IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

89 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Un fel de ganduri...despre prietenie pentru o viata, Jurnalul Arianei
Roxana_
post Jul 1 2008, 09:05 AM
Post #801

Musafir

Vacanta placuta Ari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 1 2008, 09:27 AM
Post #802

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Las ca daca te duci in vacanta se risipeste oboseala. Odihna si relax cat cuprinde.

+Quote Post
scumpic
post Jul 1 2008, 12:08 PM
Post #803

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Sa ai o vacanta superba Ari!

Pescarush e frumos ce spui despre orasul acela.Asteptam pozele.

Aici ma costa 450 euro unul, eu mi-am pus 2. Am vazut multi care vin aici sa isi faca dintii, dar din Europa, asa de departe tot la banii aia ajungi cu drumul. Mai, dar am uitat sa va spun de ce mi-a placut mie asa de mult, pai am avut un dentist super sexi, a fost o incintare sa stea lipit de mine acolo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De 3A ce mai stiti?

+Quote Post
Ariana
post Jul 2 2008, 02:09 AM
Post #804

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Multumesc pentru urari!Va pupacesc tare tare si sper sa vin cu povesti fara peripetii.
Roxi mi-o iau si pe Kinsella cu mine datorita sugestiilor tale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jul 2 2008, 02:16 AM
Post #805

Musafir

Ariana, eu cand vreau sa ma inveselesc citesc Kinsella. A citit si fiu-meu cateva pagini si a ras cu lacrimi. Azi dimineata am mai avut cateva minute libere inainte de plecare si am citit un pic in carte. Mi-a creat buna dispozitie pe toata ziua.
Sper si eu sa ai o excursie fara peripetii. Sa te distrezi bine si sa te intorci cu bine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Scumpic, 3A cred ca este ocupata cu invatatul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am vorbit parca sambata si am mai ras un pic la telefon. Va pup.

This post has been edited by pescarush: Jul 2 2008, 02:17 AM

+Quote Post
3A
post Jul 2 2008, 03:14 AM
Post #806

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Ari, concediu placut!

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) zi asa Scumpic, ai uitat si de durere!

Da, fetele, invat, am lunea viitoare testul de cetatenie...si am avut ceva cumplit de greu de invatat pentru mine: politica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cica n-ai voie sa gresesti la intrebarile astea, care-i paritdul la putere, care-i prim ministrul, etc...

Am fost si la volei pe plaja azi, asa ca sunt franta!

Pesca am vrut sa te sun sa mai povestim nitel, dar m-am luat cu altele si n-am mai apucat...
Maine la joaba cu mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Bine inteles ca din toate planificate pe weekend n-am apucat sa ma duc la doctor sa-mi transfer niste fise si nici sa schimb uleiul...

pupici

+Quote Post
scumpic
post Jul 3 2008, 07:52 PM
Post #807

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Va pupacesc fetelor,

Si eu umblu de 3 zile pe la doctori, mi-a venit din nou rindul sa imi fac analizele si sint internata...ambulatoriu, ma duc dimineata, fac ce trebuie, tindalesc pe canapele pina seara si apoi vin acasa.Sint cam frinta si mi s-au intimplat iarasi balarii ca pe la spitalele din Romania, de asta am venit frinta si fara nici un chef si nu mai am energie sa scriu nimic.
Abia astept weekendul sa imi revin!
Bafta 3A cu testul de cetatenie, sa te faci cetatean de nadeje! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jul 17 2008, 02:13 PM
Post #808

Membru de Onoare

M-am intors ieri si va pusilesc.
Inca sunt buimacita ,am inceput si lucrul dar promit sa revin rapid cu impresiile de vacanta si poze...
A fost super ,mult peste asteptari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 17 2008, 02:16 PM
Post #809

Musafir

Bine-ai revenit Ari! Sa stii ca m-am gandit zilele astea la tine si mi se facuse dor sa te mai citesc.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Ariana
post Jul 20 2008, 08:02 AM
Post #810

Membru de Onoare

Dupa experienta de anul trecut din Tunisia alegerea Egiptului ca loc de petrecere a vacantei mi se paruse destul de extrema de la bun inceput dar…avand in vedere ca destinatia e din punctual meu de vedere unace nu trebuie ratata mai ales ca examenul ;a Istoria Artei l-am trecut datorita lui Nefer titi…am luat hotararea rapid…si parca nestudiat ca anul trecut cand am avut rabdare sa citesc vreo 46 de pagini de pareri despre Tunisia ca in final tot o fata draga de aici sa ma ajute sa gasesc cel mai potrivit hotel pentru gusturile mele.

Am ajuns in Egipt si am fost putin buimacita de caldura care ne-a intampinat la coborarea din avion si mi-am spus in sinea mea ca am incurcat-o.Ma avertizasera unii ca luna iulie nu e prea potrivita pentru Egipt.
Ghida…mi-a placut din start ,o dulceata de fata micuta,blonda,frumoasa fizic dar si cu o frumusete sufleteasca ce pur si simplu se citea pe ea.Rar mi-a fost dat sa intalnesc genul acesta de om.
Catalina a fost ghidul nostru si in croaziera spre fericirea mea si a intregului grup.Grup destul de pestrit  9 persoane dintre care 3 doamne din Bucuresti care la inceput vorbeau f mult si ma enervau,un cuplu din Cluj f linisti amandoi si un tata cu fata lui de vreo 10 ani.
Intr-un final ne-am imprietenit toti si a fost super.E interesanta acea prima impresie cand strambi din nas la unele personae care mai apoi ti se leaga de suflet,M-a imresionat deosebit o tanti de varsta mamei mele care era certata cu ai ei copii dar era un om sincer si vessel si toata calatoria a incercat sa ii faca pe arabi sa invete romaneste.Mi-a placut mult veselia ei moplipsitoare si optimismul venit din simplitate.
Mi-a mai placut mult Ingrid fetita ballerina ,frumoasa foc si bine crescuta.
Mi-a mai placut mult Oana care e medic oftalmolog si care eu puteam sa pun pariu ca e invatatoare dar spre surprinderea mea cand am discutat despre asta mi-a spus ca nu ii plac copiii.in mod normal pe un om de genul asta l-as fi clasificat fara dubii ca om rau dar Oana e faina de tot :si cred ca de fapt in sinea ei iubeste mult copiii.

In prima saptamana am umblat si vizitat de ne-au sarit capacele.
Vasul de croaziera a fost jos palaria, mancarea super la fel si conditiile din cabina si personalul f f simptic.
Cel mai mult mi-a placut templul Karnak si templul Reginei Harchepsut.
Cel mai inedit a fost orasul Cairo.
Cea mai surprinsa moaca am facut-o in momentul in care am vazut Piamidele si Sfinxul.cum bine se amuza o colega de mine cand povesteam…planul de situatie din imaginatia mea nu corespundea cu realitatea.Mi le imaginam amplasate altfel si…ca arata altfel desi le vazusem intr-o gramada de poze.
In muzeul de egiptologie as fi fost incantata sa fie aer conditionat..Acolo am avut mici probleme cu temperature caci atmosfera era destul de sufocanta.
Cel mai fain a fost in satul nubiam unde am incercat sa ma imprietenesc cu un pui de crocodile insa nu am prea reusit.L-am pipait pe saracul animal dar nu am reusit sa imi reprim sila sis a il iau in mana.

M-a plictisit gradina botanica din Aswan si…atat.
M-am suparat la inceput tare pentru agresivitatea lor daca vedeau o straina singura.Musai trebuiau sa ii faca ceva avansuri e adevarat ca daca le dadeai peste nas se linisteau rapid.

Nu am uitat: anumite zambete pe care le-am primit de la oameni.Ma simt efectiv imbogatita sufleteste ca am cunoscut multi oameni faini.

In partea a II a cat am avut sejurul la hotel Hilton Long Beach.Mici emotii au fost caci nu mi-a placut plaja hotelului la care am fost cazati o zi in timpul croazierei si ma rugam ca la Hilton sa avem o plaja mare.La celalat hotel era un fel de laguna si ma simteam ca la balta. Am avut iar antren si de data asta caci alesesem snorkeling,scunfundari si mers cu ATV-ul.
Aici a fost un pic mai delicat pentru mine. La snorkeling am cam oboist in apa si am esuat pe un coral in timp ce instructorul zbiera la mine ca descreieratul (recunosc ca partea asta mi-a placut mai mult in Filipine).Reciful era destul de sus si nu am constientizat ca ma catar pe el.Era sa imi pierd inotatoarea pe acolo,m-a muscat o medusa de picior.Pataniile mele obisnuite.
Ziua urmatoare la scufundari eram un pic terorizata. Din nou am avut parte de un instructor f fain si calm care a trezit in mine dragul de lumea asta subacvatica asa ca…evident acum studiez sa vad cum pot obtine permisul si mai vreau in Egipt strict pentru scufundari.Regret ca nu am facut acest curs in Filipine.
Mersul cu ATV-ul mi-a displacut total.Aia vroiau sa fiu Schumacher ori eu era prima oara cand eram cocotata singura pe un ATV.asa ca am avut parte de putin razboi pe acolo.M-a enervat atitudinea angajatiilor de acolo.total antipatici.

Am ramas si sunt in continuare surprinsa de rolul femeii in societatea lor.Spre deosebire de Tunisia aici am putut interactiona cu oamenii sa ascult povesti si sa ii simt efectiv cum gandesc.
Si totusi barbatii sunt un pic neindreptatitit in ceea ce priveste casatoria caci trebuie sa puna la dispozitia nevestei un apartament complet mobilat si un kilogram de aur iar daca vor sa divorteze de ea toate bunurile acestea rmaan la femeie.Asta in conditiile in care numarul de femei e mai mare decat cel al barbatilor si salariile lor sunt f mici.Ma mir ca se mai si casatoresc oamenii.

Mi-au placut mult crestinii care au tatuata o cruce la incheietura mainii.Mi-a placut mult atmosfera dintr-o biserica crestina unde curioasa cum sunt am interactionat cu o familie ce tocmai isi botezase minunea de copilas pe care m-au lasat s ail si iau in brate.O familie de musulmani sunt sigura ca nu ar fi reactionat la fel.
Femei carora li se vedeau doar ochii….ma uitam la ele atat de mirata si curioasa!

Nu am rezistat si mi-am impletit parul in codite…2 arabi 4 ore si jumatate au stat cu mainile in freza mea.Ne-am uimit reciproc cu felul nostru de a gandi.

Teoria conform careia luna iulie nu e ok pentru Egipt e total eronata.
Egitpul e o destinatia in care cu siguranta ma voi intoarce.

La capitolul "negoceri" nu ma pricep deloc.Ma agaseaza felul acela al lor de a vinde.Pe baieti ii distra pe mine nu cand vedeam ce pret nesimtit imi baga si cat trebuie sa palavragim sa ajungem la un pret decent nici macar extrordinar de avantajos.Caci legedenda careia iei lucrurile extrem de ietfin dupa ce te targui eu personal nu o cred.

Avem multe multe poze la care ma uit cu drag,inca sunt uimita.O sa incerc sa le selectez.Eu ca de obicei am pozat oameni.
Cea mai …nici nu stiu cum sa o descriu socanta… poza a mea e cu un copilas care doarme pe platforma unei carute pe care erau pulpe de oaie.

Roxi multi pupici si multumesc pentru recomandarea cartilor Sophiei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca la inceput mi-a fost un pic ciudat sa o citesc pentru ca era altceva, a fost o carte care m-a destins si amuzat asa ca voi citi in continuare carti din seria aceea.
O sa scriu si despre cartile mele de vacanta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

89 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:39 PM