![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Pentru Buburuzazuza! M-am uitat dupa cremele Vitess (parca asa se scrie..) Se gasesc la 2 magazine dar din pacate la nici unul din ele nu au gama completa! Nu am gasit crema hidratanta de zi ci doar un gel crema cu extract de arbore de ceai (tea tree extract) care era 180.000 Mai aveau crema de ochi, creme antirid, tonic, demachiant.... Vanzatoarea de la unul din magazine m-a intrebat daca sunt bune produsele ca cica dispar rapid de pe rafturi si i am spus ca nu stiu.. intreb pt cineva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate mai am ocazia sa trec pe la supermarketul ala si sa vad daca au adus si hidratanta de zi!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Multumesc anca dar eu ma refeream la produsele Evian nu Vitess. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Oups, nu stiu de ce dar evident am incurcat borcanele! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
Oups, nu stiu de ce dar evident am incurcat borcanele! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nu-i nimic. Multumesc pt efort (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 18-April 07 From: roman Member No.: 1,502 ![]() |
sal.se pare k sunt cea mai noua(am vreo 5 min de cand m-am inregistrat).felicitari.m-ati "atras" si pe mine.eu am decoperit de curand Sunsilk-portocaliu pt par si scalp cu probleme si gelul de dus Palmolive(nu stiu exact cum se numeste,dar e pentru fermitatea pielii).pupici la toate
am uitat:daca aveti ocazia,rugati pe cineva sa va aduca(sau trageti o fuga) din Italia geluri de dus Yogurt.sunt super,cu aroma de fructe si lasa o pile ft catifelata... |
|
|
![]()
|
|
Hello la toata lumea! Vreau sa va inteb daca a folosit cineva crema contur ochi de la Foreverliving products...Forever alluring eyes. Am pus ochii pe ea, imi place compozitia, dar nu stiu daca se merita investitia! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pupici la toata lumea! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am ceva personal cu MLM-urile si produsele lor. Nu intrebati de ce. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Diana, nici eu nu agreez MLM-urile.. dar acum vre-o 4 ani mi-a picat in mana o lotiune tonica de la astia cu Foever.. si am ramas foarte placut surprinsa... nu stiam pe atunci ce-i cu ei si nici cum functioneaza sistemul lor! Aia nu am cumparat-o, mi-a dat-o cineva..si de asta intrebam de crema contur ochi... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Apropos de MLM-uri. poate imi spune si mie cineva de ce adopta ei sistemul asta de vanzari si ce avantaje le aduce si de ce nu isi expun produsele in magazine, normal.. ca alte firme!
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie de la forever imi place pasta de dinti
|
|
|
![]()
|
|
Apropos de produse bune.. imi place gerovital H3, crema pt. contur ochi...intra rapid in piele, excelenta ca baza de machiaj.. acum sa vad si efectul antirid (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:30 AM |
|