IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse eficiente/proaste nou descoperite
Cindy
post Nov 17 2008, 10:10 PM
Post #201

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mie parul nu mi se mai ingrasa deloc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Saptamanile trecute eram foarte obosita, epuizata chiar si cum eu ma spal pe cap dimineata, in fiecare seara imi promiteam ca o sa ma trezesc devreme sa imi spal parul. Dar mereu ma trezeam tarziu si reuseam doar sa imi fac un dus. Si surpriza si pentru mine sa vad ca dupa 5-6 zile parul inca arata bine si isi pastrase si volumul! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar am revenit la bunele obiceiuri de 2-3 zile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , adica nah altfel ma simt murdara.

Chiar are efect zatul asta de cafea? Am incercat si eu de vreo 2 ori cu tarate si ulei de masline si rezultatul principal a fost ca arata in dus ca dupa razboiul alimentelor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu am celulita si acum a inceput sa fie vizibila si fara sa incordez muschiul! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vreau abonament la sala si timp sa ma tin de el.

Scuzati off-topicul...
Go to the top of the page

+Quote Post
janis
post Nov 17 2008, 10:34 PM
Post #202

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Foarte off topic, dar nu stiu unde altundeva sa raspund...

Sweet ce sampon folosesti?

Eu zatul de cafea il folosesc cu smantana pentru gomaj, si am folosit cu ulei de masline pentru picioare vara (prin masaj) pielea era foarte frumoasa dupa, celulita am putina, dar la mine a ramas si dupa masajele cu zatul de cafea.

+Quote Post
Diana.
post Nov 17 2008, 10:37 PM
Post #203

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Zatul de cafea contine cofeina.. Ghici ce substanta activa au tooooaaate cremele anticelulitice? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Celulita NU dispare niciodata. Poate fi doar diminuat aspectul ei. Si nu va mai stresati, e in codul genetic.

+Quote Post
Cindy
post Nov 17 2008, 11:05 PM
Post #204

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Janis, acum folosesc Brunette Goddess de la Tigi, sampon si balsam, si inainte foloseam Moisture Maniac. Sunt hidratante dar mie nu imi ingrasa parul.
Tu cum folosesti zatul cu smantana? Ca mie imi iesea un dezastru in baie..si drept urmare, m-am lasat pagubasa.

Maat, stiam de cofeina, de-asta eram si interesata..
E in codul genetic dar stilul de viata are o mare influenta. Eu sunt un bun exemplu, pt ca inainte nu aveam deloc si a inceput sa se depuna (nu mult inca, ce e drept) de cand mananc toate prostiile si nici nu ma misc prea mult. Si la 21 de ani...e chiar trist.

+Quote Post
janis
post Nov 17 2008, 11:24 PM
Post #205

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Stiu de cafeina:) de asta il si folosesc, eh sunt destul de impacata cu celulita mea, am foarte putina. Incerc sa mananc sanatos si alerg de 3-4 ori pe saptamana cate 30min, mai mult decat atat nu pot face.

Smantana rece (nu foarte) folosesc deobicei si amestec cu o cantitate mare de zat de cafea ca sa devina cat mai putin lichida (ai grija sa nu folosesti obiecte metalice cand prepari masca), si aplic pe fata si masez, intradevar este un dezastru in baie:) dar incearca in cabina de dus inainte sa faci dus, sa faci si masca pentru fata, si masajul cu ulei de masline si zat pentru picioare, eu asa procedez deobicei (am prietene care fac impachetari cu zat de cafea si diferite uleiuri, eu n-am incercat inca).

+Quote Post
happyCat
post Dec 22 2008, 12:43 PM
Post #206

Musafir

Am descoperit un toner le la Lush care se numeste 'Eau de rose'...sau asa ceva. E intr-o sticluta neagra si sub forma de spray, pulverizeaza destul de fin si nu contine prostii, are in compozitie apa de roze si apa de levantica si inca cateva ingrediente pe care nu le mai tin minte acum.
Eu nu ma dau cu toner niciodata, dar asta e foarte fain de folosit si dupa ce m-am dat cu pudra pe fata, pentru ca o fixeaza, asa in loc de apa termala.

Asa si noua descoperire a lui Happycat (de care sunt foaaaaarte entuziasmata) este o metoda de epilat care se numeste threading, s-a mai vorbit de ea pe aici. M-am uitat pe youtube, sunt cateva filmulete in care explica in ce consta aceasta metoda, asa ca am luat o ata si m-am pus pe experimentat.
Mi-a luat un pic de timp sa ma obisnuiesc, dar sunt incantata de rezultate si de faptul ca nu irita pielea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 22 2008, 03:45 PM
Post #207

Musafir

Ai reusit sa te faci tu singura cu ata? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
happyCat
post Dec 22 2008, 04:34 PM
Post #208

Musafir

Daa, si inca bine. Mi-am epilat mustacica si intre sprancene. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 22 2008, 05:21 PM
Post #209

Musafir

I'm deeply impressed! Cred ca esti un geniu nativ in ale threadingului!

+Quote Post
Roxana_
post Dec 22 2008, 07:15 PM
Post #210

Musafir

Happy, eu m-am gandit ca te-ai epilat pe picioare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...si imi spuneam: ce rabdare are Happy a noastra. Am mai discutat noi pe aici de metoda cu ata, parca-i o metoda arabeasca.

+Quote Post

24 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 02:29 AM