![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Mie fahnel cand posteaza :P
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
nu bust.....bushy :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
QUOTE Meg am sa te rog sa postezi si ceva ontopic :D :-* dar tu de ce postezi off topic? :PP anyway.. voiam sa intreb: va plac baietii/barbatii cu sau fara barbitza? :D eu pe al meu l-am rugat sa isi lase putin sa vad cum ii sta :fluierat: :-* |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Mie imi plac aceia cu "putza in barba" cine stie , cunoaste :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris:
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ya i know :morideris: :morideris: :morideris:
Me too...... Nush...pana acu cativa ani nu suportam sa vad urma de par pe fatza barbatului , dar incet incet mi s-au cam schimbat gusturile ( bine ca nici acum nu suport barbosii ) dar asa un pic de floaca aranjata estetic , chiar le shade bine unora |
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
preferintele mele cand vine vorba de ingrijirea lui sunt
-fara par in zonele "twilight" (derierre inculs, deci daca e nevoie sa se epileze in zona, sa ma cheme sa-l ajut) - unghii ingrijite, curate mai ales, pedichiura inclus (laba piciorului este deosebit de urata oricum) - tuns scurt sau par lung; non important cat timp nu ascunde in zadar cine stie ce cheliuta -URECHILE curate zilnic la dushul de dimineata - barba fresh sau nu; non important daca asigura un aer boem -fara burti, si parti fara vlaga; imi place un brat frumos modelat, barbatesc, o gamba la fel, un tors nu neaparat plin de muschi, dar se se vada ca nu e ignorat doar pt ca tipul e slab, un spate cat neted -aftershave obligatoriu -haine care miros a curat inainte de parfum (urasc in special mirosul de mancare din haine/par yackkk). ma mai gandesc |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE preferintele mele cand vine vorba de ingrijirea lui sunt -fara par in zonele "twilight" (derierre inculs, deci daca e nevoie sa se epileze in zona, sa ma cheme sa-l ajut) Nu sunt sigura ca am inteles bine , deci tu esti deacord ca barbatul sa se epileze ca sa zic asa mai pe romaneste.....in kur? :D Daca da, de ce...sunt chiar curioasa :-* |
|
|
![]()
|
|
:morideris: :morideris:
Si eu sunt curioasa :morideris: |
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
am spus daca e nevoie, da, sigur ca DA :)
de ce? o chestiune de igiena personala daca vrei, asa cum noua femeilor ni se cere sa fim hairless all over, de ce sa nu cer acelasi lucru barbatului de langa mine? parul d epe brate, piept si picioare daca nu este excesiv nu ma deranjaza, dar un "spotty hairy arse" e dezgustator, nu? :- cam asta este explicatia. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
ai maaaaaaaaaaaaaaaaaaa (IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/799.gif)
cum sa-l pui sa se epileze in.... ?? saracuuuuuuuuuuuuuuuuu, al meu al fugi sigur de langa mine (IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/descojono1tz.gif) da ma rog, fiecare cu gusturile lui :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:59 PM |
|