![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna dimineata, Ari.
Am visat azi noapte ca plecam in Indonezia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Frumoasa destinatie, sper sa se concretizeze, iti urez numai bine! Pup. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Buna, Ariana !
Intru si eu in jurnalul tau pe care-l citesc de ceva timp ca pe o carte, cateva pagini in fiecare zi, ca sa-ti spun ca e o placere sa fiu in preajma ta si a celorlalte fete, asa, virtual, sa vad locurile pe unde ai calatorit, sa-ti admir fotografiile care sunt deosebite... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si mai vroiam sa spun ca citesc acum Paula de Isabel Allende, o carte pe care imi doream sa o citesc dinainte de a deschide jurnalul tau, dar pe care vorbele tale m-au facut sa o incep cu si mai mare drag, si sa-ti recomand o carte care parca e facuta s-o citesti tu, mai ales acum cand zici ca ai vrea sa ajungi in Indonezia : "Mananca, roaga-te, iubeste " de Elizabeth Gilbert. Eu zic sa accepti provocarea cu Indonezia, desi... tu stii mai bine... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Dana iti multumesc pentru ganduri si cuvintele frumoase.Paula ramane in momentul asta cartea mea de suflet.Azi ma intreba cineva sa mentionez o carte,un film,un album de muzica pe care le-as lua undeva in pustietate pentru 10 ani.A fost o provocare tare faina. Cartea a fost Paula,filmul Atonement si album cu mult pian. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am citit in vacanta de iarna cartea de care ai pomenit mai sus.M-a intors cu susul in jos pentru ca m-am regasit starile in multe paragrafe si dorul de duca si neputinta de a-mi urma instinctele. La Indonezia am renuntat intr-un final pentru ca la mine la job situatia e un pic incerta si in iulie voi pleca la Londra.Ori ar fi insemnat sa ma intorc de la Londra sa stau 5 zile acasa si sa plec din nou.Desi tentanta si pe moment am vrut sa imi urmez instinctul,am stat un pic pe gandurile si mi-am reorganizat prioritatile. Zilele astea am tot incercat sa ma delectez cu Nina Casian si ale ei Confidente fictive dar...nu se asorteaza cu starea mea actuala din pacate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:25 PM |
|