![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
dr wise... eu te felicit daca iti vin bluzele terranova! eu in ultima vreme de cand m-am ingrasat nu mai pot sa-mi iau mai nimic de acolo. pantalonii au talie suuuuuper joasa si bluzele sunt marimea 42 maxim (pt. L). mi-am luat cateva plovarase ce-i drept, care sunt dragutele, dar tot ce este tricou sau bluza de regula mai intra si mult la apa!!! acum sa stii ca mai e si pe baza de noroc: eu am niste pantaloni de vreo 2 ani de acolo si inca arata bine... cat despre pantofi... eheee pana ajung eu in c-ta cred ca se schimba moda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tot bucurestiul cred ca e baza. Pai kitten draga, exact marimea "L" imi vine...asta inseamna 42?! Uauuu! Beton! Mi-a crescut inima de fericire!!!! Dar aseara am fost la "Caliope" in Tom Mall Cta si am vazut un maieu de vara SUUUPPPER! Combinatie negru-alb, pepite(asa se scrie?), bretele din dantela subtire neagra, linia de sub piept intarita cu o bentita neagra, cu funda pe mijloc...nu stiu cum sa-l descriu, dar e f frumos si sexy...hai ca poate ii trag si lui o poza la cabina, problema e ca au cabinele destul de joase si sa nu ma prinda cu pozatul...sa ma ridice cu duba si sa ajung la ziar, la fapte rele!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
felicitari dr wise!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu am tot vazut prin magazine si am auzit pe la lume ca s-ar purta sarafanele.... voi ce ziceti? mie imi plac cele gen uniforma de scolaritza. am vazut unul bestial intr-un magazin, in carouri alb-negru, cu camasa alba si cravata rosie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) iar in loc de curea avea o funda lata rosie cu buline albe (aste nu mi-a placut). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu zic (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) cu sarafanele! Inca n-am vazut nimic sa imi placa, dar urmeaza sa ma uit mai bine.
In schimb imi plac mult bluzitele alea cu manecute scurte si un pic bufante, de fapt sunt camasute cu nasturi, f finute. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt super bluzitele acelea cu manecute bufante (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
kitten poti da jos funda lata cu buline , mie daca imi place ceva si sa zicem imi displace o chestie de pe ea o dau jos asta daca se poate da jos si nu e cusuta . |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si pantalonii de tip clopot. Am vazut ca Armani a introdus acest tip de pantaloni in 70 % din colectie... Sunt foarte misto!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
tip clopot inseamna foooarte evazati?
da doamne sa gresesc eu.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca Bia se refera la cei largi de sus pana jos, eu ii cunosc sub numele de pantaloni Marlene (de la Marlene Dietrich care-i purta cu precadere) si sunt acum in voga:
(IMG:http://www.promod.com/odyssee/images/prodimg/gvignette/GV102621.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu cred ca Bia se refera la cei largi de sus pana jos, eu ii cunosc sub numele de pantaloni Marlene (de la Marlene Dietrich care-i purta cu precadere) si sunt acum in voga: (IMG:http://www.promod.com/odyssee/images/prodimg/gvignette/GV102621.jpg) Da, largi de sus pana jos... stil fusta pantaloni, asa... unii sunt si mai largi jos decat sus! (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/armani3.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/armani8.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/armani6.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
huh....ce ma speriasem (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
am si eu o pereche in stilul ultimilor pantaloni postati de Bia si tare imi plac...cred ca ar trebui sa i port mai des (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
superbi pantalonii Bia...mai ales cei negri ...toata tinutele cu ei de fapt mmmmmm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
asa-i dungile se poarta, sunt pline magazinele aici ... eu chiar am (aveam mai degraba) o mica fobie cu dungile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce se poarta iar anul asta (sunt pline magazinele) sunt bluze, camasi, tricouri cu maneca bufanta. Personal le gasesc foarte feminine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 12:54 AM |
|