IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse eficiente/proaste nou descoperite
splendora
post May 20 2007, 08:33 PM
Post #181

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

yaaaay! cineva care ma aproba in prvinta fondului de ten mousse de la Maybelline
Go to the top of the page

+Quote Post
anca_f
post May 20 2007, 08:49 PM
Post #182

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Cu bocceluta in spate
Member No.: 1,480

Vreau sa testez tot ce gasesc in Piatra Neamt, desi s-ar putea sa ma mut saptamana viitoare cu testarile in Bucuresti ca sunt deja cu un picior mutata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am testat Jade oil free si Rimell stay matte! Am avut si Seventeen oil free (time plus). Dupa ce termin testarile am sa "public" rezultatele aici pe forum. Mai am maybeline, max factor, L'oreal, revlon, burjois si cam atat ca altceva nu gasesti aici. Doamen cand am testat stay matte imi venea sa o improsc cu fond de ten pe vanzatoare! Ma lasa sa ma dau.. si vine la mine dupa aia.. "Ei cum sta?" si tot ea..... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) " Da, se potriveste perfect, e foarte bun" Imi venea sa o intreb.. " Ti-a cerut cineva parerea???".. si eu ca sa ma "scot" ii spun ca nu prea are putere de acoperire..... si ea.. " Da.. pentru ca ati dat cu putin, nu e adevarat, acopera foarte bine" Si cu un ton de ala de te zgaria pe creier. I-am spus multumesc si am plecat cum fac de obicei (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am mai vazut o marca Les copins , de produse cosmetice.. a folosit cineva??
Si nu stiu de ce dar nu cred ca voi gasi fondul de ten perfect , doar ceva sa ma satisfaca partial si cam atat! Daca ar fi dupa mine as face altceva dar mi-e ca atunci o sa mi se interzica sa mai pun piciorul in vre-un magazin de cosmetice! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) As luat mostre din toate fondurile de ten, intr-o zi, in niste flacoane speciale.. ependorfuri.. le-as eticheta si dupa aia la testat cu ele.. ca sa nu mai ma plimb in fiecare zi in magazin! Asta e defect profesional (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cred ca toate cosmeticele, inspecial fdt, rujurile, si pudrele ar trebui sa aiba testere care sa se poata cumpara.... asa cum au la avon sau oriflame.. asta e un sistem bun.. iti permite sa testezi bine produsul inainte de a-l cumpara.Cred ca sunt (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)

+Quote Post
splendora
post May 20 2007, 09:55 PM
Post #183

Dependent

Eu am avut doar parfum Le Copins. Era dragut... avea si bratari parfumate.

Astept cu nerabdare lista ta de recomandari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , desi din start spun ca Avon si Oriflame nu fac mare lucru la capitolul fond de ten.

+Quote Post
Chaton
post May 25 2007, 09:48 PM
Post #184

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,706

Balsam de buze cu spf 20 Bottega Verde, foarte bun. Inainte avusesem unul Eucerin cred ca daca nu-l pierdeam il mai foloseam vreun an de zile atat de dur era. Si ramanea cumva pe buze un strat de grasime, fara sa intre in piele sau sa hidrateze. Cel putin asta a fost senzatia mea.

+Quote Post
splendora
post Jun 4 2007, 07:24 PM
Post #185

Dependent

am primit comanda de le Avon si sunt foarte multumita de gelul de dus cu banana si cocos. Miroase excelent si se simte bine pe piele : (IMG:http://i13.photobucket.com/albums/a294/splendoraR/ffe4_1.jpg)

+Quote Post
Ines
post Jun 27 2007, 04:40 PM
Post #186

Contaminat
*

Member No.: 1,865

De doua luni de zile folosesc niste produse pentru curatarea tenului foarte bune. Este vorba despre firma Freeman, gama Beautiful Face.
Folosesc o masca exfolianta, pe baza de pepene galben si castravete (gen film care se indeparteaza cu tot cu impuritati), si un gel exfoliant, pe baza de fructe.
Ca pret sunt foarte rentabile: 18RON.

Mai multe detalii, pe siteul oficial:freemanbeauty.com

+Quote Post
ioannaraluka
post Jun 27 2007, 06:14 PM
Post #187

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Ines, sunt si mai rentabile in Cora de ex., costa 14 lei.
Intr-adevar sunt bune, chiar exista un topic despre produsele de la firma asta aici

+Quote Post
Ines
post Jun 28 2007, 02:57 PM
Post #188

Contaminat
*

Member No.: 1,865

Mersi mult pentru raspuns. Cora, here I come.

Va mai recomand un produs care mie imi place mult de tot si cu care ma impac bine: benzi depilatoare pe baza de ciocolata de la Byly- 150RON- le folosesc de un an. Le cumpar de la farmacia Centrofarm, pentru ca e singura unde am vazut. Am ramas foarte placut impresioanta pentru ca am comparat cu Strep, de exemplu, care sunt foarte slabe si mult mai scumpe (25RON).

+Quote Post
Cory4u
post May 12 2008, 11:21 PM
Post #189

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,865

Vad ca nu s-a mai scris nimik de ceva timp aici. Dar sper sa gasesc un raspuns.
Tocmai am comandat niste produse marca Clinians de pe net, si vreau sa va intreb daca ati foslosit produse din aceasta gama. Si daca da, ati fost multumite?
Dintre produse am comandat Cell Forte si o Crema gel biostimulatoare pentru picioare. Sper sa se tina de cuvant si sa-mi trimita bonus si un ulei de baie moca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
Diana.
post May 12 2008, 11:36 PM
Post #190

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Atentie marita, creerea de conturi pentru promovarea siteurilor proprii duce la ban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca ai prins mesajul, da?!
O vizita la regulament ca sa n-avem vorbe, domnu` Rusu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca tii cu tot dinadinsu` iti trimitem factura.

+Quote Post

24 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:49 PM