am fost 8 persoane, 2 masini si ne-am organizat singuri. Vrei sa-ti pun linkurile aici, ca sa citesti pe unde am fost? Poate o sa-ti fie utile?

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 13 2008, 10:11 PM
Post #757

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Cum sa nu-ti fie dor de piata Portobello, e asa dupa descrierea ta visul oricarei femei care vrea sa-si petreaca o zi intreaga desi cred ca nu ajunge la shopping.
Ce frumos ceasul negru de la KC. Simplu si mistoo de tot.
Si eu sunt obosita.
Si la noi au inflorit teii in fata blocului si seara miroase tare placut.
Azi am avut o zi din aia in viteza, asa nu-mi plac ma duc si eu la somn.
N-am apucat sa citesc pe indelete tot am lasat jurnalul sa-l citesc cand am mai mult timp si tot am fost cam in criza de timp. Da sper sa-l citesc cat de curand.
Pupici Ari si la toate fetele.

+Quote Post
Ariana
post Jun 15 2008, 08:47 AM
Post #758

Membru de Onoare

Pupici fetele.Misnnn mi-a fost dor de tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Roxanica mie Vulpeasca nu mi-a placut.Am mai pove noi despre asta.am incercat "Arta conversatiei" dar nu am trecut de primele pagini.O sa o mai iau eu la puricat.
Mi-am cumparat ieri "Scris pe trup" a lui Jeanette winterson...si "Povestirile Evei Luna" singura carte ce nu o aveam din seria de autor a lui Allende.
"Scris pe trup"...nu cred ca o sa imi placa...am luat-o din inertie la recomandarea librarului care...culmea nu citea. :)Deci iti dai seama!am si eu uneori niste faze de ma apuca pandaliile cand le realizez eu dar...nah asta sunt eu...aeriana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am acum la carti de citit...numai vreme sa imi fac.
Insa....repet....vroiam ceva in genul nesabuitei...dar cred ca e o greseala asta.Ma gandesc ca o cartulie de genul asta isi face loc in suflet si datorita momentului si e o greseala sa cauti ACEa stare.E ca si in dragoste. :)Fiecare partener e diferit si nimic nu il poate egala pe ACEL.

O alta carte imposibila pentru mine a fost "Pianista".A castigat ceva premiu.am mai pomenit eu de ea pe aici si ma enervez mereu cand imi aduc aminte caci mi-a stricat vacanta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ieri am fost la "SATC" cu...3 colegi. :)Cred ca de aia im iubesc eu cateodata tare de tot colegii arhitecti.Sunt mai dusi cu pluta si uneori am parte de tot felul de suprize de genul asta.Mi-am sunat "best friendul" masculin dupa o zi de tras linii si ca sa ma plang ca nu am cu cine sa merg la "SATC".Era 19.20 si el imi zice "Pai hai imbraca-te,mergem la film."L=am intrebat de vreo 10 ori unde mergem si nu am crezut pana nu m-am intalnit cu ceilalti (a fost surpriza si pt ei)ca...merg cu baietii la ACEST film.
Unul din ei ajuns mai devreme luase trei bilete si era destul de mica probabilitatea sa mai gasesc loc langa ei dar...culmea am gasit singurul loc disponibil pe randurile din apropierea lor si era exact langa ei.Asa ca am fost super super happy.

Parerile despre film mai tarziu.Nupot sa ma abtin insa la vro doua comentarii.
Mi-au placut LA NEBUNIE cerceii Mirandei si rochia de mireasa a ui Carrie si pasarea din capul ei. :)Asta apropos de faptul ca am citit ca unora nu le-a placut.

+Quote Post
angeldust
post Jun 15 2008, 10:00 AM
Post #759

Musafir

Te tzuc zano!
Misto colegii tai. Eu am fost surprinsa de cati barbati erau in sala cand am fost la SATC hihihi
Mie mi-a placut rochia de mireasa, mai putin pasarea. Astept sa ne zici si parerea ta despre ce s-a intamplat in film, chiar sunt curioasa cum ti s-a parut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 15 2008, 01:12 PM
Post #760

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Draga Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ,
Ce fain ca te-ai dus la SATC.
La mine a venit vacanta fiica-mii, asa ca timpul liber de dimineata cand o duceam la gradi nu mai e in cursul saptamanii. Si eu vreau plecat de acasa asa vre-o 2 saptamani habar n-am unde mergem in concediu si cand mergem, vedem noi.
Azi sunt cam adormita. Si eu fac chestii din impuls si apoi ma gandesc ca eram cu capul in nori si sunt uneori cu capul in nori, da' nus senzatia aia imi produce un fel de detasare sau de pauza cand sunt prea overloaded.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 15 2008, 01:13 PM

+Quote Post

89 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 03:22 PM