![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am vazut la tv ca nu se mai poarta dungiile , acum nu stiu ce sa mai cred (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
imi place bluza de trening si fustita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cercei mi se par mai mult pentru pustoaice cu o camasa de blugi sau la o bluza alb-albastru in dungi ar veni super, ieftini nu par sunt mai mult pt tinute casual - sport zic eu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
si eu stiam ca sunt out chestiile navy... dar stiti si voi ca una e pe podiumuri si in teorie, sau in vest, si alta se poarta in romania si se gaseste in magazine (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) degeaba vad si vreau haine, pantofi si bijuterii care sunt in in vogue, la tv, pe podiumuri ca nu gasesc nicaieri!!!! sau gasesc in bucuresti si daca le port se uita lumea la mine ca la (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...
intr-adevar sunt tinute foarte sport, de weekend sau de shopping, de plimbare in parc, sau de suc cu fetele, dar eu parca m-am indragostit de combinatia de culori (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ... si eu mai port chestii d-astea "kidz" uneori. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In sunt colectiile cruise, a nu se intelege marine-look, ci mai mult cliseele cum se imbraca (sau cum ar trebui sa se imbrace (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) doamnele si domnii pe o croaziera.
N-am timp sa caut acum poze, Dolce & Gabbana au lucruri frumoase pe tema asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rasfoiam revista de la H&M si am vazut ca e trecuta si asta de asta de care zicea K sub numele de Cote d'Azur....sint tre<cute acolo totae detaliile cu materiale, detalli, tip de colorit etc.
Mai eu nu pot sa nu intru la Pimkie. Ma farmeca albul, rozul si albastru deschis; sunt culorile care imi vin bine si nu pot sa intru; ma trage si imi farmeca retina. Dau de fiecare data cite o tura. Au multe haine pt adolescente, dar se gasesc si pt @domsoare@. Am citeve lucruri de la ei si mi place mai mult ca h&m si zara. Sunt curioasa de ce nu va place. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
mie imi place... mai ales ca obisnuiesc sa mai adopt stilul urban casual. toate pe care le am de la ei m-au tinut o gramada. si am gasit si chestii mai elegante... si office. pimkie e pe gustul meu, dar nu stiu cat de curand o sa mai am ocazia sa intru acolo. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
am auzit ca blugii skinny se vor purta mult timp, blugii evazati sunt out..nu imi place asta deloc.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mi se pare ca nu ma avantajeaza deloc blugii drepti, nici nu ma simt bine in ei..cred ca sunt printre putinele de pe forum in situatia asta..
angel, eu stiam ca se mai poarta dungile, cred ca se refera la alea cu alb, negru, gri, care chiar mi se par out..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am vazut ca se poarta mov, lila, rosu in continuare, asta ma bucura mult..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) ala, nu modifici titlul? La inceput nu era deranjant, dar acum greseala parca e intentionata, dupa atata timp.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nah , am modificat eu...eu nici nu observsem pana acum, ma gandesc ca nici Ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Daca Tommy Hilfiger nu a renuntat la dungi, nici eu nu renunt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/th.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
foarte dragute tinutele, ala..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 03:58 AM |
|