![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
pe aici nu prea mai sunt dungi deloc... peste tot carouri... alb-negru-rosu si esarfe, curele negre sau rosii cu bulinutze albe.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu in magazine am vazut deja galben, albastru royal. Rosu alb si negru este inca ca si anul trecut dar nu prea ma omor dupa rosu poate pt ca nu ma prinde asa de bine
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu constat ca-mi trebuie mult mai multe rochii. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Ca de obicei sunt disperata dupa Tommy Hilfiger. Colectiile lui au un "aer proaspat".
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e244/ala80/tommmm.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Toate ca toate, dar cānd aud de galben şi mai ales varianta turbată, simt că īmi cresc colţii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Deja am văzut nişte colecţii interesante, dar omniprezenţa galbenului solar m-a pus pe fugă. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Fetelor se poarta rochite asa:
(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/IMG_0520.jpg) ? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Sa se poarte ...mie una nu-mi prea incanta ochiul (croiul poate, dar materialul si imprimeul nu)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mie materialul (bumbac 100% mai batos) si imprimeul (mai ales culorile) imi plac dar modelul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
This I like a lot: (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/IMG_0476.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie outfitul din ultima poza mi se pare groaznic. Si-n afara de asta parca-i din sezoanele trecuze. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mie imi place si e intr-o vitrina dintr-un mall din manhattan (cel nou de la columbus circle) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 09:57 PM |
|