![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Maria, dar tu ai comandat acest inel? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Desigur ca nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , de-asta am si zis, oare cine cumpara dupa ce vede doar o poza? Am fost sa-l vad in magazin si am ramas dezamagita. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu una cumpar din magazin daca vreau ceva, si primesc, dar de pe site, nu as cumpara pentru ca nu stii ce marime vine, iar apoi eu nu prea gasesc inele pe marimea degetelor mele.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cu marimea de obicei n-ar trebui sa fie probleme pt ca toate site-urile iti ofera un taleb de masuratori si determini usor ce marime porti insa te poti insela in ceea ce priveste dimnesiunea pietricelelor sau asupra impresiei generale, pe site este pusa mereu o poza cat mai luminoasa si cat mai avantajoasa, or fi si modificate uneori (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 8-August 10 Member No.: 8,983 ![]() |
Eu imi doresc un inel de logodna foarte simplu fara piatra de care sa ma agat ca eu de obicei ma agat de orice, si oricum nu prea suport bijuteriile, deci daca s-ar putea sa inventeze cineva o alta modalitate de a arata ca suntem logoditi decat cu un inel ar fi minunat.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Tu si partenerul alegeti cum va aratati dragostea si implicit sa aratati asta, celorlalti. In primul rand o persoana indragostita si legata de o alta persoana se vede imediat, si nu e nevoie de un lucru care sa marcheze aceasta, dar unii prefera sa nu fie chiar sinceri, nici in sentimente si nici in ceea ce primesc in acea zi care marcheaza legatura lor, preferand sa nu poarte acea verigheta, gasind tot felul de scuze, unele mai mult sau mai putin ciudate.
|
|
|
![]()
|
|
O colega are numele logodnicului tatual pe deget, exact ca un inel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Si daca se despart ce face?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tatuajele se scot destul de bine cu laser, Cire. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Chiar si asa, nu mi-as tatua pe mine nici macar numele meu.
|
|
|
![]()
|
|
Eu i l-as tatua lui pe al meu. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (peste tot)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:54 AM |
|