IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
3A
post Jun 15 2008, 03:27 PM
Post #761

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Fetele va tuc!

Multzam de tinutl la curent, Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce fain, cred ca sunt o exceptie prietenii tai arhitecti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Si la noi cu teatrul, a fost o faza simpatica. Eu si Pesca luasem biletele separat si la intrare am constatat cu surprindere ca aveam scaunele alaturate.
A fost f. faina piesa. "Ultima ora". A fost EXCELENT. Mai ales ca toti actorii sunt amatori. Nu ma asteptam la o piesa in genul asta de la Sebastian. Ma gandeam ca o sa fie ceva de dragoste, gandindu-ma la "Orasul cu salcami" sau la "Accidentul"

Noruletz, asa repede iau vacanta la gradi? Al meu mai are 3 saptamani de scoala...

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

p.s. de carti eu momentan nu zic nimic, doar va citesc pe voi, ca inca n-am apucat sa citesc nici o carte din ce spuneti voi. Doar am incercat si eu sa citesc "Arta Conversatiei" si exact ca tine Ari, nu am reusit sa trec de primele pagini... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa mai fac un efort cu alta ocazie
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jun 15 2008, 06:15 PM
Post #762

Musafir

Ce ciudat Ari, ca am omis sa scriu ca nici eu n-am digerat mai deloc 'Arta conversatiei'....am fost totusi mai temerara decat voi si-am citit-o pana la jumatate. Deci, cartea de care-ti spuneam (Viata, viata, legata cu fir de ata) iti va placea, ca-i altfel.
La mine 'Povestirile Evei Luna' a fost prima carte cumparata. E ca o colectie cu povestiri, asemanatoare celor '1000 si una de nopti'.

Iar am ratat SATC si weekendul asta. Si barbata-miu-mi zicea ca merge cu mine, ca n-are nici o problema.

3A, super ca va duceti la teatru. Imi amintesc c-am vazut piesa asta intr-o distributie de exceptie la National: Bleont, Albulescu, Dinica, Moraru, Ilinca Goia (care desi-i din generatia tanara, face un rol f bun).

+Quote Post
Ariana
post Jun 15 2008, 06:46 PM
Post #763

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Va tzuc fetele.Azi am fost la Varset la sarbi intr-una din escapadele noastre de duminica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa vina si pozele acusi.

Roxanica o sa ma las pe mana ta cu recomandarea.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Le scriu celor de la un anticariat din Arad care is superfaini si mai nou cand mi se pune pata pe o carte mai greu de gasit oamenii astia fac eforturi si o cauta.Chiar am ramas impresionata de modul in care au reactionat cand am avut nevoie de o carte.

3A ce va invidiezzzz!!!...initial am vrut weekendul asta la balet dar am lasat-o balta.
Misnn si eu am fsot destul d eplici weekendul asta noroc cu cei din jurul meu ca vrand nevrand m=au scos din stare.Acum as avea de terminat ceva dar cred ca o sa-mi pun scobitori in ochi sa rezist. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angeluuuuu pupici cu nemiluita si bah...cand ne vedem?Mie mi-e dor de voi clar? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Asa...parerea mea despre film....o scriu la topicul dedicat acestui lucru desi initial aici ii gasisem locul dar nu vreau sa le stric surpriza fetelor care nu au vazut filmul si isi doresc acest lucru.
Apropos...un cuplu de langa noi se certa deoarece tipul ii reprosa gagicii ca l-a adus la un film plictisitor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Asa ca am fost happy ca nu a trebuit sa il chinui pe al meu care dragut cum e ar fi accepta sa ma insoteasca desi nu a fost fan al serialului.
Eu am fost f mandra de "prietenele" mele de mers la film.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 15 2008, 10:13 PM
Post #764

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am fost pe campuri sa-mi iau pamant de flori, am vazut maci frumosi si delicati nu asa multi, da nu-s culoare aia rosie parca te umple de bunadispozitie si de energie. Mi-a parut rau ca am lasat pozarul acasa. Am cules fragute care incep sa se coaca si erau si coapte printre ele.
N-am mai fost la teatru de cand eram in faculatate, ce fain ca mereserati la teatru 3A si Pesca.
3A ti-au dat rezultatul la examen?
Da vacanta e de la 15 iunie, saptamana trecuta am fost doar o zi ca ne-am trezit la niste ore dimineata si mai era si racita fetita mea, asa ca am luat-o mai repede.
Cre' ca il corup si eu pe al meu o data sa mergem la SATC tre' s-o las pe fiica-mea la bunica. Si la noi a fost la Eliana Mall sambata asta, da' wee asta am fost cu lenea in freza.

+Quote Post
Ariana
post Jun 16 2008, 12:55 AM
Post #765

Membru de Onoare

Is fara somn si e vreo 2...maine iar o sa fiu zombilica imbufnat.

Gagici eu v-am trimis la toate siteurile pe unde imi mai pierd vremea.Am zis ca nah...."cine se aseamana se aduna" si noi sigur avem ceva pitici comuni.
Cum gasesc ceva nou va tin la curent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 16 2008, 01:31 AM
Post #766

Musafir

Ariana, eu am primit pm-ul tau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc, chiar sunt interesata.
Am avut un week-end pliiin. Vineri seara am fost la SATC, singura. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) N-am gasit cu cine sa merg, 3 A e prea departe si pana apucam sa ne intalnim nu mai e filmul in cinema, asa ca m-am hotarat sa merg singura. Sala a fost plina, nu stiu daca am vazut vreo 3 barbati (ma uitam la cine a fost la film cand ieseam). M-am distrat de ele, i-am si spus la 3A, ca parca eram noi la sleepover. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Apoi, ieri am fost la cineva in Toronto, aveam de facut un comision, dupa care ne-am intalnit toate la teatru. A fost foarte bine, chiar m-am relaxat asa bine. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Daaa, a fost tare faza cu biletele cand am intrat in sala si am vazut ca avem locurile una langa cealalta. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Nu stiu daca am apucat sa-i spun acolo, dar 3A arata excelent. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mie mi-a placut pana si faptul ca a inceput specatcolul cu o jumatate de ora mai tarziu decat era programat, ca am avut timp sa ne punem la curent cu "ultimele stiri" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , mai ales ca ajunsesem exact pe cand se intra in sala, ca ne-am invartit prin complexul ala, sa gasim cladirea, apoi inca vreo 10 minute am dat roata pana am gasit si parcarea.
Intr-un cuvant, a fost minunat si abia astept sa mai puna vreo piesa in scena, sa mai mergem. Desi o trupa de amatori, joaca bine, chiar foarte bine pentru niste amatori.
3A, copiii iau vacanta in 2 saptamani, 27 iunie e ultima zi de scoala (la noi e 26, ca in 27 au PD Day).
Gata, mi-am "varsat" si eu sacul cu impresii din week-end. Va pup, ma duc sa ma pregatesc pentru o noua saptamana, cam fara chef, mai ales ca va fi grea, dar asta este. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 16 2008, 01:56 AM
Post #767

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

servus fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

pesca o fi astenia de ..vara. ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

ce fain cu trupa de teatru. oare nu vin si la Montreal? N-am fost la teatru de cand am venit aici.

Vrem sa mergem la Krypton, Tony Seicarescu solistul e un buzoian pe care sotul meu il cunoaste si care are de altfel o voce grozava pacat de personalitate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Initial a cantat la directia 5 au intrat si la MTV cu o melodie
trupa asta va canta la miss Diaspora (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care nu ma intereseaza catusi de putin insa tipul asta chiar e talentat, sa vedem daca ne place in varianta Krypton

acum sint TARE nerabdatoare sa vad SATC. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

3a uite pe site-ul asta bijuterii artizanale http://jewelry.novica.com/
eu mi-am pierdut prima oara cateva ore privind la obiectele de ceramica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

s-aveti o saptamana grozava.
eu mi-am revenit
sefa mea iar ma pupa, imi zambeste cu gura pana la urechi...pt mine insa prietenia s-a stricat.

+Quote Post
3A
post Jun 16 2008, 02:39 AM
Post #768

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Ari, sper ca la ora asta dormi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca altfel chiar o sa fii zombilica...
Multam de pm, l-am primit, o sa-l iau la puricat.

Pesca, ma rosesc toata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Multzam de aprecieri. Si eu m-am simtit excelent!

Cleo, ma uit precis, merci!

Ei, fetele eu am avut o duminica plina la bucatarie, am cam gatit azi, ma ustura talpile de stat in picioare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mde, n-am antrenament..

Eh, nici eu nu suport oamenii care-si varsa nervii pe altii si apoi zambesc diafan...Daca isi cere scuze, si vad ca se mai schimba cate ceva, mai vedem, dar asa cand face pe mortul in papusoi...no way...
Distractie placuta la concert, Cleo!

Faza e ca dureaza enorm de mult pana reusesc sa puna in scena o piesa...au trecut doi ani de la ultima piesa vazuta...

Roxi, am retinut, o sa-mi fac si eu o lista cu ce carti ati spus voi pe aici, dar momentan sunt concentrata pe d-astea tehnice...

pupici la toate fetele!

+Quote Post
pescarush
post Jun 16 2008, 06:58 PM
Post #769

Musafir

Cleo, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nu stiu daca e astenie, dar sunt foarte ocupata si fugarita, si la job si acasa.
DA, e fain cu trupa asta de teatru, nu stiu daca merg si in turnee, ca sunt amatori, si probabil ca si noi, pe langa job, fac si asta din placere.
Mie mi-a placut si "Arta Conversatiei" , cred ca am citit-o de 3 ori. Prima data, am citit-o cand eram in liceu. Nu stiu cat am inteles din ea in vremea aia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar m-a impresionat si mi-a placut.
Eu sunt tot cu "Paula", ca nu prea am timp, dar am savurat-o ieri dimineata la cafea, ajunsesem exact la scena de la masa cu diverse personalitati, in urma careia a si scris interviul cu sotia domnului misogin. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie imi place cam tot ce tine de feminism. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A, si Roxy, mi-am luat si eu o carte de Kinsella, "Confessions of a Shopaholic" dupa ce am ras de una singura in librarie, timp de vreo ora, in timp ce-o citeam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E usurica, reconfortanta si mai ales foarte distractiva.
3A, am uitat sa-ti spun ca mai vine un film pentru noi, la toamna (numa' bine, pe cand ne mai linistim) "He's Not That Much into You" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jun 16 2008, 09:22 PM
Post #770

Membru de Onoare

Cleo si Pesca v-am trimis si voua pm cu siteurile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper ca am trimis la toata trupa.Daca am uitat pe cineva sa spunaaa.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cleoooo m-ai inebunit cu siteul ala cu bijuterii...

Eu am tot felul de bijuterii preferate de prin excursiile mele si asa mi-e de drag ca au asa un parfum de vacanta...Ieri azi azi am luat la purtat niste cercelusi pe care i-am capturat in Filipine.Imi plac bijuteriile care au si lemn.Si cercelusii astia ai mei au si lemn si fluturi albi si au personalitate...au ei un clinchet al lor.M-am simtit speciala cu ei.De asta imi sunt dragi nimicurile de genul asta.Ca imi schimba starea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pesca trebuia sa ii faci poze la 3a a noastra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apropos de "Casa spiritelor"....mi-a placut mult fimul.Eram f curioasa daca au reusit sa pastreze starea din carte.Si zic eu ca in mare parte le-a iesit.Totusi...cartea e asa inegalabila.Sub soarele Tunisiei simteam ca efectiv patrund pe varfuri in decorul de acolo..Zambesc caci pe Allende am cumparat-o asa cu inima stransa desi era clar ca recomandarea Alinei e una perfecta avand in vedere cat de bine imi cunoaste gusturile.

Cred ca ar teebui sa iau si eu Kinsella.Marturisesc ca nici macar nu am rasfoit genul asta de carti.Dar cum le tot laudati voi parca mi-e pofta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pfua...povestesc un pic cu voi si ma intorc la linii.

Directia 5...mi-e dor de ei.La noi am citit ca vine Baniciu.Sa vad poate imi fac vreme si ma duc sa ii ascult cantarea.Distractie la concert Hasulica.

+Quote Post

89 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:47 PM