![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu mi-am luat de vreo luna si ceva balsamul de buze de la klorane si vreau sa spun ca imi place tare mult. ::) este emolient si daca ma dau la 2-3 ore cu el nu mi se mai usuca buzele. si are si un miros delicios. :)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
ciresica, cat costa balsamul asta, pls?are mai multe arome?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
elle, este un balsam reparator si protector cu muguri de plop. asta e singurul pe care l-am vazut la klorane, deci nu cred ca mai exista si alta aroma. l-am luat de la sensiblu si a costat 190.000. are o singura problema: cand il dai, trebuie sa-l masezi bine in buze pentru ca are tendinta sa ramana un pic albicios. si daca mai folosesti peste si un ruj sau gloss, e super ok. mie imi prieste. :) :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
da' are gust rau?nu de alta, dar mai am o groaza de kestiutze pentur buze, pe care nu le pot aplica din cauza gustului...pur si simplu imi vine sa :-....nush ce sa mai fac cu sensibilitatea asta de la bila....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mi-am luat asa:
Nivea Body Milk editie de iarna, miroase finut a cuisoare, scortisoara etc., hidrateaza bine. Balsam de buze de la Oriflame cu particule abrazive, fain, ca exfoliaza. Crema de maini cu ulei de masline si catina de la Cosmetic Plant, intra repede in piele. Lotiune tonica 2 in 1 (si demachiant) Virginia de la Favisan, e buna dimineata pentru demachiere, mai putin ca are alcool (dar oricum ma clatesc cu apa). Ce nu imi place: O crema gommage de la Carina, nici nu-mi vine s-o aplic, e ciudata textura si parca nu are efect :( (cautam ceva cremos, nu "gel de gomaj" si am dat de asta) Lapte Doina cel roz, ma pisca fata de la el (l-am luat sa fie acolo cand mi se termina demachiantul, pana ma hotarasc ce sa iau sa am la indemana ceva...) |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
ma gindeam unde a plecat toata lumea de pe eva...
descoperirile mele cu bune si rele: DA: Clarins: Serum Restructurant (e una din produsele minune, pt piele iritata, sensitiva) Clarins: Santal Oil Guerlain: Happyology Eye, Eye Tech (m-au scapat de craterele si negreala de sub ochi) Guerlain: Semi Mat Divnora Foundation (multumesc unei eve de pe aci care mi l-a recomandat) The body shop: banana shea butter NU: MAC: pensula pt fard de ochi si fard de ochi yekkk Sunt citeva aspura carora nu m-am hotarit, o s arevin. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
:welcome:
Bubu pupici...:) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bubulina, si eu folosesc fondul de ten Divinora semi-mat de la Guerlain si imi place mult.. :) de fapt, cred ca eu ti l-am recomandat, nu? :)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
angelito, eu am incercat masca hidratanta de la Avene si nu mi s-a parut cine stie ce, mai ales pentru pretul destul de mare pe care il are..dar nu vreau sa te influentez, poate tie iti merge mai bine..pupici :-* :-*
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
mie masca hidratanta de la Avene imi place mult ( chiar acum mi-s cu ea ::) ) insa mi-am luat la sugestia farmacistei Cold Cream si nu prea imi place ...lasa un film lucios de fata si face scamute ...a mai incercat-o cineva? ma tenteaza sa-mi iau dupa ce o termin pe asta, trixera creme amolliente. foloseste cineva?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:40 PM |
|