IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Masculinitatea....incotro?, Metrosexualii: cine sunt ei si cum ii percepem noi
Fahnell
post Dec 16 2005, 10:18 PM
Post #11

Dependent

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 65

da angel ai observat corect. asa este..omul pe care il pomenesti tu il vei vedea de multe ori in firme multinationale....mai ales in domenii gen vanzari. sincer acolo am, vazut multi. si da este o reactie la feminism. oricum insa mai exsista si barbati normali cum mai exsista si femei cu ..feminitate si care nu se bat cu pumenul in piept de cat de tari si mair si etc etc sunt ele. Oricum daca asta este linia pe care se va continua.....nu putem spune decat asta este..si sanatate.
Observatie. Tinerele din ziua de azi devin diforme (adica grase) de la varste f mici. Ajunge sa va plimbati prin centru sa vedeti ce spun
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Dec 17 2005, 11:57 AM
Post #12

perpecenia sa

Group: Membru de Onoare
From: berbeceni
Member No.: 49

Fane, "diforme" ha? pai nu asa vor barbatii? femeile sa arate ca Shakira sau J.Lo? cu forme adica...  :fluierat:
Asta e a nu stiu cata oara cand critici femeile in privinta siluetei si ceea ce devine femeia in timp. Mai vorbim peste ani si ani cand o sa fii un "june" cu cheliuta si burtica. Din cate am observat eu barbatii oricat de rau ar arata in timp, in viziunea lor ei sunt tot  "tineri si bine facuti"!!!  ???

+Quote Post
angeldust
post Dec 17 2005, 04:09 PM
Post #13

Musafir

cum adica nu da rezultate de lunga durata?
smulge firul sau nu?

Nu , crema depilatoare nu smulge firul . Singurele care smulg firul sunt ceara , epilatorul electric si.....penseta :d

Pt un prieten huh?  :fluierat:

Mie mi se pare pana la o anumita limita foarte normal si de bun simt sa te ingrijesti de felul in care arati,fie ca esti barbat fie ca esti femeie . Adica pe mine nu ar putea sa ma atraga fizic un barbat gras , deci mi se pare normal sa am grija si eu sa nu iau proportii. Si tot asa.... Excesele sunt cele pe care le dezaprob.

+Quote Post
Tsunami
post Dec 17 2005, 04:38 PM
Post #14

Musafir

cum adica nu da rezultate de lunga durata?
smulge firul sau nu?

Nu , crema depilatoare nu smulge firul . Singurele care smulg firul sunt ceara , epilatorul electric si.....penseta :d

Pt un prieten huh?  :fluierat:

Mie mi se pare pana la o anumita limita foarte normal si de bun simt sa te ingrijesti de felul in care arati,fie ca esti barbat fie ca esti femeie . Adica pe mine nu ar putea sa ma atraga fizic un barbat gras , deci mi se pare normal sa am grija si eu sa nu iau proportii. Si tot asa.... Excesele sunt cele pe care le dezaprob.

e pentru sport nu pentru cum arat.
sincer, nimic nu mi se pare mai de prsot gust sa vad un barbat (adica o entitate care face pipi la barbati) la salonul de manechiura/pedichiura.

+Quote Post
Fahnell
post Dec 18 2005, 08:06 PM
Post #15

Dependent

eu ma refer la generatia tanara. in pana mea arata alea de 35 de 10 ori mai bine ca ele. si nu o sa am nici chelie si nici burta. tata nu are nici una nici alta la 66..asa ca am gene bune. :)
si da le critic pentru ca de nu stiu cate ori pe zi aud si la colege si la prietene fraze de genul....nu mai vezi un barbat dragut toti au burta etc etc (si aici la acest topic s-a vazut asa ceva,,citeste mai sus pls). Asa ca mie se pare normal sa am o astfel de reactie nu? Imi pare rau dar ai vazut cum arata Dubi la 33? se tine cu mult mai bine decat colegele mele de 24-25. Nu e normal

+Quote Post
angeldust
post Dec 18 2005, 08:10 PM
Post #16

Musafir

bey nu stiu ce vezi tu ...dar aici la timi majoritatea pritenelor mele care au intre 20 si 30 de ani arata de la foarte bine in sus si nu exagerez deloc , aduc dovezi dc trebe :D
barbatii in schimb......ma abtin

+Quote Post
Fahnell
post Dec 18 2005, 08:27 PM
Post #17

Dependent

pai am zis si eu de timisoara mai demult. ia sa o intrebi pe carme. crede-ma sunt un tip f obiectiv la asta. una peste alta parerea mea e ca greseti un pic. genetic vorbid e imposibil ca intr-o populatie femeile sa fie super si barbatii naspa. gandeste-te si tu ...e normal nu? tb sa fie un echilibru. nu confunda o toala sau un pantof cu felul in care arata un barbat. daca unul are armani pe el..asta nu inseamna ca arata bine.

+Quote Post
Fahnell
post Dec 18 2005, 09:20 PM
Post #18

Dependent

Dar angel daca tu vrei ca femeile sa fie super si barbatii super naspa....asa sa ramana. :)
si..hai noroc  :hainoroc:

+Quote Post
Tsunami
post Dec 18 2005, 10:06 PM
Post #19

Musafir

bey nu stiu ce vezi tu ...dar aici la timi majoritatea pritenelor mele care au intre 20 si 30 de ani arata de la foarte bine in sus si nu exagerez deloc , aduc dovezi dc trebe :D
barbatii in schimb......ma abtin

dar jos?

+Quote Post
angeldust
post Dec 19 2005, 12:11 PM
Post #20

Musafir

Fahnele chiar nu ma incanta de nici o culoare ca un tip are tzoale de firma pe el sau nu , si da , poate exagerez or fi si barbati buni pe-aci dar nu stiu pe unde se ascund :P
Si ce ma doare cel mai tare nu e asta ,ca pentru mine personal e suficient sa arate relativ ok nu am cine stie ce pretentii , dar lipsa altor calitati ma deranjeaza pe mine . In fine asta e alta discutie si poate o continuam pe la alt topic

Pt Tsunnami : ......... mai ales jos :P

+Quote Post

24 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 01:45 PM