![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Intr-adevar meriti felicitari pentru ca ai adus pe lume o mana de suflet pur. Iti doresc sa aveti intelepciunea sa nu il lasati niciodata sa se strice si sa creasca la fel de frumoasa si de linistita cum e acum. Va doresc amandurora sa puteti sa va iubiti fericite intr-o lume mai frumoasa decat asta de acum. La multi ani si pentru ziua copilului. La nou venita dar si celorlati pitici care va inconjoara.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Scumpele mele, ce urari emotionante ne-ati facut...m-au atins la inima. Sa ajute Dumnezeu tuturor! Deedee, mi-au dat lacrimile la vorbele tale, multumesc mult de tot!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
S-a nascut Carla si eu abia acum vad!! Clau, sa va traiasca, este superba, rar vezi nou nascuti asa frumosi! Sa creasca mare, sa fie sanatoasa, sa fiti mandri de ea si ea de voi! Clau, te pup si astept sa ne povestesti mai multe cand ai timp. Fetita prietenei mele tot asa mititica s-a nascut si s-a facut o lungana.
Felicitari pentru minunea mica! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Cat e de micuta! Felicitari Clau, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Clau, sa va traiasca frumusetea. E atat de mica si gingasa incat parca e ireala (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai venit pe lume Carla. Sa fii sanatoasa si sa'ti bucuri parintii zi de zi. Clau felicitari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Multumim din nou (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) ! Sunt in toane de depresie aproape, hai ca scriu la alt topic poate-poate ma puteti sfatui (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:07 PM |
|