![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Brrrr....
Nu stiu daca o sa reusesc sa fiu coerenta in momentul asta.Inca sunt sub imperiul emotiilor. La fiecare serbare pun bucati din sufletul meu...ma agit,enerrvez,bucur,dansez,cant ,descopar cat de mult imi place toata povestea asta cu modelatul de suflete. Iar in ziua serbarii sunt in transa...imbracatul dinainte de serbare cand ma straduiesc sa fiu ok si ca imagine asa din respect pentru toata munca echipei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... Copilasii au fost superbi...asa zice lumea.Abia astept sa vad maine pozele. Mi-e drag de ei ca sunt dezinvolti si asta am urmarit sa fie cat mai deschisi si fara trac inutil sau complexe. Am primit cele mai multe flori pe care le-am primit vreodata.Am primit un bughet de gladiole mari de care ii duceam si eu invatatoarei mele pe care o iubeam enorm. Am fost extrem de impresionata de faptul ca au venit cateva dintre colegele mele de la birou desi au avut o zi agitata si mult de lucru.Colege la care tin din tot sufletul.Oameni din aia faini de tot a caror prezenta in viata parca mai pun de-o parte restul rautatilor omniprezente. In rest...sunt obosita in momentul asta dar happy. Si desi am simtit ca nu mai pot si imi doream vacanta asta stiu ca dupa o saptmaan- doua imi refac fortele si mi se face dor de gamaliile mele de la gradi.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kari,Marbella si Katy pupuci multi de la mine si multumesc.Stiu ca am tendinta sa fiu uneori exagerat de siropoasa cu manifestarile mele dar chiar sunt atat de fericita cand vad in jurul meu faptul ca mai exista oameni de calitate ca toata educatia primita de la familia mea si dascalii ce mi-au marcat viata a avut o noima. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumos, ari! Poti fi mandra de tine! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Kari pupic la tine...
Joi am reusit sa ma prajesc urat de tot la solar pentru pirma data in viata mea.Desi niciociodata nu am exagerat cu solarul si nici de data asta zic eu dar se pare ca fiind "proaspet" solarul a fost f puternic.De inrosit m-am inrosit pe bucati si f ciudat. Azi sunt speirata pentru ca de dimi a inceput sa ma doara undeva la sub-brat si tot sper sa nu fie ganglionii incriminati pentru ca stiu ca e de rau de tot daca e vorba de asta.Sper sa fie vreun elefant sau vreun furuncul desi nu am avut niciodata asa ceva.Chestia e ca sunt si umflata acolo. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Brrr ma declar panicata total...cred ca o iau razna daca nu se retrage jena caci nu o pot numi durere cat mai repede.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, eu as spune sa te duci la un spital sa te vada cineva. Nu de alta, dar stai asa si poate te-apuca la noapte nu stiu ce dureri de nu mai poti. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Bafta s-o rezolvi repede si bine! |
|
|
![]()
|
|
Kari durerea nu e atat de mare doar ca din ce imi amintesc eu durerea din acea zona e legata de cancerul la san.Sper din tot sufletul sa imi amintesc prost sau sa ma insel.Ma pun sa ma documentez acum pe net.
Boala asta mi-a creat paranoia...anul trecut tatal meu a fost operat (acum se simte bine) si o prietena din copilarie a murit de cancer ganglionar dar la nivelul gatului. M-am mai linistit, nu total insa...se pare ca poate fi o reactie a organismului la arsura mea de la solar.Caci m-am prajit bine pe laterale. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fii serioasa, Ari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Din pacate cancerul nu doare. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari si eu am avut dureri sub brat si umflaturi de mai multe ori, nu eram asa documentata cu cancerul la san acum cativa dar am observat ca la mine aparea de la oboseala f mare, nu am mers la medic si nici nu am zis la nimeni pur si simplu nu bagam de seama acum insa cu atat tam tam ce se face cu cancerul altfel ar fi stat treaba , inteleg f bine ce simti la fel as fi si eu de stresata
tocmai din cauza cancerului nu merg la solar ca sa nu mai zic ca nici la soare nu mai stau asa de mult ca in anii trecuti eu stiu ca cancerul doare in faza avansata, dar la tine Ari nu se pune problema de cancer eu te sustin sa vezi ca peste cateva zile umflatura va disparea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Divi pupic la tine...
La solar cred ca am sa renunt si eu total.Si am sa imi schimb atitudinea si fata de timpul meu liber asta e clar. Ganglionii in general stiu ca sunt f pacatosi si eu cred ca am devenit si putin ipohondra.Sunt genul care fuge la medic imediat ce apare o problema. M-am speriat pentru ca niciodata nu am patit ca si acum.Dau vina totusi pe reactia de dupa solar. Am mai avut acum doi ani probleme cu niste noduli la san dar am facut eco si rezultatul a fost ok. Eu chiar sunt speriata de rata aparitiei cancerului in general iar boala in sine ma ingrozeste total. Schimband total subiectul as caracteriza ziua de azi total ciudata. Ma supara foarte tare la mine ceea ce as numi ...nu stiu daca e lipsa de toleranta...ci faptul ca daca in general cineva a avut la un moment dar la inceput atitudine ostila fata de mine in fata unui comportament normal din partea mea apai chiar daca persoana respectiva isi schimba in timp atitudinea eu raman arici pentru totdeauna...pot sa fiu cel mult politicoasa dar de imprietenit cu persoana respectiva...never ever.Vine din interiorul meu toata reactia si nici nu pot juca teatru. Intre timp fac sapaturi pentru concediul cu destinatia Tunisia.Mai ramane de vazut daca al meu reuseste sa isi ia doua saptamani concediu intr=o perioada in care nu stiu daca cei de la firma se vor putea lipsi de el atata vreme. Fetele multam fain ca nu m-ati lasat sa ma apuce paranoia de tot.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ari, daca te ajuta cu ceva, si io am avut probleme d'astea cu umflaturi suspecte. avand si cazuri de cancer in familie, eram de-a dreptul paranoica.am fost la doctor (la ginecologul meu care face si examinare la san) si dupa aia la echo.
la mine apareau in perioada premenstuala si in conditii de mare stres; la echo s-a demonstrat ca am glanda mamara anexa mai mare decat trebuie si de la retentia de apa, aia se umfla si preseaza un pic pe nerv. e o problema foarte comuna femeilor cu sanii mari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fac echo si papanicolau anual si e ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mai mult de atat nu vreau sa fac si nu vreau sa ma gandesc mai departe |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:55 PM |
|