![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa o carte usurica as citi si eu ca de mai mult n-am vreme deci poate iau si eu Kinsella.
Am gasit si eu un site interesant cum iti zboara banii din portofel mai mult decat iti planifici cand mergi la grocery http://www.bankrate.com/brm/news/advice/19990402c.asp Eu inca is lenesa sper sa-mi treaca. A imbatranit Baniciu l-am vazut acu' vre-o 3 saptamani, da atata am ascultat cantecele de le stiu pe de rost si n-a mai avut asa farmec. Distractie faina la concert Cleo. Oauuuuuuuuuu ce bijuterii faine pe site-ul Novica. Ma duc si eu la somn, poate mai recuprez din minus. This post has been edited by Master of Norules: Jun 16 2008, 09:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ari, ai dreptate cu schimbatul starii...Si mie imi plac chestiile astea, dar nu m-am prins de ce (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Noruletz, am uitat sa spun...maine primesc rezultatul la examen. Hai ca m-ati facut curioasa, o sa iau si eu la citit Kinsella (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Colierele m-au innebunit de acolo de pe site, dar au un pret... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) pupici |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, te asteptam la raport. Ce ai facut la examen?
Ariana, chiar i-am spus la 3A sambata seara ca nu avem aparate la noi sa ne pozam. Dar Sony al meu e prea mare sa-l car dupa mine la teatru, in poseta nu incape. Ieri am fost tare molesita, cred ca de la vremea asta. Fiu-meu cel mic s-a culcat aseara pe la 7:30 si dimineata cand am plecat eu (pe la 6:40) inca dormea. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noroc ca am apucat sa-i daus a manance pe la ora 6, ca apoi in pijama l-am schimbat in timp ce dormea. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Fetele va pusilesc si eu...ocupata ocupata si iar ocupata...
3A...ce ai facutttt? Pesca data viitoare nu va iert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poza la raport. Misnn l-am vazut pe Baniciu ieri la tv...A cantat al meu cantesc preferat "Esarfa in dar" si...vorba ta parca nu mai e ce era.Pe mine ma enerveaza si razboiul lui cu cei de la Pheonix.Cate un scandal de genul asta asa ii coboara in ochii mei pe toti artistii astia. Nu stiu parca de aceea sunt artisti sa fie mai speciali... Caramitru a fost in topul dezamagitrilor mele cand a intrat in politica. Mi-e dor de o piesa de teatru faina. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Buna fetelor!
si eu ocupata, iar am fost plecata din oras la bunici si am venit luni, iar dentist, iar analize.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am venit de la bunici cu o geanta plina de fructe cirese si capsuni), legume si verdeturi, adunate de prin gradina. Eu mi-am facut programul dupa orele din Canada. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stau noaptea de vorba si dorm ziua pina la 1. Cind ma scol, nu stiu ce sa fac mai intii. Mi-a placut si mie siteul cu bijuterii de la Cleo, mi l-am salvat, poate imi vine intr-o zi sa cumpar. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, I missed you. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Asa, asa, pregateste-te pentru fusul orar al Canadei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ariana, am inteles, sa traiti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Data viitoare, pozele la raport. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Aseara am ajuns tarziu si m-am luat cu altele.
Raportez: 77% . Cred ca e B (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acu' mai am unul peste 4 saptamani... apoi pauza! Scumpic, chiar ma intrebam ce mai zici. Aaaa, Pesca, abia acum am vazut ce ai zis de filmul de la toamna/ Mergem clar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adevarul e ca eram asa de bine dispusa ca merg la teatru, ca am uitat de tot si de toate, si poze si alte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Scumpic pupici si mie mi-a fost dor de tine!
3A felicitari.!!!!! si te asteptam cu rezultate bune si de la cealat examen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu nu inteleg ce e cu noatrea asta cu litere.Imi explica si mie cineva?Ma gandesc ca e de bine si ca B e echivalent cu nota 9 asa-i? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Deci e bine nu trebuie sa il platesti tu 3A ti-l plateste firma. Felicitari si multa bafta si spor la invatat pt. celelat exam.
Deja cand se baga in litigii sau politica cum e cazul lui Caramitru le scade popularitatea si nu mai au timp pt. latura artistica tot banul firar el ii manipuleaza. Cand ajungi sa fii robul banilor calci multe in picioare pt a strange cat mai multi si iti pierzi cateodata mult din demnitate.Eu zic ca nu merita da' sunt multe exemple din astea la noi in tara. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu parca am retinut ca-ti platesc cursul cei de la firma daca iei 80%? Oricum, felicitari! si bafta in continuare sa nu trebuiasca sa scoti banii din buzunar.
Ariana si 3A, notele aici sunt sub forma de litere pana la clasa a 6-a, inclusiv, dupa aceea sunt sub forma de procente. A este 80-100%, B este 70-79%, C este 60-69%, iar D este 50-59%. Bineinteles, cu "subgradatiile" de + si -. Va pup, ma duc sa ma pregatesc de culcare. Maine e vineriiiiii! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:07 AM |
|