IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Stiri Culturale, Manifestari,simpozioane,concerte,summit.
kary_pink
post Aug 17 2007, 05:10 PM
Post #31

Musafir

Festivalul International "Enescu si muzica lumii", editia a VIII-a, organizat de Ministerul Culturii si Cultelor impreuna cu Centrul European de Cultura Sinaia, se va desfasura in perioada 15-19 august, in statiunea de pe Valea Prahovei.

Pe scena Cazinoului din Sinaia si a Castelului Peles, artisti romani, elvetieni si unguri vor sustine, timp de 4 zile, concerte de muzica clasica. In programul evenimentului se regasesc lucrari celebre de George Enescu, Franz Schubert, Ludwing van Beethoven .

sursa:Evenimentul Zilei
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 02:26 AM
Post #32

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Premiile Nobel vor fi decernate între 8 şi 15 octombrie
Câştigătorii Premiilor Nobel pentru anul 2007 vor fi anunţate în săptămâna 8-15 octombrie, a anunţat vineri Fundaţia Nobel. După cum informează site-ul focus-fen.net citând AFP, anul acesta candidaţi la Premiul Nobel pentru Pace sunt vicepreşedintele american Al Gore, un eschimos canadian şi preşedintele Boliviei. Câştigătorul Premiului pentru Pace, cea mai cunoscută şi mai râvnită dintre toate distincţiile acordate de Fundaţia Nobel, va fi anunţat pe 12 octombrie la Oslo. Lista cu numele celor nominalizaţi la Premiul Nobel pentru Pace conţine 181 nume, printre acestea numărându-se atât persoane cât şi organizaţii.

+Quote Post
angeldust
post Oct 15 2007, 08:11 PM
Post #33

Musafir

TMBASE07 - Timisoara
18-20 Octombrie
10 ani de muzica electronica urbana

"Festival esential in peisajul romanesc dedicat muzicii electronice si urbane - TM07BASE va prezenta si in acest an artisti de clasa internationala, la care se vor adauga unele dintre cele mai valoroase acturi din Romania, impreuna cu DJei si producatori la inceput de drum - timp de trei nopti, la Timisoara.

Cu headlineri internationali precum legendarul Dieselboy (Human Imprint), trupa Wax Tailor Live, maestrul nordic TeeBee (Subtitles, Metalheadz, Photek Production), UK DMC Champion JFB, Blame (720 degrees, Moving Shadow), Femmes With Fatal Breaks, prieteni de la editiile anterioare precum Jay Cunning (Menu Music) si Suie Paparude, cu unele dintre cele mai valoroase acturi din Romania, impreuna cu DJs si producatori la inceput de drum - TMBase va invita sa sarbatoriti intre 18 - 20 octombrie la Timisoara, miscarea electronica urbana.

Mai multe informatii pe site."

+Quote Post
Ala80
post Dec 12 2007, 02:10 PM
Post #34

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

O veste excelentă pentru iubitorii de balet: celebra artistă Alina Cojocaru şi partenerul său, John Kobborg, vor sosi la Bucureşti pentru a susţine rolurile titulare din spectacolul „Baiadera”, reprezentat la Opera Naţională Bucureşti în data de 13 ianuarie 2008, la ora 18:30.

sursa: operanb.ro

+Quote Post
walpurgik
post Jan 15 2008, 09:11 PM
Post #35

Musafir

Duminica, 13 ianuarie, a avut loc cea de-a 17-a editie a Premiului National de Poezie "Mihai Eminescu", la Botosani.
Laureatul Premiului Omnia a fost Mircea Dinescu, nominalizat de 8 ani incoace si castigator abia anul acesta. Desi facut cetatean de onoare si afirmat castigator al serii s-a intrecut, ca intotdeauna, in sarcasme, subliniind faptul ca premiul monetar a fost infim, ala fiind de 1500 de euro (edit) si ca o sa-si cumpere 3 capite de fan la caprele lui. Na, ziceti si voi atitudine. O fi fost prea frustrat dupa ce a fost numai nominalizat atatia ani. Prin anul III de facultate eram si eu acasa de premiile astea si am luat un autograf in scarba acordarii lui.
In cadrul aceleiasi gale a fost acordat si premiul Opera Prima, pentru cel mai bun debut.

This post has been edited by walpurgik: Jan 15 2008, 09:31 PM

+Quote Post
Ariana
post Mar 10 2008, 03:51 PM
Post #36

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Pentru ca mai nou am patat pusa pe fotografie si pentru ca in orasul nostru sunt f rare aceste cursuri m-am gandit ca poate mai ii e cuiva utila aceasta informatie:

Casa de Cultura a Studentilor Timisoara organizeaza in perioada martie-aprilie un nou curs de fotografie.
Taxa de inscriere - 500 Lei
Taxa de inscriere pt. elevi si studenti - 300 Lei
Cursantii vor primi diploma de absolvire a cursului.
Inscrieri de luni pana vineri orele 09 - 15 la secretariatul Casei de Cultura a Studentilor sau la studioul foto (camera 108) orele 18 - 21.
Informatii la tel.: 0723 357 507
Eu am sunat azi si cursul incepe la sfarsitul lunii.

Si mai avem "Lacul lebedelor" si celebrul teatru Balsoi in Timisoara luna viitoare.
Biletele se vand la Opera din Timi.Costa 70,100 sau 250 de lei.

+Quote Post

4 Pages V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 04:51 PM