![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Curiozitatea continua... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Momentan: tricouri lungi, blugii skinny (trei sferturi sau lungi), pardesiu tricotat lung sau midi, tight Balerini cu botul rotund, pantofi cu botul ascutit |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi plac bluzele care se poarta acuma cu maneci bufante au fost preferatele mele inainte sa fie la moda,
bluzitele peste buric mai lungute si largute chiar ma aventajeaza ca sa nu mai zic de pantofii cu bot rotund. blugi drepti nu cei skinny sunt cei care ma avantajeaza, bluzite de trening sport cu maieuri din material ripsat geaca casual din bumbac am acum pe alb si mai vreau sa mi iau un ape crem sunt f bune pt primavara mai port vara cand e racoare bluzite din tricot subtire scurte si bluzite cu imprimeu pe alb si negru cum se poarta acum cam atat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
pantofii cu botul rotund..si nu foarte eleganti, daca se poate ceva putin mai funcky, dar nu mult..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
blugii cu talie foarte joasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si putin mai larguti jos.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
mie imi plac balerinii,blugii cu talie joasa,drepti,skiny si camasutele cu manecile scurte si bufante.........................
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:44 PM |
|