![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E si la voi nebunia cu pantofii rosii? Aici toata lumea isi cumpara sau a facut-o deja. Eu una nu-mi iau (am o pereche stil balerini de anul trecut, mai vad eu daca mai am curaj anul asta sa ies din casa cu ei), nu vreau sa port uniforma. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, hop si eu pe aici, de cand imi pot permite marimi de bun simt....adica ceva in jur de 46-48.
Mie-mi plac tare mult hainele de la Terranova, sunt vesele si cu bun gust combinate, si marea majoritate sunt in combinatii de rosu/ alb, albastru/ alb, gen marinaresc. Chiar am vazut weekend-ul trecut o bluza navy tare simpatica si sunt cu ochii pe ea "ca pe butelie"...pana la urma se poarta Navy sau nu? Ca eu sunt f incantata de idee...si, intre noi fie vorba, cam la toate magazinele cu fitze am vazut si ceva marinaresc in culorile uzuale alb/ bleumarin. In alta ordine de idei, Kalua draga, ai un DA hotarat, e nebunie de rosu primavara asta, si la imbracaminte, si la incaltari, cel putin in Cta. Numa' ca pustoaicele continua sa se imbrace in negru(eu urasc culoarea asta!!!), sau trec la extreme, respectiv argintiu/ auriu. Eu mi-am luat deja un taior rosu si un tricou decoltat aceeasi culoare de la M&S, iar de la o firma din Ro o camasa cu decolteu "interesant" la fel de rosie...am decretat rosu culoarea anului 2007 pt mine! Si-mi da o stare tare placuta...ma simt ca o albinutza zburdalnica...si-mi place la nebunie sa-l combin cu gri!!! Am vazut ca pt incaltari rosul e preponderent la balerini si sandale, fiecare magazin are cel putin 3-4 modele, dar eu raman la culoarea mea preferata pt vreme calduroasa: alb! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi-am luat o poseta rosie imi place cum vine la negru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , am vazut ca se poarta anul asta galben trebuie sa-mi iau niste hainute pe galben pt ca imi place cum imi sta
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
ce bine ar fi sa aveti dreptate... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) eu ador rosul. este culoarea mea preferata, am o tona de haine rosii, genti, adidasi, sandalute!!! yee
ca o coincidenta, caut de mult timp ceva botine si pantofi rosii (am mai postat la topicul Unde gasesc...?) dar la noi pauza!!! de doua saptamani urmaresc in continuu si nimic. s-a deschis un mag nou de pantofi pe aici, au modele f interesante, dar peste rosu este dat cu un gen de negru (ca si cum ar fi dati cu spray) parca ar fi murdari...eww! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr_wise, zici de dungi cand spui stil navy? Dungile se poarta in toate variatiunile, numai tu trebuie sa ai grija cu cele orizontale, latesc optic si cred ca numai asta nu vrei: sa arati mai implinita decat esti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...pai daca fac o pasiune pt bluza aia, si recunosc ca m-am indragostit de ea, as risca sa-mi pun un tricou cu dungi orizontale...hai ca poate-i trag o poza cand o probez in cabina, s-o vezi ce shic e...si sa-mi spui parerea ta...ar fi o idee, nu?!
@Kitten: in Carrefour-ul din Cta...de fapt e Tom Mall...au o multime de pantofi smecheri rosii, rosu de rosu!!! Doar sa ai cardul la tine si poti face cumparaturi fara numar!!! Si au si posete super frumoase! Ce mai, sunt shopaholica fara remediu! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
dr wise... eu te felicit daca iti vin bluzele terranova! eu in ultima vreme de cand m-am ingrasat nu mai pot sa-mi iau mai nimic de acolo. pantalonii au talie suuuuuper joasa si bluzele sunt marimea 42 maxim (pt. L). mi-am luat cateva plovarase ce-i drept, care sunt dragutele, dar tot ce este tricou sau bluza de regula mai intra si mult la apa!!! acum sa stii ca mai e si pe baza de noroc: eu am niste pantaloni de vreo 2 ani de acolo si inca arata bine...
cat despre pantofi... eheee pana ajung eu in c-ta cred ca se schimba moda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tot bucurestiul cred ca e baza. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor ce fel de tricouri sunt in tendinte anul asta? chiar vreau sa-mi iau cateva pt ca stau cam prost la capitolul tricori (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In orice caz mai lungute, divi. In gri, negru, rosu, alb, albastru roial (ala tare). Tricouri taiate sub sani si de-aclo mai largute. Eventual purtate cu o curea peste taietura. Maieuri simple.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi place albastru royal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , am vazut ca se mai poarta la tricouri imprimeurile cu sclipici, cu desene ce ziceti mai bine simple sau cu imprimeu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 03:22 AM |
|