![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am primit comanda de le Avon si sunt foarte multumita de gelul de dus cu banana si cocos. Miroase excelent si se simte bine pe piele : (IMG:http://i13.photobucket.com/albums/a294/splendoraR/ffe4_1.jpg) moaa, de cand n-am mai vazut formatul asta.. in ro sunt produse diferite. si cataloagele de la voi sunt si mai mari.. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Domnule Florin, mergi mataluta si vinde produse in altra parte. De la noi nu obtii decat un BAN mare cat tine!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Samponul pe care l-am cumparat de la Joico cu violet, pentru prevenirea ingalbenirii parului alb sau blond vopsit. E chiar bun, nu ramai cu violet in cap ca-i procentul perfect in el cat sa iti dea reflexe platinate.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de sampoane, Vichy Dercos pt matreata, o fi el bun ce-i drept, in sensul ca pt matreata mea ocazionala are efectul scontat, dar are o consistenta ingrozitoare, tre sa folosesti un sfert de tub la o spalare sa faca ceva spuma si aluneca de pe par, mereu jumate pica in cada inainte sa apuci sa il intinzi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) N-am mai intalnit un sampon cu asemenea consistenta.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Ce bine ca am unde sa-mi vars oful. Am cumparat crema anticelulitica Fly- Fly, produsa de biologul Mircea Ciuhri in gama " Vitrine magique". Este oribila, miroase a DTT. Cum sa o foloseasca cineva daca miroase astfel? Chiar daca as sti ca e eficienta, nu pot sa o folosesc din cauza mirosului. A mai cumparat-o cineva? Si cand ma gandersc ca mi-o doream de acum cativa ani!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 4-September 08 From: Timisoara Member No.: 4,636 ![]() |
Eu am probleme cu parul ca se uleiaza foarte repede. Singurul sampon care ma ajuta e Phytocedrat.
Deci un DA mare pentru PHYTO. Am incercat si Klorane si Ducray si nu m-au ajutat deloc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ia-ti, fata zatul de la cafea si freaca-te cu el amestecat cu ulei si nu mai da bani pe prostii...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
daaaaaaaa, zatul de cafea rullz (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Asta a fost tare de tot.Nu stiu de ce multa lume se imbulzeste la tot ce e scump, cand rezolvarea e chiar sub nas?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mai bine zic sa va luati gandul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Celulita nu trece nici cu zat de cafea nici cu produse minune. Se amelioreaza eventual cu o dieta f sanatoasa, sport si masaje. Eu cu celulita mea sunt impacata, nici macar nu incerc sa scap de ea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu am parul cu radacini f uleioase, trebuie sa ma spal aproape zilnic. Ultima oara cand am fost la coafor m-a dat dupa spalare cu o fiola ce avea un miros f mentolat si cica avea si extract de lemn dulce. M-a tinut parul curat vreo 3 zile, deci pt mine chiar e o minune. O sa ma duc cand imi fac drum pe acolo sa intreb exact cu ce m-a dat, cat costa si daca poa sa imi vanda si mie vreo cateva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:51 PM |
|