IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse eficiente/proaste nou descoperite
MonicutzaB
post Nov 16 2006, 03:42 PM
Post #151

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

mda, imi inchipuiam ceva de genul asta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) merci mult de raspuns. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jan 4 2007, 08:20 PM
Post #152

Musafir

Mi-am luat deodorant Nivea Pearl (cu extract de perle), mi se pare ca miroase aiurea la o ora-doua dupa aplicare. Si eu nu prea transpir...

+Quote Post
anca_f
post Apr 14 2007, 10:49 PM
Post #153

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

QUOTE(freedom @ Oct 27 2006, 09:51 AM) *
f dezamagita de noua gama de samponuri l'oreal. initial, am crezut k l-am prins pe al' de sus de-un crac, dar cu timpul, ingrasa parul f repede, ba chiar imediat dupa spalare are aspect cam gras la radacina, total inestetic. plus k parul meu e deja prea moale, nici vorba de stralucire de oglinda, poate doar daca bagi placa in el, caz in care oricum straluceste, ca principiile fizicii sunt valabile pana si aici. ce sampon folositi?!

eu am folosit balsamul elseve nutri gloss... stralucire nu prea in schimb descalceste parul extraordinar.. nu mai trebuie pieptanat si eu am probleme la cap. asta si in plus parfumeaza parul super fain timp de 2 zile

QUOTE(buburuzazuza @ Nov 16 2006, 07:36 AM) *
Crema de zi, hidratanta de la Evian, e supeeeer dar nu o mai gasesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sebium K2 - foarte bun, regleaza foarte bine secretia de sebum
Avne - apa termala o recomand

hei daca ai pe cineva in piatra se gaseste evian aici, am vazut la supermarket cosmos.... chiar ma intrebam cum e gama

+Quote Post
anca_f
post Apr 14 2007, 11:55 PM
Post #154

Tratabil
**

ca produse eficiente mi se par fiolele cu colagen si elastina de la floritene. le folosesc de un an si mi se par ok. ce este drept nu am riduri dar am avut o luna de zile anul trecut in vara in care am dormit care 4 sau 3 ore pe noapte plus alergat toata ziua pe la facultate si stres la greu si dead line si cand m am uitat in oglinda... surpriza.. ridulete fine si ten deshidratat.. cu fiolele astea m-am rezolvat. Si am de gand sa le folosesc preventiv toata viata pentru ca ridurile oadata aparute greu mai scapi de ele. Am de gand sa extind folosirea pe toata fata si gat si decolteu dar asta peste vre un an ca acum stau prost la capitolul finante.
Ca si crema hidratanta Hemp de la The Body Shop.... e crema de maini dar e bestiala.. repara si mainile cele mai crapate si nenorocite. Am incercat-o si pe fata.. hidrateaza excelent. Eu am un ten mai putin sesibil dar poate la alte persoane nu merge pe fata.. dar pentru maini e superba.. the best.. numai ca miroase a canepa... dar efectul e incredibil.
Balsamul de par Elseve nutrigloss de la L'Oreal.. de cum il aplici descurca parul instantaneu si lasa un miros foaarte placut in par pentru 2 sau 3 zile.. cat despre stralucire nu e cine stie ce dar cred ca si noi vrem sa ne arate parul ca in reclame si doar stim ca se foloseste un fel de lac de par pentru asta.
Daca cineva vrea sa si faca un peeling chimic finutz in zona din jurul ochilor pt ridurile fine recomand fiole cu retinol 50 vit C si AHA de la floritene. Eu am facut peelingul asta anul trecut in primavara si am de gand sa l fac si in toamna anului asta.
Incerc ca multe alte ladies sa imi stabilesc o gama optima de produse si sa ma opresc din incercari macar pentru o perioada. Pana acum must have-ul meu sunt fiolele cu colagen si elastina de la floritene.
Acum am facut o combinatie de ulei de masline cu ulei de germeni de grau si vitamina E... mai adaug si ulei de catina si dupa aia il bag in testari.
Si inca un must do. masca cu galbenus de ou si un astfel de ulei.. lasa o piele incredibil de fina. Galbenusul de ou are proprietati emulsionante si dupa clatire pielea ramane doar fina fara absolut nici o urma de grasime. Eu aplic masca si pe gat si pe decolteu cand fac baie.
Maine sper sa pun mana pe retin a de la farmacie( fara reteta). Doamne ajuta!

+Quote Post
angeldust
post Apr 15 2007, 11:21 AM
Post #155

Musafir

PE mine m-a pus naiba sa imi iau sampon de la Nivea din gama aceea noua, pentru par saten. Ca eram atat de disperata sa nu mi se duca iar vopseaua din par incat nu mai stiam cu ce sa imi dau. Cred ca e cel mai prost sampon ce l-am avut vreodata. Si culoarea mi s-a dus si parul mi s-a facut asa moale si pufos incat mi s-a incalcit tot de imi vine sa imi iau campii. Si matreata am facut si nu mai avusesem demult si inclin sa cred ca de la el.

+Quote Post
buburuzazuza
post Apr 15 2007, 12:01 PM
Post #156

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

QUOTE(anca_f @ Apr 15 2007, 06:49 AM) *
hei daca ai pe cineva in piatra se gaseste evian aici, am vazut la supermarket cosmos.... chiar ma intrebam cum e gama

nu am pe nimeni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
mai bine nu-mi spuneai ca se gasesc acolo....ma oftic la maxim, ai putea macar sa-mi dai un pret la crema de zi, cea hidratanta (daca mai ai ocazia sa treci prin magazin) ?
multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
anca_f
post Apr 15 2007, 01:13 PM
Post #157

Tratabil
**

QUOTE(buburuzazuza @ Apr 15 2007, 10:01 PM) *
nu am pe nimeni (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
mai bine nu-mi spuneai ca se gasesc acolo....ma oftic la maxim, ai putea macar sa-mi dai un pret la crema de zi, cea hidratanta (daca mai ai ocazia sa treci prin magazin) ?
multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ok uite acum trag o raita prin magazin si iti spun preturile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Pentru Angeldust
Eu am parul saten si folosesc pentru un plus de culoare, desi nu sunt vopsita, sampon Klorane cu extract de nuca (chiar are extract, nu ca altele care doar pretind ca au). Am observat ca, cu cat sta mai mult pe par cu atat da o nuanta mai frumoasa parului! Sau poti incerca varianta naturala cu decoct de frunze de nuc care e mai laborioasa dar macar nu mai cumperi inca un sampon de care risti sa fii dezamagita, desi sampoanele Klorane sunt bune. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
anca_f
post Apr 15 2007, 04:28 PM
Post #158

Tratabil
**

Buburuzazuza am fost la supermarket, era inchis dar maine sigur vin cu un raspuns.. oricum e in jur de 300 de mii din cate tin eu minte dar am sa-ti comunic pretul exact

+Quote Post
ioannaraluka
post Apr 15 2007, 04:38 PM
Post #159

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Angel, pe mine chiar m-a surprins placut gama aia de la Nivea. Nu ma asteptam, considerand ca scrie in romana pe ea.

+Quote Post
Kitten
post Apr 16 2007, 06:53 AM
Post #160

Incurabil

From: Kronstadt
Member No.: 783

eu am folosit samponul nivea acum cativa ani, cand a aparut pentru prima oara si am patit la fel ca anjelu...parul se incurca f tare, si pe deasupra mai era si tern! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) aici depinde de parul fiecareia. de exemplu mie fructis imi face bine, altora le face matreata.... mie imi face matreata head&shoulders, care cica e contra matretii.... asa ca...

eu mai folosesc din cand in cand crema de la sunsilk pentru par brunet (cea in tub maro). da o stralucire foarte misto pt parul saten. mie imi face niste reflexii blond-auriu-aramiu (crema in sine nu e colorata).

+Quote Post

24 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 02:33 PM