![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg am sa te rog sa postezi si ceva ontopic :D
:-* |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parerea mea este ca o barba chiar nerasa dar ingrijita, vezi prin filme, nu exprima neaparat neingrijire, ar putea fi un mod de exprimare a firii celui ce o poarta !!! :hainoroc:
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Evident.... mie chiar imi plac masculii care au un pic de "cioc" sa zic asa :P
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se poate ca uneori desi femeii ii place cum arata respectivul, nu iar place sa-i fie partener, atunci de ce sa-l respingem si sa spunem ca nu este mascul, doar pentru ca are un pic de par in plus???? :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mistaco, doar nu cauti in continuare sa intelegi femeile, nu? ;)
femeile nu trebuiesc intelese, femeile trebuiesc acceptate asa cum sunt, parerea mea. Asta e si tot farmecul :D |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stii problema mea este ca sunt rac si trebuie sa inteleg multe ca sa-mi dau seama ca ..............nu am inteles nimic!!!
Oricum iti multumesc de avertisment!!! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mie imi place o barba asa de 2-3 zile. ::) dar nu mai mult. nu-mi plac barbosii, ciocatii sau mustaciosii. :P dar pana la urma e asa cum spune si invisible: o chestiune de gust.
:offtopic: mistaco, esti racusor? firi sensibile... sau ma insel? :magandesc: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Depinde ce coarda sentimentala se atinge!!!
Cu toate astea sunt deschis catre parerile care imi sunt de ajutor!!! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
imi place lookul asta de dirty boy al lui Richi Martin din ultimul videoclip.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
mie imi plac femeile busy ...cum erau la 1930. f sexy si pline de feromoni :)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 02:14 PM |
|