IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse eficiente/proaste nou descoperite
anca_f
post Apr 16 2007, 06:14 PM
Post #161

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

Pentru Buburuzazuza! M-am uitat dupa cremele Vitess (parca asa se scrie..) Se gasesc la 2 magazine dar din pacate la nici unul din ele nu au gama completa! Nu am gasit crema hidratanta de zi ci doar un gel crema cu extract de arbore de ceai (tea tree extract) care era 180.000 Mai aveau crema de ochi, creme antirid, tonic, demachiant.... Vanzatoarea de la unul din magazine m-a intrebat daca sunt bune produsele ca cica dispar rapid de pe rafturi si i am spus ca nu stiu.. intreb pt cineva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate mai am ocazia sa trec pe la supermarketul ala si sa vad daca au adus si hidratanta de zi!
Go to the top of the page

+Quote Post
buburuzazuza
post Apr 17 2007, 07:58 AM
Post #162

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

Multumesc anca dar eu ma refeream la produsele Evian nu Vitess. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
anca_f
post Apr 17 2007, 09:52 PM
Post #163

Tratabil
**

Oups, nu stiu de ce dar evident am incurcat borcanele! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
buburuzazuza
post Apr 18 2007, 08:11 AM
Post #164

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

QUOTE(anca_f @ Apr 18 2007, 05:52 AM) *
Oups, nu stiu de ce dar evident am incurcat borcanele! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Nu-i nimic. Multumesc pt efort (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
anaroxana25
post Apr 18 2007, 03:18 PM
Post #165

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: roman
Member No.: 1,502

sal.se pare k sunt cea mai noua(am vreo 5 min de cand m-am inregistrat).felicitari.m-ati "atras" si pe mine.eu am decoperit de curand Sunsilk-portocaliu pt par si scalp cu probleme si gelul de dus Palmolive(nu stiu exact cum se numeste,dar e pentru fermitatea pielii).pupici la toate

am uitat:daca aveti ocazia,rugati pe cineva sa va aduca(sau trageti o fuga) din Italia geluri de dus Yogurt.sunt super,cu aroma de fructe si lasa o pile ft catifelata...

+Quote Post
anca_f
post Apr 21 2007, 10:25 PM
Post #166

Tratabil
**

Hello la toata lumea! Vreau sa va inteb daca a folosit cineva crema contur ochi de la Foreverliving products...Forever alluring eyes. Am pus ochii pe ea, imi place compozitia, dar nu stiu daca se merita investitia! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pupici la toata lumea!

+Quote Post
Diana.
post Apr 22 2007, 12:04 AM
Post #167

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am ceva personal cu MLM-urile si produsele lor. Nu intrebati de ce. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
anca_f
post Apr 22 2007, 03:28 PM
Post #168

Tratabil
**

Diana, nici eu nu agreez MLM-urile.. dar acum vre-o 4 ani mi-a picat in mana o lotiune tonica de la astia cu Foever.. si am ramas foarte placut surprinsa... nu stiam pe atunci ce-i cu ei si nici cum functioneaza sistemul lor! Aia nu am cumparat-o, mi-a dat-o cineva..si de asta intrebam de crema contur ochi... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Apropos de MLM-uri. poate imi spune si mie cineva de ce adopta ei sistemul asta de vanzari si ce avantaje le aduce si de ce nu isi expun produsele in magazine, normal.. ca alte firme!

+Quote Post
divi2007
post Apr 22 2007, 09:55 PM
Post #169

Musafir

mie de la forever imi place pasta de dinti

+Quote Post
anca_f
post Apr 22 2007, 10:49 PM
Post #170

Tratabil
**

Apropos de produse bune.. imi place gerovital H3, crema pt. contur ochi...intra rapid in piele, excelenta ca baza de machiaj.. acum sa vad si efectul antirid (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

24 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 12:30 AM