![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai fratilor, pai mai bine ceva contra paruluui, decit epilare :hainoroc:
Dar lasatii kurul barbatului in pace ca doar voi femeile nu sunteti, cele care sa fiti deranjate de dosul omului......................... si culmea ar fi ca cele care ii cer sa fie epilat, sa-l si penetreze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 :'( |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
:offtopic: :offtopic: :offtopic:
(IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/z7shysterical.gif) aoleooooooooooooom ma doare burta ... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog sa respectati parerile partenerului de discutie , chiar daca nu sunteti deacord cu ele.
Intr-un fel are VisNetic dreptate, pentru ca daca e sa o iei igienic , e mai bine sa fie epilat prin cat mai multe locuri . Si am in minte exact o ipostaza din desfasurarea unei "partide" in care as prefera poate sa fie epilat si acolo . Hai ca nu tre sa o descriu aici , va imaginati si voi ca vad ca stati bine cu imaginatia ;) :-* |
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
ah tu angeldust esti moderator :) no need..
sunt oameni care nu pot respecta parerile altora, pt simplus motiv cum ca ..."i can not respect crap" de ex...iar eu sunt unul din oamenii de genul asta, asa ca nu ma astept la pareri unanime, ba din contra ma miram sa mai fie cineva de aceeasi parere ca mine (asta doar daca nu presoana resp traieste in japoina), intr-o tara unde inca necesitatea unui bideu este privita drept bizarerie sau lux, n-am de ce sa sper ca mai gasesc pe cineva ca mine. iar ce spui tu acolo despre pozitiile anume, foarte adevarat, probabil ca daca ne apucam sa explicam ce anume presupune sexul oral de fapt si de drept, cine stie unde se mai ajunge....un singur aspect trebuie mentionat; daca rezumamsexul oral la "head licking" si "clit licking" ... ei bine mai avem de invatat pana la a avea pretentia ca suntem sex gods/esses. gata ca cine stie... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
mey, dar ce parere aveti de barbatii care poarta tanga? dar de cei care o fac la mare? :o cred ca incep sa vad necesitatea epilarii in kur. :P
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
astia sunt aia gen pepe.... si uite parerea mea : :-
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh acu da-o incolo , nici chiar asa :o auzi tu .... tanga ... nope , no fucking way , neeeeeeeeeeeeeext!!!
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE mey, dar ce parere aveti de barbatii care poarta tanga? dar de cei care o fac la mare? :o cred ca incep sa vad necesitatea epilarii in kur. :P Aia care poarta tanga sunt "elicoptere"...... ;D ;D ;D Eu port boxeri si am facut-oooooooo si la mare, ziua si noaptea :P :P Ce zici de mine?????? :o Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Tanga la barbati ar trebui interzisa prin lege!!! :-
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atunci ce au sa poarte elicopterele?? :morideris: :morideris: :morideris:
Sorin. |
|
|