![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 16-August 08 Member No.: 4,490 ![]() |
si eu de vreo luna si eu tot lactacid....pt ca are lactobacili, aceeasi care se gasesc si inauntru. cat despre spalaturile interne, stiu doar ca se fac cu apa chioara, dupa fiecare contact sexual, iar in cazul in care nu ai o viata sexuala activa, o data la 2-3 zile, pe langa spalatul dupa contact. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 10-September 08 Member No.: 4,686 ![]() |
am auzit si eu de treab cu bicarbonatul...dar mi-e cm frica drept sa spun..cat bicarbonat se pune in apa?
ginecologul meu mi-a recomandat pentru mentinerea pHului si a florei vaginale sa pun un tampon in iaurt (simplu) si sa-l introduc pentru 10 minute... si asta se face de cate 2 ori pe sapt. ...sper sa aiba dreptate;) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) susipash!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
am auzit si eu de treab cu bicarbonatul...dar mi-e cm frica drept sa spun..cat bicarbonat se pune in apa? ginecologul meu mi-a recomandat pentru mentinerea pHului si a florei vaginale sa pun un tampon in iaurt (simplu) si sa-l introduc pentru 10 minute... si asta se face de cate 2 ori pe sapt. ...sper sa aiba dreptate;) Juma lingurita bicarbonat rasa la 500 ml apa iaurtul sa fie facut acasa , cu cel din comert nu m as risca |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
doamne , eu daca nu folosesc sapun intim ma simt ca si cum nu m-as fi spalat ; eu oricum am o fixatie de care nu voi scapa niciodata : sa ma spal prea mult , exemplu imi ia 5-10 minute sa ma spal pe maini dupa ce am venit de afara (imi imaginez cati oameni au pus mana pe barile din ratb si dupa am pus si eu si ei pe unde au mai pus mana si daca iau vreo boala?!) plus spal fructe-legume cu axion altfel nu le pot manca ... si revenind la intim , deci n-as putea sa ma spal doar cu apa , nu nu... dar eu nu am prea priceput ce a zis blanche "Doctora a spus ca atata timp cat nu ma spal inauntru cu el este ok" adica cum inauntru ?! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Adica in vagin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Afobia, NU mai spala legumele si fructele cu axion, ca maninci detergent! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Bicarbonatul e foarte bun si pentru spalaturi vaginale si pentru spalatul fructelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Maaaaaat!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) pai le clatesc si cu apa , nu ajunge? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 18-May 11 Member No.: 10,216 ![]() |
Buna, fetelor!
Am si eu o problema si sper sa ma ajutati. Ce folositi voi pe timp de vara pentru igiena intima? Sunt foarte sensibila, ma irit foarte repede si nu stiu ce gel intim sa mai folosesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:55 AM |
|