![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor m-ati facut sa rad cu pielea intoarsa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , eu urasc incaltamintea din piele intoarsa imediat se prafuieste si ma enerveaza de mor (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , dar arata mai bine decat cea din piele neintoarsa
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am si eu cateva incaltari de genul asta. Ma gandeam ca nu se mai pot salva si am vrut sa-i arunc. Nu m-a lasat inima si i-am pus intr-o cutie.
Deci, se pot salva? Sray-ul ala de impregnare merge la orice culoare? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu mi-am bagat cizmele uggs din piele intoarsa in masina de spalat (puse in doi saculeti de-aia din material sintetic cu gaurele, ca sa nu se roada). Arata ca noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu asa am facut cu adidasi de anul trecut ce i am luat zici ca acum i am cumparat asa faini arata
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
l-am spalat si eu in masina de spalat, dar nu-mi place cum arata.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am spalat o data niste opinci dintr-un material catifelat gen piele intoarsa la masina de spalat si cand i-am scos aveau talpa umflata, era din carton si se imbibase de apa si, desi i-am tinut la soare sa se usuce, au mucegait, asa ca la gunoi l-a fost sfarsitul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am modificat titlul topicului sa scriem aici trucuri despre intretinerea pantofilor
am vazut acum o faza la TV niste adidasi 'parfumati' au fost umpluti, aproape pana sus , cu bicarbonat de sodiu, apoi inchisi intr-o punga gen ziploc si pusi la congelator peste noapte. Se pare ca asta e o metoda de a scapa de mirosul neplacut |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
E bine de retinut! Al meu are un amic care trece din ani in Pasti pe la noi, dar niciodata nu-l lasam sa se descalte. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Poate imi fac curaj odata sa-i sugerez prietenei lui... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am reusit ieri si-am scos cizmele sa le pregatesc de purtat deoarece afara fulguia.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Am cumparat si spray contra petelor si apei ca sa nu le mai vad patate si cu sare pe ele: Rain and Stain Repellent, Leather Care. Sper sa se comporte bine si la apa, momentan pot sa zic ca arata extrem de bine, m-a intrebat o colega daca-s noi cizmele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bulina: Oct 22 2008, 03:41 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
saptamana trecuta cautam o crema de ghete gri pt niste cizme de-alea copilului si am vazut si spray-urile astea.
Ia sa-mi iau si eu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 08:23 PM |
|