![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Bine ai revenit, Ariana!
Pe unde ai mai calatorit? Am recitit calatoria ta in India, tare mi-ar placea sa ajung si eu acolo, dar sa merg direct la localnici, si sa ma ghideze ei, nu sa plec prin agentie. Iti urez o zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Lotte te imbratisez si pe tine cu drag.
Offf si mie tare dor mi-e de India.Imi pare bine ca am apucat atunci sa imi astern gandurile proaspete despre calatorie aici. In Roma,Lisabona si Venetia am mai fost.Mult prea civilizat pentru gustul meu dar foarte frumoase calatoriile pentru ca am fost cu prietenele. In India aveam posibilitatea sa mai ajung iarna trecuta dar erau prea mult zile de concediu de luat asa ca am sacrificat India pentru schi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ultima calatorie prin agentie a fost cea din Egipt anul trecut dar a fost ok.In rest ne-am mobilizat noi de noi si a iesit bine. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Amalia te imbratisez...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pupici, esti online? sau te-ai dus la somn?
Ma bucur ca ai revenit, si mie mi-era dor de povestit. Ne cam invatasem aci la tine pe "canapea" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fata unei prietene a fost invitata la nunta in India, si mi-am adus aminte de tine. Inca nu am vazut pozele ei, abia astept. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Ari, imbratisarea a fost primita si trimisa inapoi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Abia astept sa merg si eu intr-o tara frumoasa cu o cultura total diferita, anul acesta e foarte imprevizibil, dar sa vedem ce imi rezerva sfarsitul de an. O zi frumoasa! |
|
|
![]()
|
|
Am fost online Ama si vazusem ca esti si tu de aceea am tinut neaparat sa te pupacesc.
Lotte si la mine e cel mai dubioso-strutzo-camilo an din viata mea.Cred ca nimic nasol nu m-ar surprinde sa mi se mai intample. Acum iar cochetez cu o destinatie din asta mai dubioasa.Sa vedem... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ma bucur sa te revad Ariana! Sper sa-ti mai citim povestile din calatorii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ariana, abia astept sa ma surprinzi cu destinatia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Indonezia dar sunt pe cale de a nu accepta provocarea,sa vedem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Aha, suna interesant si exotic. Sa ne zici si noua ce si cum. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:23 AM |
|