IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Diana.
post Jun 20 2008, 11:31 PM
Post #791

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ariana, este pentru ultima data cind iti atrag atentia si cind inchid ochii.
Fa un efort si gindeste-te. Pina una-alta, cred ca se stie cine intretine elady- si nu e IEFTIN; sau crezi cumva ca elady sta in aer sau creste in pomi? Putin bun-simt nu strica nimanui! Nici tie, evident!
A, si ce faceai, Ari, daca erau reclame de-ti umpleau ecranul pe forum sau orice nou venit ti-ar fi umplut jurnalul cu linkuri catre siteuri cu chiloti, avioane, masini, avon, tampoane, parfumuri , etc?
Cum ar fi fost, ari, daca as fi pus reclame pe forum catre cele tispe siteuri pe care le detin? Reclame de-ale de neam prost care nu te lasa nici sa citesti? Ti-ai fi spus: "Uite, nesimtita, a promis ca nu pune reclame pe forum, dar uite ca a facut-o!"
Si nu ti-ar fi convenit, normal. Altii nu au voie, insa tu da. Crezi tu...
Si nu stiu ce anume te-a facut sa crezi ca pentru tine se fac exceptii de la regulament. Pe care evident, nu te-ai obosit sa il citesti nici cind trebuia. Nicidecum sa il mai pui si in practica. Si stii exact la ce ma refer. Sau poate crezi ca regulamentul e pentru fraieri, nu pentru tine; sau cum? Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta! Si daca iti inchipui ca o sa tac, afla ca nu tac deloc si nici nu ma impresioneaza iesirile astea de adolescent rebel. Cu mine nu tin figuri de-astea.
Posibilitatea de editare o au doar moderatorii. Tu nu mai ai DREPTUL acesta de cind ai uitat ca existam pentru citeva luni, fara macar sa anunti, desi erai moderator global.
Si desi celelate moderatoare anuntau si daca lipsesc pentru o singura zi. Tu nu ai gasit 10 secunde sa scrii :"bai, vedeti ca eu nu mai intru" .
Asta s-a intimplat in conditiile in care celelalte moderatoare nu se gindeau ca isi strica "numele bun" cit dadeau ban si atentionari!
Nu te-ai gindit la binele comunitatii si al forumului, te-ai gindit la "imaginea ta" - ca vrei sa fii vazuta mereu drept" fata buna"; Noi, celelalte moderatoare sa fim vazute ca niste scorpii ingrate, tu nu.
Tu sa fii moderator cu numele.
Te-ai gindit macar O SECUNDA cum se simt CELELALTE FETE MODERATOARE care fac "treburile murdare" si au acelasi titlu cu tine, care nici macar nu ai citit reguamentul formului?
Sint convinsa CA NU!
Pentru ca NU iti afecta imaginea, asa ca de ce sa faci efortul acesta?!
Greseala a fost a mea, pentru ca NU MI-AM DAT SEAMA CIT CONTEAZA PENTRU TINE CUM TE VAD CEILALTI, IMAGINEA- SI-ATIT!
Si daca te oboseai sa vezi linkul de bloguri puteai sa iti deschizi un blog pe care ai fi putut edita contentul. Dar si asta e greu...
Esti femeie in toata firea, e cazul sa actionezi si sa te porti ca atare!
Si nu mai am de gind sa te mai tratez cu manusi, cum am facut-o pina acum- MARE GRESEALA! - pentru ca esti "Ari, fata boema si visatoare si copilaroasa careia trebuie sa i se treaca cu vederea orice" - Imi pare rau, NU esti asa!
S-a terminat. In clipa cind sari la git, sa te astepti sa ti se raspunda la fel. E cazul sa te maturizezi. Imi esti foarte draga, dar eu rahaturi nu inghit. Mai ales nu inghit rahaturi de la prieteni.

Si sa iti mai spun ceva: cind postezi un link catre un site, chiar daca spui tu in scris pe linga el ca siteul e naspa, II FACI UN BINE, nu un RAU, cum iti era intentia.
Ii faci reclama, ii aduci vizitatori, ii imbunatatesti vizibilitatea in SERP-ul motoarelor de cautare. Si despre asta se scrie in forum, dar de ce sa te obosesti? E mai usor sa comentezi cu rautate gratuita si in TOTALA necunostinta de cauza datorata exclusiv lipsei tale de interes, nu ca ar lipsi informatiile acestea de pe forum...
Si daca imi aduc eu bine aminte ti-am vorbit despre asta si la telefon... Cu ceva ani in urma...

Asa. Si pentru ca de data asta ai reusit sa ma scoti din papuci, adu-ti aminte DE CE S-A CREAT forumul eLady. Pentru ca ne saturasem pe eva de reclamele care ne exasperau , de trolli, de nesimtire, prost-gust, posturi cu tot felul de porcarii, de lipsa de bun simt, de injuraturi.
Si am zis sa facem o comunitate din care sa lipseasca toate astea.
Si daca din 2005 pina acum NU AI INTELES, poate ai sa intelegi acum (DACA NICI ASTA NU O FI PREA GREU!) de ce exista eLady si de ce NU se face reclama pe forum. Iar linkurile sint modalitate de reclama.

Iar daca ai uitat DE CE EXISTA ELADY, iti amintesc eu imediat!
Noi sintem altfel !
Si sa stii ca din 2005 pina azi NU s-a schimbat ABSOLUT NIMIC din "manifestul eLady" Despre eLady.ro

Si sa-ti mai spun ceva, Ari: stii CITI au incercat acelasi lucru? Extrem de multi! Citi au reusit ca ajunga ca noi? NICI UNUL! Avem mult mai multi vizitatori decit au REVISTE CU TRUSTURI DE MEDIA in spate care baga bani citi NU VISAM NOI AMINDOUA LA UN LOC!
Nu am avut reclame nicaieri peste 2 ani ( si sa nu iti maginezi ca nu au fot oferte- INSA LE-AM REFUZAT PE TOATE PENTRU CA VOIAU RECLAME PE FORUM SI DE-ALEA DE ITI VINE SA TE URCI PE PERETI SI EU MA TIN DE CUVINT SI NU UIT CE PROMIT!
Si nu mi-a fost frica sa pierd BANI, NU IMAGINE - asta in conditiile in care elady are cheltuieli pe luna cit nu cistiga un om obisnuit in 6 luni! Stii de cite ori mi-au venit CERERI SA VIND ELADY? NICI NU-TI TRECE PRIN CAP CITI BANI MI-AU FOST OFERITI! DAR EU NU IMI VIND PRIETENII! NU II INJUNGHII PE LA SPATE!
Sterg eLady de pe fata netului dar EU NU IMI VIND PRIETENII!

Asta daca cumva te-ai gindit ca eu ma imbogatesc de pe urma forumului. eLady pentru mine e o gaura in buget!
Ia incearca tu sa pui cap la cap toate astea. Si dupa asta sa ai tupeu sa ma judeci.
Si nu iti spun asta ca sa crezi ca am nevoie de statuie. Ci ca sa intelegi ca TU NU AI NICI UN DREPT sa imi comentezi faptele. DOAR moderatarele (kalua, angeldust, cleo, fanny) au. TU NU. Moderatoarele acetui forum SINT SINGURELE PERSOANE IN FATA CARORA DAU SOCOTEALA, sa iti intre bine in cap!
Pentru ca ele sint trup si suflet aici, moarte-coapte si nu se tem ca isi "strica imaginea angelica" cind pun in aplicare regulamentul menit SA NE TINA FORUMUL CURAT.

Si sa stii ca astept sa iti ceri scuze. Public.

...Insa asta ti-ar putea afecta imaginea la care tii atit de mult...
Go to the top of the page

+Quote Post
Ariana
post Jun 26 2008, 09:51 AM
Post #792

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Fetele va pupacesc pe toate cu drag...va scriu asa rapid...
Multam pentru gandurile bune...luat examenul,inca nu stiu nota dar ce mai conteaza.Nu am mai apucat sa intru pe aici nu din cauza resentimentelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ci pentru ca am fost exclusiv preocupata de lucrarea mea care a avut un subiect interesant (despre gradinite evident (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si m-a cam prins toata povestea.Fiind un subiect pe care nu il abordeaza prea mult profii au fost si ei curiosi cum vede un om care a functionat in interior toata partea asta speciala de design si arhitectura a programelor prescolare.
Am fost impresionata sa constat ca am o meserie atat de "tanara" si abia acum am citit istoria meseiei de educatoare. :)Sweet...

Vrem sa plecam in Egipt miercuri si sunt in deruta totala...am ales sa facem croaziera o saptamana si una de relax la un hotel pe care inca nu l-am ales.Azi sunt pe cale sa iau decizia finala.
Iar am parte de plecare din asta cu "hei rup"...dar cred ca as avea 100 de kg daca as proceda altfel.:)Asa ca am un nou moiv de stress.

In ultima vreme...multe evenimente derulate pe rapid si parca abia mai am vreme sa reactionez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jun 27 2008, 04:00 PM
Post #793

Membru de Onoare

Diana draga nu mi-am asumat niciodata calitatea de lider pentru ca din nefericire nu am mostenit-o de la cine trebuia.
Eu prin moderator la vremea aceea am inteles cu totul altceva.Si tocmai pentru ca sunt boema si visatoare (si de multe ori rautacioasa fara sa imi pese de cine ma judeca in felul asta) nu m-am obosit niciodata sa stiu cum pot bana pe cineva.Si nu pt imagine cat din comoditate si lipsa de timp.
De comentat vis-a-vis de faptele tale normal ca nu am nici un drept doar e siteul tau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am intrebat cand am vazut ca ai postat acel site romanesc tocmai pentru ca stiu ca nu faci rabat de la regula nici macar in priviinta ta darmite sa mai am eu pretentia sa fiu tratata preferential!
Pentru mine chestiutele de comp ce tin de altceva decat de progamele de arhitectura si cele pe care le folosesc in mod frecvent si contabilitate sunt limba chineza.
Scuze sa imi cer pentru ce?
Elady mi-e drag asa si cum imi esti draga si tu indiferent care este parerea ta despre mine.
Iar regulamentul recunosc spasita ca nu l-am citit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si chestia asta cu jurnalul si blogul...poate sunt prea tampa sa inteleg eu diferentele dintre ele...

This post has been edited by Ariana: Jun 27 2008, 04:02 PM

+Quote Post
scumpic
post Jun 27 2008, 06:56 PM
Post #794

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Felicitari Ariana pentru examen.
Gata...vacantaa!
Ma bucur ca ai venit din nou pe aici si ca ne tii la curent cu activitatile tale!

Eu azi mi-am pus 2 implanturi! Sint fericita ca am scapat. Nu a fost chiar asa de rau. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jun 27 2008, 11:23 PM
Post #795

Membru de Onoare

Pupici Scumpic.Si mie mi-a fost dor de voi.Multumesc pentru felicitari.
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate.Deci nu au durut deloc cele doua implanturi?Mie asa amenintator mi se pare cuvantul asta!Desi pana la urma gasim in noi puterea sa trecem peste toate si lucrul acesta e f interesant.

Eu astept cu emotie confirmarea rezervarilor.M-am trezit pe ultima suta de metrii chiar ar fi culmea sa se rezolve totul asa cum vreau eu.
Asa mult imi doresc sa plec!Sa imi reamintesc istoria Egiptului ( de data asta fara emotiile date de examenele de la istoria artei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), sa pot face multe poze, sa ma simt iar inconfortabil in prezeta arabilor. :)Si de asta mi-e dor.
Azi am ramas uimita cand am primit un mesaj de multumire din partea cuiva care nu se semnase si nici nu regaseam nr in telefon.In ultima vreme am fost destul de uracioasa cu toata lumea si pe moment m-am gandit ca persoana respectiva a gresit destinatarul ori cineva facea glume.Era insa diriginta mea de santier.O doamna pe care o recomand de un an tuturor clientilor mei, pe care nu am cunoscut-o insa personal niciodata dar face parte din echipa mea si toata lumea e multumita de ea.La fel am patit si cu topograful.Ne auzeam numai la telefon, tarziu ne-am si cunoscut personal.Si imi place mult lucrul asta la oameni.Nah unii ne placem altii nu. Pana la urma nu suntem obligati sa ne placem toti unii pe altii.
Asa ca intr-o lume a barbatilor am ramas extrem de impresionata de mesajul de multumire al doamnei.Si ei isi arata recunostinta dar in alt mod.Femeile sunt sensibile si stiu sa exprime asta.

+Quote Post
scumpic
post Jun 28 2008, 01:00 PM
Post #796

Incurabil

Nu, chiar nu m-a durut deloc.In afara de disconfortul de a sta cu gura deschisa aproape 2 ore si suportatul "bormasinii" in cap, nu a fost nimic asa de nesportat. Am avut noroc si de niste medici tineri si profesionisti si care stiau bine ce fac. Una peste alta sint incintata ca am facut si asta, chiar asa e, trecem peste toate oricit de grele ne par atunci cind sint povestite de altii.

Sper sa iti iasa rezervarile si sa pleci repede, asa cum iti doresti, sa iti mai golesti mintea de munca, examene, sa te relaxezi, desi nu stiu cita relaxare o sa fie ca n-o sa stai locului nici o clipa dupa cum te stiu eu.
Da, citeodata oamenii ne impresioneaza cu ceea ce fac si cu lucruri marunte, iar pentru mine sint mult mai importante o mie de lucruri marunte si frumoase decit unul singur si mare, dar pentru care dupa aceea ti se scot ochii si nu te mai scapi de "datorie". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 30 2008, 02:57 PM
Post #797

Musafir

Scumpic, ma bucur ca ai scapat de asta. Felicitari!
Ariana, concediu placut! Te asteptam cu impresii.
Eu imi tot propun sa merg sa fac niste poze in orasul de langa noi, are un centru superb, dar inca n-am ajuns. Poate week-endul urmator!
Pup fetele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 30 2008, 02:57 PM

+Quote Post
scumpic
post Jun 30 2008, 04:11 PM
Post #798

Incurabil

Multumesc Pesca! Voiam sa scap aici ca am inteles ca acolo e scump! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce oras, ce oras?
Asteptam poze.
Mai da ce sexi esti!

+Quote Post
pescarush
post Jun 30 2008, 06:12 PM
Post #799

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pe toate v-am pacalit cu avatarul meu cel nou. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) dar e bine, daca ma confundati cu Eva Longoria. ma simt (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
orasul se numeste Cambridge. are un nume rasunator, dar nu e ceea ce este cel din Anglia. este destul de industrial, dar centrul este stilul englezesc al anilor 1800. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
da, asa e, implantul este scump aici. cat te-a costat in Romania (daca nu sunt indiscreta)? nu am intentia oricum sa ma duc sa-mi fac in Romania, pentru ca ar insemna probabil mai multe drumuri, si apoi, daca se intampla ceva, iar nu e bine, ca nu pot ajunge inapoi acolo. cred ca tot cam la acelasi pret as iesi cu umblatura, bilete de avion, etc.

This post has been edited by pescarush: Jun 30 2008, 06:15 PM

+Quote Post
Ariana
post Jul 1 2008, 08:07 AM
Post #800

Membru de Onoare

Fetele va pupic.
Ieri am primit confirmarea si pentru croaziera si pentru hotel.La noapte plecam spre Cluj caci maine la pranz ar trebui sa decolam spre Egipt.Iar nu am prea mult timp sa fiu happy inainte de plecare pentru ca mai am o gramada de chestiute de incheiat pe aici.
Am emotii sa nu patesc iar vreuna de-a mea pe acolo.Parca am cam obosit.

Azi musai sa ma vad si cu prietenutza mea ce pleaca in California.Cred ca de aceea sunt un pic trista.Despre ea am mai pove cand am fost la cununia ei.E una din persoanele cu care desi nu ma intlanesc sau nu m-am intalnit mai bine zis f des ,am stiut ca la orice ora din zi ori din noapte daca Domane fereste as pati ceva usa ei mi-ar fi deschisa si ea acolo pentru mine.Nici nu vreau sa fac bilantul oamenilor de genul asta.Sunt putini dar...e bine ca exista.
Imi doresc sa ii fie bine.E un om puternic o sa reuseasca ea sigur si acolo.

+Quote Post

89 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:36 AM