![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Aha, multzam de clarificare Pesca. Am vazut ca astia la universitate au si grade.
Am citit din nou in carte si scrie 65% nu 80...si specifica, minim C. Asa ca sa vedem cum e si la celalat examen... si mai trebe sa-i conving sa mi-l plateasca, si nu se apuce sa-mi strige ca n-am avut formularul de inscriere semnat de ei... pupici si somn usor fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va tzuculesc...
3A bafta...mie mi se pleostesc urechiile numai cand ma gandesc ca ...in 26 am dizertatia si nu am facut nimic.Inca un weekend concentrat.M-AM SATURAT!!!! Eu...ma pregatesc de nu stiu ce.De un concediu care e un fel de compromis caci nu stiu daca am eu nervi de arabi si vara asta.Dar...destinatiile pe care mi le doresc eu nu sunt disponibile in perioada asta asa ca...ma gandesc ca Egiptul tot imi doresc sa il vad la un moment dat....de Europa nu prea am chef desi ma gandesc putin si la Spania.Rabdare pana in petembrie cand au prietenii nostrii concediu nu am asa ca...ramane cap de lista Egiptul. Mi-e dor de Alina.Nu ne scriem des dar functioneaza telepatia intre noi ceva de speriat.ajunge sa imi scrie in mail doua cuvinte si parca am povesti trei ore. :)Ea iubeste albastrul si i-am gasit setul asta: editatTrebuie sa vad cum sa fac sa ajunga la ea. Aseara...m-am suparat si nu am mai lucrat nimic.Am luat-o pe net Luna in brate si m-am pus pe citit.Ajung la concluzia ca nu e una din cele mai spectaculoase carti ale lui Allende dar imi place faptul ca a ei scriitura ma transpune intr-un film. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu...un pic molesita. De la atata uitat pe siteuri cu tot feluld e cercelusi m-a apucat pofta de lucru manual.:)Imi comand si eu niste margelute si o sa apelez la mama mea sa ma ajute sa increopesc niste bijuterii din macrame combinat cu lemn.Sa vad daca si reusesc sa duc la capat ideea. This post has been edited by kalua: Jun 20 2008, 11:18 AM
Reason for edit: site romanesc
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Gata nu ma mai simt complexata de mine ca arhitect dupa ce am vazut siteul asta
editat Nasol nasol nasol... This post has been edited by kalua: Jun 20 2008, 11:17 AM
Reason for edit: stii tu, site romanesc...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ariana, te rog - NU E PRIMA DATA- sa nu mai postezi LINKURI CATRE SITEURi ROMANESTI - stii ca am mai avut discutii pe tema asta- e chiar asa de greu sa tii minte?
|
|
|
![]()
|
|
Sa inteleg ca siteul postat de tine EDITAT nu e tot site romanesc?Sau unii au voie si altii nu...!Ca sa pricep cum stau treburile...
Eu intreb pentru ca si atunci am avut aceeasi nedumerire...stiu ca postasem niste siteuri straine de amenajari straine de interior pe care am facut imprudenta sa le sterg de pe compul caci am spus ca le postez aici si aici raman... Oricum si atunci si acum mi se pare superaiurea sa trebuiasca sa imi cenzurez parerile aici in jurnal doar pentru ca sunt siteuri romanesti si simt nevoia sa am o opinie asupra lor. No o sa incerc sa iau aminte si sa imi mut gandurile in alta parte pentru ca eu cand am ceva de spus spun. Plus ca sunt deranjata si de chestia asta cu imposibilitatea de a edita in jurnal ceea ce ai scris acum o luna de exemplu. Imi cer scuze ca nu stau in alta tara sa imi cumpar de pe acolo lucrurile si sa am voie sa postez siteurile cu pricina. Stiu principiul "cine vrea sta cine nu pleaca...dar cred ca daca stam un pic sa ne gandim undeva lucrurile se leaga ...trist as zice. Iar siteul acelui domn arhitect e de toata jena...chiar merita vazut... Probabil sunt eu prea batuta in cap si nu pot sa pricep unele lucruri... Aaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si Kari...merci pt tact... This post has been edited by Maàt: Jun 20 2008, 09:27 PM
Reason for edit: Nu ai voie sa pui linkuri.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Fetelor va pup,
Eu sint tare nervoasa ca alerg de o saptamina dupa pensie care nu mi-a intrat pe card si ma plimba intre ei Casa de pensii si BCR-ul si nu stiu ce sa mai fac. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Casa zice ca i-a virat si la ei nu s-au intors, banca zice ca nu i-a primit si nimeni nu stie unde sint banii. Unde naiba as putea sa reclam eu chestia asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Acum am aflat si eu cum e cu punctajele acolo, nu stiam. Ari, curaj ca mai ai putin si scapi si pe urma....vacantaaaa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pupici fetele!
Ari, hai ca putin a fost mult a ramas, concentreaza-te nitel. Noi facem galerie: Hai tu Ari, hai tu Ari!! si tinem pumnii. Scumpic, am intrebat-o pe mama cum e cu pensiile, si uite ce mi-a zis: Cere situtia financiara de la BCR si cu ea du-te si verifica la oficiul de pensii in ce cont ti-a virat banii. Se mai intampla sa vireze banii in alt cont. De la oficiul de pensii ia hartie cu contul in care a virat banii Casa de pensii. Daca sunt bine virati, pe baza contractului cu BCR, BCR-ul trebe sa-ti trimita banii. sa-mi zici ce ai facut. Bafat! p.s. hai sa ma vait si eu nitel, am avut un cosmar asa urat azi-noapte...cu crime si alte chestii...de m-am speriat asa tare ca a trebuit sa ma trezesc nitel si sa ma linistesc si abia apoi am adormit la loc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mersi mult 3 A, fost la oficul de pensii, luat contul, venit la banca , contul e bun, ei spun ca daca intrau ii aveam, Casa zice ca sa caute banca fiindca ia comisioane, banca zice ca aia de la Casa au obrazul gros si or fi intirziat si nu vor sa spuna. Uite asa plimba oamenii pe drum cu nervii intinsi, prin caldura asta si cu circulatia ocolitoare din Bucuresti.
Asta cu cosmarul nu e prea placuta, ai vazut vreun film ceva si ti-au ramas imaginile in minte? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, se mai intampla. Mai visam urat, ne trezim si spunem: "bine ca a fost doar un vis!"
Scumpic, imi pare rau, alergatul asta de la un ghiseu la altul te termina. Du-te scrie la topicul celalalt problema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai ca fac si eu haz de necaz. Bine ca o are 3A pe mama ei langa ea, si mai e si informata. Ariana, hai ca mai e o saptamana si gata! Aduna-ti ultimele forte si treci peste asta. Bafta! Va pup, ma apuc si eu de treaba, desi fara chef. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) l.e. offf, acum am vazut ca nu s-a rezolvat. Intr-adevar iti mananca nervii cu drumurile astea. Si daca mai e si cald... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 20 2008, 01:59 PM |
|
|
![]()
|
|
Ai in scris hartie de la CASA cu contul in care au virat banii? Umbla cu hartii ca altfel n-o scoti la capat!
Apoi cu hartia de la casa faci sesizare SCRISA la banca conform contractului cu banca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:52 AM |
|