![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Destul de extravagant pentru a fi purtat, dar imi place.
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/ri-2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
IN PRIMUL rand lasati-ma sa spun ceva:
FRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEE am cazut de pe scaun de zece ori in timp ce citeam topicul asta...........de ce sa mint, nu m-am putut concentra la citit!!!!! AM MURIT CU ZILE! disper dupa tot ce am vazut aici!!! si eu care imi pastram o poza cu inelul preferat dar prea piperat (2000 lire sterline (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ), pt reproducere...... (IMG:http://i164.photobucket.com/albums/u23/geo_ana/53_1.jpg) |
|
|
ciucinica |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt inebunita dupa bjuterii..daca as avea multi bani mi-as lua numai bratari si lanticuri, cercei...dar bratari in mod special..
verigheta (din stanga foto, cea care ma reprezinta ) o s-o am de anul viitor toata viata la mana..mi-o fac la comanda.. am un inel de logodna superb cu o pietricica..nu e cine stie ce dar cand l-am primit acu' vreo 4 ani..a fost si e cel mai frumos din lume.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 9-October 07 Member No.: 2,392 ![]() |
Ala unde l-ai gasit pe priml? in ce revista, il gasesc in Romania ai idee cat costa?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
ce super sunt! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Foarte faineee
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
dumnezeule ce minunatii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) daca simt furnicaturi pe mana stanga inseamna ca fac infarct? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
This post has been edited by berbecutza: Nov 1 2007, 11:36 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OOOOOOOOooau ce inele faine.Ala cel cu libelula superfain.Kalua cel cu verde e frumos cu spume.Mai imi place cel cu pietre albastre pus de ala si cele 2 cu pietre ale buburuzeizuza si primul al alexsiei.Ma gandeam ca tre' sa-mi cumpar un inel da' cand le-am vazut pe astea asa frumoase nu cred ca gasesc. Oricum acum cautarile o sa fie mai adanci.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Ce ziceti de asta? (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/950027324_MV_LG.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asta e pe gustul meu. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) clasic, fin si opulent in acelasi timp!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:23 AM |
|