IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Produse eficiente/proaste nou descoperite
tits_herbert
post Jan 26 2006, 10:36 AM
Post #51

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

am descoperit si eu un gel de dus cu un miros delicios de zmeura si cirese dar nu mai stiu cum se numeste :'(

Se numeste Persavon ::)
Go to the top of the page

+Quote Post
alessia81
post Jan 26 2006, 10:45 AM
Post #52

Musafir

DA pentru:
RoC Keops (deodorant)
RoC Retin Ox Multi Correction pt ochi
Bioderma Atoderm - body milk pentru piele uscata - visssssssss pentru vremea rece
Avene Instant Soothing Mask - masca restructuranta hidratanta - tot asa, minunata pentru anotimpul rece
Lush American Cream - balsam, miroase bestial
Gelurile de dus Burjois, mai ales cel cu granule pentru exfoliere Gomme Moi
Crema de fata Bioten cu miere si catina - ieftina si chiar are efect de calmare si hidratare intensa

Nu pentru:
sampoanele Nivea
produsele Avon si Hemmel pe care le-am incercat pana acum
produsele Herbagen pe care le-am incercat - un gel pentru suplete cu citrice, groaznic, mi-a lasat pielea lipicioasa si un gel de dus -  mi-a provocat o mancarime care m-a tinut 2 zile

cam atat...pentru moment, cu siguranta imi voi aduce aminte si de altele.

+Quote Post
elle_ni
post Jan 26 2006, 11:33 AM
Post #53

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

DA pentru:
RoC Keops (deodorant)

e anticearcan sau cremutza hidratanta pentru okishori?

Bioderma Atoderm - body milk pentru piele uscata - visssssssss pentru vremea rece
eu am luat tot de la bioderma attoderm PP (pentru piele atopica pentru fi-miu, dar deocamdata nua re voie sa fol.nici o crema...ma bate gandul ca macar de 2-3 ori sa ma dau eu cu ea, mai ales ca nu are miros...zici ca e buna si asta?

Avene Instant Soothing Mask - masca restructuranta hidratanta - tot asa, minunata pentru anotimpul rece

pentru ce tip de ten e ?

asta unde se gaseste si pentru ce tip de par e?

bai, nu te supara, dar vad ca fol.produse de calitate, si ma gandeam ca poate ma luminezi si pe mine un picutz, sa mai skimb si io una-alta....

deo ala mi-a ramas pe creier, nush de ce....tre' sa-l iau :P

+Quote Post
Meg
post Jan 26 2006, 11:44 AM
Post #54

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

hai ma, eu nu cred ca nici unul (dar nici unul) de la avon v-a placut.  :o

nu ridic firma in slavi, sunt tare nesimtiti :D, dar unele produse merita - raport calitate/pret.

+Quote Post
elle_ni
post Jan 26 2006, 11:50 AM
Post #55

Incurabil

unele produse merita - raport calitate/pret.

da, sunt de acord.....mai ales daca nu ai probleme cu tenul si cu parul, cred ca multe produse pot fi folosite....dar asa, per ansamblu, pentru mine nu este o gama adecvata, in ciuda sporirii vanzarilor facute candva  ::)

+Quote Post
alessia81
post Jan 26 2006, 12:19 PM
Post #56

Musafir

DA pentru:
RoC Keops (deodorant)

e anticearcan sau cremutza hidratanta pentru okishori?

eu am luat tot de la bioderma attoderm PP (pentru piele atopica pentru fi-miu, dar deocamdata nua re voie sa fol.nici o crema...ma bate gandul ca macar de 2-3 ori sa ma dau eu cu ea, mai ales ca nu are miros...zici ca e buna si asta?

pentru ce tip de ten e ?

asta unde se gaseste si pentru ce tip de par e?

bai, nu te supara, dar vad ca fol.produse de calitate, si ma gandeam ca poate ma luminezi si pe mine un picutz, sa mai skimb si io una-alta....

deo ala mi-a ramas pe creier, nush de ce....tre' sa-l iau :P

pe crema de ochi scrie ca e anticearcan si antirid, mie imi hidrateaza foarte bine zona ochilor, o folosesc o singura data pe zi, dimineata iar apoi pun bioten pe toata fata. atodermul e foarte bun, eu l-am folosit doar cel mai lichid, milk-ul, nu miroase si intra foarte bine in piele. am pielea uscata, mai ales pe picioare si chiar a fost singura care mi-a ameliorat uscaciunea.  masca avene este pentru ten normal/uscat.  balsamul l-am primit de la prietenul meu, l-a luat din bucuresti din orhideea, au astia de la lush un stand acolo. e pentru toate tipurile de par, imi place ca miroase a vanilie si dupa cateva zile, nu imbacseste parul, si se clateste bine, nu ramane cleios. 

chiar m-am fixat pe produsele astea si imi fac bine, insa repet tenul meu este normal/uscat.

+Quote Post
elle_ni
post Jan 26 2006, 12:40 PM
Post #57

Incurabil

multumesc mult, alessia  :-*

+Quote Post
alessia81
post Jan 26 2006, 12:54 PM
Post #58

Musafir

ti-am scris si de keops pe topicul cu deo-urile  ;)

+Quote Post
elle_ni
post Jan 26 2006, 02:24 PM
Post #59

Incurabil

sar'na again  :-*

+Quote Post
angelito
post Jan 26 2006, 04:52 PM
Post #60

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 82

Mi-am luat si eu mult laudatul balsam de buze Carmex (auzisem ca americanii sunt innebuniti dupa el), si m-am gandit ca merge, mai ales in timpul tratamentului cu Sotret.

Dar acum l-am folosit de cateva ori si parca nu-s prea incantata de el, camphorul din compozitie da o senzatie ciudata, si parca ma "tzin" buzele (nu se descuameaza, dar ma "tzin" - contine si acid salicilic).

In rest, cat de curand (imediat ce voi avea bani), vreau sa-mi cumpar si eu produse din gama Atoderm si masca hidratanta de la Avene, poate asa o scot la capat.

:-*

+Quote Post

24 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 03:16 AM