![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Kale noi obsedatele de orice elefantel(cos) aparut pe fata am descoperit ca SebiumH2O (Bioderma) e cel mai ok tonic din lume.
Diferenta din Sebium si Sensibio e faptul ca primul e adresat tenulul gres cu tendinte acneeice iar cel de-al II-lea e pentru tenul uscat din cate imi amintesc.Au mai fost fete care au incercat Sensibio dar nu au fost f incantate deci...Sebiumul ramane in top. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
As avea o observatie: Sebium H2O si Sensibio sunt lotiuni demachiante, nu sunt lotiuni tonice. Curata foarte bine, cel mai bine :)
Sebium este pentru ten gras, eu il gasesc un produs genial, vedeam, de la o zi la alta, cum mi se vindeca pielea, pur si simplu, datorita lui. Iata detalii: SEBIUM H2O, Lotiune purifianta PIELE MIXTA, GRASA SI/SAU CU ACNEE UTILIZARI: igiena cotidiana in: acnee - forme usoare si medii, dermita seboreica, piele grasa cu probleme si imperfectiuni, iritatii ale foliculilor pilo-sebacei. PROPRIETATI: Sebium H2O este o lotiune de curatat filmogena, bacteriostatica si sebo-regulatoare. Curata pielea in profunzime. MOD DE INTREBUINTARE: Se imbiba un tampon de vata cu lotiunea Sebium H2O cu care se curata fata. Se usuca fara a freca, prin tamponari usoare. Nu necesita clatire. Se utilizeaza o data sau de doua ori pe zi (dimineata si/sau seara). TESTE: Activitatea purifianta a fost masurata prin metoda concentratiei minime inhibitoare. Rezultate: inhibitie bacteriana semnificativa dupa 24 ore (6 surse diferite): Sebium H2O este purifiant. Si acum SENSIBIO: Solutie non-alergica pentru igiena. Piele sensibila. Nu necesita clatire. Fara parfum, fara alcool, fara coloranti. Emulsioneaza bland murdaria, hidrateaza si catifeleaza. E o chestie suava... si delicata... tre sa pui mai mult pe tampon ca sa fii sigura ca a curatat bine tenul, insa si Sensibio e printre preferatele mele. E perfect pentru ten normal sau sensibil, sau pentru ochi si buze, in cazul altor tipuri de ten. Parerea generala e ca amindoua sunt produse foarte bune si deloc scumpe pentru calitatea lor. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Am uitat fetele....NU nimic de la Elea (Andreea Marin le face reclama)...mi-am cumparat o masca...PUTE.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
tot din categoria nu ar fi demachiantul pentru piele uscata de la gerovital h3...are atata parfum in el ca-mi arde pielea , nush cum naiba am dat peste el :(
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
[glow=red,2,300]Da[/glow]:
mie imi place gelul de la nivea.. e dragutel! rimel maybelline :D elseve pt par degradat [glow=red,2,300] Nu:[/glow] rimel - oriflame oja - avon color trend in genere, - avon |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
buuuuun, mi-am luat azi si eu sebium h2o, ca prea il laudati..farmacista zicea ca e gel de spalat pe fata,nu demachiant >:(..noroc ca scrie pe cutiuta :)..intrebarea mea este daca-s fardata cu fond de ten, ruj, rimel etc e necesar sa folosesc mai intai un demachiant obisnuit (cremos) si apoi sebium sau direct sebium? regards.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Kale, depinde numai de tine si ce cantitate de produs esti dispusa sa folosesti...Machaijul se inlatura foarte bine si cu Sebium dar trebuie sa folosesti mai multe tamponele imbibate ;)
|
|
|
![]()
|
|
hmmm, pai e cam mica sticluta sa tot imbib tampoane de vata...mai bine dau cu demachiant cremos, las sa se usuce si apoi dau cu sebium..numa' sa fie eficient asa ???
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
kale eu am auzit de la fete de blossom de la farmec, stii gama mov, nou aparuta, :P
Nici eu nu ma indur de sebium, ca e cam scumpitel dar asta e, nu mai pun dact asa ceva pe fata, fara spalat cu alte alea, deci se compenseaza |
|
|
![]()
|
|
Kale eu folosesc intai demachiantul normal,cremos si dupa Sebium si e superok pt tenul meu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 03:50 PM |
|