![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai si cu Mavala Dry, unghiile se usuca in jumatate de ora? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) O fi oja proasta, dar top coatul ala tot ar tebui sa isi faca treaba.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
(IMG:http://i987.photobucket.com/albums/ae359/oana1693/tmp0cRwic-1.jpg)
Am primit de la o colega mostra de la crema aceasta. Este foarte buna!!! Cred ca o sa-mi cumpar! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Am testat si eu asa ceva,e foarte buna.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am testat 2 produse noi pentru curatarea tenului de la Obagi si anime Nu-Derm Foaming Gel si Nu-Derm Gentle Cleanser. Cel delicat imi place foarte mult. L-am si confiscat din genta de cosmetice a iubitului meu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si pentru par am luat un balsam leave-in Gliss din magazinul ala nemtesc de langa Lipscani. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 23-October 11 Member No.: 10,713 ![]() |
Am folosit si eu Ducray si nu e asa bun...(samponul) . Cel mai bun pentru par este uleiul de ricin combinat cu vitamina a lichida si eventual si ulei de masline.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Balsamul de par Yes to Carrots e destul de bun pentru un produs natural. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Singura chestie e ca iar imi apar la 2 zile de la spalare niste cojite pe pielea capului, care nu-mi mai apareau cand foloseam Tigi... dar nu stiu daca de la el sau de la sampon (F Fekkai)... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fa testul cu fiecare produs singurel si te dumiresti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dar balsamul de par il folosesti si la radacina?! Probabil ca nu (cum nu e indicat), deci ar trebui sa fie de la sampon.
Sau poate e mai gras si nu te-ai clatit foarte bine la radacina cat sa il indepartezi de tot? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, incerc sa nu prea dau pe la radacini. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cred ca e de la sampon, ca e detoxifiant.. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 27-August 12 Member No.: 11,395 ![]() |
Folosesc si eu Dermobacter si is foarte multumita de el. Eu il cumpar de aici spam si m-il aduca acasa in 2 zile
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:13 PM |
|