![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
aia cu fundul e sueper tare :o
'sprancenele dintre sprancene' ar trebui date jos, intr-adevar. deci atat pensat. apoi... epilare... pe picioare => nu mi se pare ceva absolut necesar la un barbat. deeeeci, barbierit, parfumat, imbracat frumos, unghiile taiate recent (nu acum 2 saptamani). ras la subrat.. ca ma scot din sarite cei care isi arata podoaba purtant tricourile fara maneci.. si ce ar mai fi.. cred ca atat. ps: fetele, nu ati ras si cu fundul (neepilat) de ala? :D :-* ;D |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai va dati seama ca si acum mai radem , si asta va ramane un fel de "private joke " la noi , adica mai nou cand vedem un mascul aranjat cat de cat primul lucru care ne intrebam e "oare se epileaza si in k...?" :morideris: :morideris: :morideris:
Deci in concluzie vad ca toate suntem deacord ca e normal si de dorit sa : -se epileze sub bratz ,asta e un must -sa mai cheleasca si prin zonele intime dc se poate :D -sa fie barbierit , ingrijit , (mie personal imi plac si unii dintre astia care se geleaza dar nu la toti le sta bine) -sa aiba manichiura cat de cat ok -si dc mai merge si la sala sa puna un muschiuletz doi acolo doar nu ne-om supara apoi doar dc e absolut necesar suntem deacord cu : -pensatul -epilatul pe piept sub nici o forma nu ne dorim sa gasim unu din urmatoarele cazuri: -epilat in kur ;D -unghii date cu lac -epilat pe picioare -parul mai lung decat al meu -machiat doamne fereste si pazeste daca am uitat ceva va rog sa completati |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
angeldust, eu am parul mediu spre lung si mi s-a pus pata recent pe un tip cu parul cam de aceeasi lungime...in cap evident. :P un dulcic. ::) dar da, de regula prefer tipii tunsi scurt.
apropo, la epilat in kur intra si epilatul feselor, sau numai intre...? ??? in fine, mi-am adus aminte ca am vazut in vara un tip plin de par peste tot inclusiv spate si purta maieu. :- asa ca as adauga si epilatul spatelui in topul: asa da. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
par pe spate :- TREBUIE EXTERMINAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( parul ,nu tipul)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, fetelor, voi de fapt nu doriti un barbat ci voi vorbiti despre o papusa !!!!!!
Sa ma iertati ca-mi exprim parerile masculine, dar eu cred ca un pic de par mai trebuie lasat pe ici pe colo ?!?!Si ce spuneam mai deunazi, voi doriti sex-simboluri, sa stiti ca sunt cam rare ! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
nu vrem sex-simboluri, dragul meu :D . vrem barbati ingrijiti. nu exagerat, dar nici oameni ai grotelor. ??? si mi se pare normal asa cum si noi ne ingrijim si voi sa depuneti un mic efort in sensul asta. asta nu inseamna sa fiti ca noi sau chiar sa ne intreceti ca masculul din exemplul de mai sus. :fluierat:
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
gasesc hidos si o pierdere de timp sa merg sa-mi fac manechiura.
nu-mi place sa ma barbieresc la subrat, insa n-am primit niciodata reclamatii ca mirosul ar veni de acolo. m-ar deranja pe mine in primul rand. ma barbieresc o data la 2 zile, altfel ma simt destul de neingrijit. imi cresc niste copaci.... parul il prefer scurt, ca altfel imi intra greu casca, care trebuie sa stea fixa (chestie de siguranta). nu suport caciula si nici izmenele. chiar am skiat si pe -18°C cu capul gol (asa zic unii), sau il mai acopar din cand in cand cu gluga. chilotzii ii prefer tip bikinii. ma enerveaza la culme manecutzele. nu suport parul peste ceafa sau urechi. port mustata care daca as da-o jos (e posibil sa trebuiasca), o sa-mi inghete buza si o sa am probleme la ski (cand imi va curge nasul de frig nu va mai exista nici un obstacol, :lol) nu beau decat rar, deci nu fac fatza la concursuri de baut si nici nu iau parte la ele (le consider stupide), nu-mi plac povestirile despre experientele sexuale ale baietilor, deci nu-mi place la bar "cu baietii", nu imi place sa pierd vremea la tv. "cu baietii" prefer motociclismul (si in marea lor majoritate sunt aidoma mie) sau la ski de sex simboluri nu-mi prea pasa. sunt platiti sa stea la "pregatiri fizice". alte intrebari? oops, si la servici fetele ma intreaba despre diverse activitati ale sotilor/prietenilor daca EU le consider barbatesti. cat mai multi baieti la pedichiura => cat mai putini barbati => cat mai bine pentru mine |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE nu vrem sex-simboluri, dragul meu :D . vrem barbati ingrijiti. nu exagerat, dar nici oameni ai grotelor. ??? si mi se pare normal asa cum si noi ne ingrijim si voi sa depuneti un mic efort in sensul asta. asta nu inseamna sa fiti ca noi sau chiar sa ne intreceti ca masculul din exemplul de mai sus. :fluierat: Sunt de acord ca fiecare dintre parteneri trebuie sa se ingrijeasca, vorba unui cunoscut............" daca femeia ta nu se ingrijeste atunci inseamna ca nu vine nimeni in afara de tine la ea" !!! Nu ca asta inseamna neaparat ce esti inselat sau ca inseli!!! Insa a arata bine nu consider neaparat sa fii spīn!! Şi sa-ti aduci aminte ca parca īţi este cunoscuta de numirea de par!!! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Fiecare om trebuie sa se ingrijeasca, si asta inseamna mai mult sau mai putin, conform parerii fiecaruia despre idealurile de frumusete masculina/feminina.
Ca unii barbati se epileaza in kur, ca unele femei sunt mai "sauvage" este iarasi optiunea fiecaruia. Beauty is in the eye of the beholder. Oricum, un lucru e sigur, orice extravaganta am face, se va gasi intotdeauna cineva caruia sa i se para fascinant :D |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
honey.. dracusor mic :aplauze:
oricum. mie imi place cum scrie tsunami si chiar ma dau gata parerile lui (cateodata) :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:39 PM |
|