![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciorapii albi sau albiciosi sunt copiii vitregi ai modei actuale. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu nu am vazut la noi pantaloni de apa adanca! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mie mi-ar placea si eu am o problema cu lungimea si cu pantalonii lungi skinny.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu deocamdata raman la ciorapi rosii (mati) cu balerini rosii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (in rest, negru, alb, gri)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 1-April 07 Member No.: 1,426 ![]() |
nu se mai poarta geanta asortata cu pantofii !
se pot asocia insa culorile celor 2 |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Chiar nu se mai poarta deloc paietele?
Am vazut o gentuta cu paiete draguta foc la meli melo si mai am si o pereche de balerini de anul trecut tot cu paiete, in stare buna si care imi sunt tare dragi. Acum nu stiu ce sa fac...sa iau geanta, sa nu o iau! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
stai linistita, nu a zis nimeni ca nu se mai poarta paietele. uite iti pun si niste poze din prezentarile RTW primavara-vara 2007. asa ca sfatul meu e sa-ti cumperi gentuta care iti place si sa porti in continuare balerinii de care ziceai. in schimb eu zic sa te rezumi la un singur articol cu paiete intr-o tinuta daca vrei sa stai on the safe side. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
(IMG:http://i40.photobucket.com/albums/e229/MonicutzaB/0642_SS07_spangles.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
oooof, eu sunt foarte suparata!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) din pacate kalua a avut dreptate ca toata lumea o sa aiba pantofi rosii.... mie in general imi displace sa ma vad in oglinda pe strada, si eu port rosu de foarte mult timp, respectiv incaltaminte rosie am de vreo 3 ani.... dar acum ce ma fac?? asta e, o sa-mi manifest eu originalitaea cumva....
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu mi am luat sandale rosi si nu le am purtat inca ca e prea frig dar deja nu mi mai plac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ehh, lasa kitten ca macar o sa fii in trend..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu cand eram cu rosu, incepuse sa nu se mai poarte deloc si nu mai gaseam nicaieri..daca intrebam intr-un magazin, se uitau alea la mine ca la un extraterestru.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) "nu vezi? avem doar galben, verde si portocaliu!!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asta cred ca acum vreo 3-4 ani..deci, bucura-te ca macar ai din ce sa alegi! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Intrebare: camasutele astea cu maneci bufante din satin/alte materiale lucioase se poarta in combinatii de zi? Si nu arata prea "pretentios'? Eu ce am vazut si mi-a placut (albe si rosii) sunt numai lucioase.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:42 PM |
|