![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
sa vad zic si eu:
crema depilatoare de la elmiplant. ce mai, e mai misto decat veet! pe buneeeeee :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
elle_ni, sorry dar abia acum am vazut intrebarea ta :floricele:
mai, mie nu mi se pare ca are gust nasol. de fapt nu ii simt gustul ca nu dau cu limba pe buze. dar eu nici nu am probleme dintr-astea. tu poate esti mai sensibila. adevarul e ca mirosul e un pic dulceaga si se simte... :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Mie nu mi-a placut deloc crema epilatoare Elmiplant. Nu am putut sta nici macar 5 minute cu ea pe mine, asa rau ma ustura! A aterizat in gunoi ulterior! ::) Imi plac, in schimb, benzile epilatoare BlondEpil.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mititik ,nush ce sa zic...nu era expirata sau asa ceva? Ca mie imi place f mult, mai ales ca nu are chiar asa miros intzepator ca altele. Benzi nu am incercat niciodata.
Referitor la balsam de buze eu am unul de la Neutrogena si nu am avut pb deloc iarna asta , iar iernile trecute sangele imi dadea ce mi se uscau buzele |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Angeldust, m-am uitat la data si nu era expirata! Dar probabil am eu pielea mai sensibila sau pur si simplu nu mi se potriveste. Oricum , nu as mai cumpara-o! Pana la urma am ajuns la concluzia ca tot ceara e mai buna, mai eficienta si mai de durata!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunte deacord , si eu tot cu ceara ma fac, dar nah...cand nu am timp sau la urgente , mai dau cu crema. Cu lama f f rar
Adaug la produse eficiente , desi am mai spus sigur pe undeva Cristal Complex de la VitalFarco .e un tratament pt par care mie imi prieste de minune pt varfurile mele despicate |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
De la Clarins - Beauty Flash Balm: daca ai pierdut o noapte, ai o zi proasta, te dai cu chestia asta pe fata si brusc pari odihnita, ai fata mai intinsa, porii mai mici, riduri mai putine ... super!
problema e ca e doar o chestie de moment, adica te salveaza cateva ore doar. a, si nu trebuie sa o folosesti des, in caz contrar, nu mai are efect. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 11-February 06 From: Bucuresti Member No.: 206 ![]() |
Salutare! Bine v-am (re)gasit!
Eu n-am scris prea mult "dincolo" insa am tot citit...si m-ati ajutat ENORM :aplauze: Drept care am si incercat unele kestii recomandate de voi: un DA hotarat (gaselnite suuuuper): - Sebium H2O (sunt deja la a treia sticluta) - Apa termala de la Avene (mare gaslenita pt lenesha de mine :-X) - Fdt de la Max Factor: am avut ColorAdapt si acum am Flawless Perfection - Fardurile quad de la Radiant (culori superbe) - cream pt ten gras de la Bioten - un gel pt ochi, o masca pt ochi si o crema de noapte de la faberlic (nu dati cu rosii, pleasee...am vrut doar sa vad cum sunt) Un NU si mai hotarat ;): - Retin A (l-am incercat in 2 dati diferite si mai mult decat o descuamare groaniza nu am obtinut :( ) - Keracnyl de la Ducray (parea bun, dar dupa 1 saptamana ma pisca si imi ingrasa tenul...i l-am dat sora-mii ???) -Zynerit (cred ca sunt un caz hopeless :( :(...mie mi le-a scos inafara pe toate timp de vreo 3 saptamani si...atat >:() - Garnier, Avon, Oriflame si sampoanele cosmetice - VARZAA Inca in testari: - Gelul gomant de la Sebium, mi l-am luat ieri, l-am folosit doar 1 data si nu mi s-a parut extraordinar...mai vedem... - Untul de corp de la Body Shop - hidrateaza fff bine, dar daca ajunge din greseala pe langa gura, bleahhh Cam atat deocamdata. Daca imi mai amintesc, va spun Pupici Cecilia :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Cicip :welcome:...ma bucur din suflet ca nu ai ramas pe dincolo in sensul ca activezi si aici.:)Cred ca am fost destul de agresiva in dorinta mea de a nu ramane cineva din trupa noastra ratacita...:)
Si eu am avut aceleasi probleme cu Zyneril... :o |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 13-February 06 Member No.: 215 ![]() |
DA
sapun cu miere dela Lush balsam de la Florena crema de maini cu galbenele de la Florena masca cu colagen marin de la Herbagen NU masca de fata de la ELMIPLANT ciorapi Pompea-de cate ori am cumparat erau rupti din cutie |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:46 PM |
|