IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse eficiente/proaste nou descoperite
splendora
post May 2 2007, 04:05 AM
Post #171

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

DA pentru:

Demachiant pt oki L'oreal - Gentle Eye Makeup Remover - intr-o sticulta albastra, foarte bun, mai ales pt okii mei sensibili. nu provoaca usturimi si curata bine. este ca un fel de lotiune tonica, nu lapte demachiant

Exfoliant The Body Shop - Almond Body Scrub - lasa pielea foarte catifelta si fina si mai ales, mirosul dulce de migdale se pastreaza foarte bine

Clinique - 99% din produse sunt excelente, dar si scumpe

Crema de fata Garnier - Nutritionist - foarte buna, pt tenu mea extra sensibil. catifeleaza si hidrateaza pielea
- Demachiant si Lotiune Tonica Esential cu esenta de trandafir pt ten sensibil

The healling Garden - produse pt relaxare, energie, etc etc....miros excelent. cel mai mult imi place zzzztherapy sleep well

Mascara de la Avon , mai ales cele coloare, foarte dragute si cu pensule bune

Rujuri de la Revlon

NU pt:

- orice fond de ten sau pudra
- fond de ten de la Maybelline Cream Mousse spuma ....... face fata carton
-orice crema depilatoare
-orice sapun ieftin sau ales la intamplare
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post May 2 2007, 11:23 AM
Post #172

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

eu am auzit foarte multe pareri negative referitoare la Clinique, mai ales la cele de ingrijire a tenului..

+Quote Post
claudia_electra
post May 2 2007, 12:22 PM
Post #173

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

subscriu, am luat o crema de ochi cu vreo 30 si ceva de euro si m-am dat de vreo 3 ori, si atunci cu eroism, pentru ca ustura cumplit si plangi intr-una.

+Quote Post
walpurgik
post May 2 2007, 05:24 PM
Post #174

Musafir

Foarte prost mi s-a parut demachiantul de la l'oreal apa pe care-l pomenea Splendora. L-am avut simultan cu unul tot apa Rimmel, iar asta din urma a fost mult mai bun. Cel de la l'oreal nu demachia deloc rimelul iar daca ajungea pe fata nu-l mai luai de pe piele nici cu toata sticla de demachiat. Al meu a ajuns la cosul de gunoi dupa ce a expirat pe raft. Demachiat de ochi-apa bun mi s-a parut vichy pt ochi cu albastrele.

+Quote Post
splendora
post May 2 2007, 05:54 PM
Post #175

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

ciudat...io sunt foarte multumita si de L'oreal Demachintul respectiv si de Clinique - produse de machij si crema de ochi pe care o am. Imi fac foarte bine. Alte produse pt skin care de la Clinique, nu am folosit. Prin urmare, nu pot sa ma pronunt

+Quote Post
anca_f
post May 19 2007, 12:40 PM
Post #176

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

Fetele... ati abandonat topicul! Rusinica! Eu am dat startul la testari fonduri de ten! Si dupa ce termin de testat fonduri de ten ma dau la farduri de ochi! Si la rimel si la pudre! Ma duc la magazin, nemachiata, si aleg un fond de ten pe care vreau sa-l testez... spun multumesc si am plecat.. si stau asa cateva ore si dupa aia trag concluziile! Am spus ca nu mai dau banii aiurea! Oricum testez numai fondurile de ten oil free pentru ten mixt si in general nuanta ivory sau echivalentul ei! Si daca, acolo in magazin vad ca nu mi se potriveste nuanta, scot un servetel demachiant, ma sterg si ma dau cu alta nuanta, pana o nimeresc pe cea cu care plec de acolo si testez comportare fondului de ten pe durata intregii zile! Maine dimineata ma duc sa testez al doilea fond de ten! Chit ca poate fi un pic jenant pentru mine sa ma tot vada alea de la magazin in fiecare zi, ma gandeasc ca de fapt sunt banii mei si am dreptul sa fac alegerea cea mai buna pentru mine si doar nu degeaba sunt testerele alea! Am de testat cel putin vre-o 10 fonduri de ten. Dupa vre-o trei saptamani de testari trag concluziile si imi cumpar unul! Eu una m-am saturat de cosmeticale pe care le iau si le arunc! Acum vara sunt cel mai bine de testat.. e cald afara si acum vedem care rezista cel mai bine! Conditii extreme.... Voi cum faceti testarile?Testati pe toata fata si vedeti cum se comporta o zi intreaga, sau alegeti dupa criterii de firma, ambalaj, recomandari si testarea pe gat sau pe mana? A.. la testari ma duc si fara sa fiu data cu crema de fata.. ca sa am un rezultat cat mai concret, si rezultatul final il scriu pe carnetel ca dupa 10 sau mai multe fonduri de ten testate s-ar putea sa nu mai stiu ce si cum... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 19 2007, 03:27 PM
Post #177

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) felicitari, anca! eu nu as putea sa fac asta..si ce fdt vrei sa testezi?

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) felicitari, anca! eu nu as putea sa fac asta..si ce fdt vrei sa testezi?

oops! de ce naiba s-a postat de 2 ori?

+Quote Post
ralllukutza
post May 20 2007, 04:02 PM
Post #178

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,672

Am si eu nevoie de o parere...daca a-ti folosit sau stiti ceva despre fluid remodelant retractant de la Vichy?e bun?

+Quote Post
divi2007
post May 20 2007, 04:16 PM
Post #179

Musafir

bravo tie (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

sunt unele vanzatoare de ti vine sa le dai cu facaletul in cap asa antipatice sunt pur si simplu nu au rabdare cu tine pana iti alegi ceva (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

eu nu prea folosesc fond de ten la rujuri nu prea nimeresc culoarea si la creion contur dar acuma ma dau cu tester pana gasesc nuanta potrivita chiar daca ele se uita urat la mine (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)

+Quote Post
donatellaV
post May 20 2007, 04:43 PM
Post #180

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,671

vreau sa spun ca "head&shoulders"anti-matreata,cu extracte de plante si actizinc formula (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) este o mare porcarie...imi incalceste parul de nici nu pot sa-l ating...si nu este eficient de la prima aplicare..tot am matreatza..pana acum am incercat multe produse anti-matreatza,dar tot nu pot sa scap de ea..stie cineva un sampon eficient,care nu incalceste parul si nu-l ingrasa?..pantene pro-v mi se pare bun..miroase frumos,nu imi incurca parul,nu-l ingrasa,dar mi-l pleosteste,mi-l lasa prea fin si subtire..p lista neagra mai e si elseve-ul cu proteine de perle..lasa parul moale si stralucitor,dar il ingrasa...si dove ar mai fi..si in ceea CE PRIVESTE cosmeticele,fondul de ten maybelline dream matte mousse si rujurile oriflame(unele)mi se par proaste...apropo...un fond de ten bun si acesibil ca pret mi s-a parut cel de la revlon(colorstay)..

+Quote Post

24 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 12:28 AM