IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Masculinitatea....incotro?, Metrosexualii: cine sunt ei si cum ii percepem noi
Cleo
post Jan 7 2006, 03:54 AM
Post #101

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

:morideris: ;D :morideris:  .... imi imaginez fetzele voastre cand povestea ala ca se epileaza in  :- ....   ???   :o  :- ....  :morideris: era sa ma inec de ras cand am citit .....

Meli in mod SIGUR aia-i cea mai mare realizare a lui  .... bleah  :-

ar fi trist sa inceapa si barbatii cot la cot cu noi sa se epileze, fardeze samd ... tot farmecul lor de "barbat" ar dispare si-atunci am fi numai femei si niste .... fiinte diferite de noi doar prin chestia aia de sub centura  :o .

Am lucrat la un moment dat cu un tip, un tinerel, gay .... nu ma afecta cu nimic ca este homosexual dar isi pitzigaia vocea in asa hal incat daca vorbea in spatele meu juram cu mana pe inima ca e o femeie, se pensa se si machia putin cred, par vopsit .... ala macar vroia sa para femeie, dar un tip care sa faca toate astea si sa fie cu o femeie .... yak  :- .... a fi curat si ingrijit e una si a incepe sa te pensezi, machiezi si alte alea e alta si repet ar fi trist.
Go to the top of the page

+Quote Post
meli
post Jan 7 2006, 10:53 AM
Post #102

Dependent

Group: Contaminat
Member No.: 44

imi plac barbatii ingrijiti,adica sa fie curati,parfumati,barbieriti,daca vor sa se epileze pe piept, sub brat si la outze e ok( pe picioare nu imi place sa fie epilati) sa mearga la sala sa se intretina,sa se imbrace frumos si curat ...............dar nu tin neaparat sa stiu ce face el sa arate bine.
Nu mi-ar placea un barbat care se macheaza,chiar daca numai se rimeliaza un pic.Machiajul e pentru femei.
h_2004 eu sigur aveam la ora aia o fata ciudata ca eram alcolizata deja.Noi de fapt ne-am intalnit fetele sa ne chefuim ca-ntre fete dar s-a lipit si ala  :P

+Quote Post
Mistaco
post Jan 7 2006, 11:13 AM
Post #103

Musafir

Imi cer permisiunea de a-mi exprima si eu parerea aici!
Eu nu cred ca "masculinitatea" este de vina, ci felul in care este vazuta aceasta !!!!
Pai daca toti barbatii ii dorim ca Brad Pitt sau alti sex simboluri, atunci normal ca , cei care au un pic de burta sau fata nu le este perfecta, sa fie pentru multe femei, mai putin barbati !!! Si inca ceva !!!
Nu poate barbatul normal de zi cu zi sa fie simbolul de pe ecran, iar atunci cind doreste sa fie altcineva,devine grotesc,"misca fundul aiurea" !!!!!!
:o

+Quote Post
tits_herbert
post Jan 7 2006, 11:27 AM
Post #104

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

Uite domne, forte noi 8), masculine si cu pareri pe elady. Sa sti Mistacule ca ai si tu dreptate, e efectul asta de turma, ce sa-i faci...

+Quote Post
Ciresica
post Jan 7 2006, 12:57 PM
Post #105

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

dar nu toate femeile mor dupa barbatii gen brad pitt...  mie personal nu-mi place brad pitt. adik nu e urat, dar intre el si russell crowe, spre exemplu, il prefer pe cel din urma.
e si o chestiune de gusturi (ma refer din partea femeii). mie un barbat imi place epilat sub brat si cel putin frezat sub centura (citat din h_2004  :D ). dar meli il vrea si pe piept. sunt femei care apreciaza un barbat cu manichiura la zi (unghii lacuite si tot tacamul). am o prietena care a umblat o vreme cu unul pensat, dar atat de pensat ca se vedea si in poza :o si asa mai departe...

+Quote Post
berbecutza
post Jan 7 2006, 01:02 PM
Post #106

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

mai deci astia devin din ce in ce mai efeminati....pana la urma urmei...atata timp cat nu se ridica de la masa sa-mi zica "scuza-ma darling...ma duc sa-mi pudrez nasul..." e ok  :fluierat:  da' eu tot la ala cu epi in popou ma gandesc  :hohote:  gees!!!

+Quote Post
Ciresica
post Jan 7 2006, 01:20 PM
Post #107

V.I.P.

mey, dar cine stie...poate chiar avea nevoie...poate era o mica maimutica  :P

+Quote Post
berbecutza
post Jan 7 2006, 01:31 PM
Post #108

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

da ciresico dar in cazul asta nu pov cu lux de amanunte..tii pt tine daca ai prob de-astea, nu?  ;)

+Quote Post
angeldust
post Jan 7 2006, 04:37 PM
Post #109

Musafir

bey dar cum vi se parea Brad Pitt in perioada cand avea barba aia lunga si o claie de par ravasit in cap? Mie mi se parea odios  :-

+Quote Post
Ciresica
post Jan 7 2006, 08:52 PM
Post #110

V.I.P.

:morideris:
adevarul e ca nici eu nu stiu cum as reactiona la o asemenea confesiune din partea unui barbat: metode si tehnici de epilare in kur.  ??? ;D

+Quote Post

24 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:30 PM